Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, 

Είναι πραγματικά επείγον και ευχαριστώ εξ αρχής όποιον μπορέσει να με βοηθήσει. Λοιπόν θέλω να κάνω τα γενέθλια μου περίπου 15 20 άτομα και ψαχνω χώρο και κάτι οικονομικό αν ξέρει κανείς για κάνα χωρο που ταιριάζει στην περιγραφή και είναι κοντά στο κέντρο Θεσσαλονίκης θα τον ευχαριστούσα πάρα πολύ. 

Δημοσ.

Μήπως σε κανενα  παιδότοπο???

Πέρα από την πλάκα, δεν είναι πολλά τα άτομα, 4-5 τραπέζια στην ουσία οπότε πας στο καφέ μπαρ ή στην ταβέρνα που σου αρέσει και τους λες να σου κάνουν κρατηση τόσα τραπέζια για τόσα άτομα τους πας και την τούρτα με τα κεράκια, αυτό είναι όλο. Ειδικός χώρος δεν υπάρχει ειδικά για τόσα λίγα άτομα.

Δημοσ.

Αν θες κάτι σε σπιτικό mood παίζει και το airbnb τελευταία. Έχει τύχει αρκετοί γνωστοί μου να νοικιάσουν σπίτι για μια μέρα για αυτόν το λόγο. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, deppy178 είπε

Γειά σας, 

Είναι πραγματικά επείγον και ευχαριστώ εξ αρχής όποιον μπορέσει να με βοηθήσει. Λοιπόν θέλω να κάνω τα γενέθλια μου περίπου 15 20 άτομα και ψαχνω χώρο και κάτι οικονομικό αν ξέρει κανείς για κάνα χωρο που ταιριάζει στην περιγραφή και είναι κοντά στο κέντρο Θεσσαλονίκης θα τον ευχαριστούσα πάρα πολύ. 

Πας ρωτας σε μπαράκια που σου αρεσουν και εσυ κάνεις συμφωνία πόσα άτομα ανά μπουκάλι.

Λογικά 6 άτομα / μπουκάλι πάει. Θα πάρεις 3 μπουκάλια με το ελάχιστο 70€ και θα πληρώσεις κάπου 200€. Εν ολίγοις κάπου 10€/κεφάλι. Πιο κάτω δύσκολα να πάει, εκτός αν παίξεις σε κρασί και πάει άντε 7€/κεφάλι. 

Πιο φθηνά δεν το βλέπω με κάποιο τρόπο να τα καταφέρεις απο 150€-200€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...