lambros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα σας μπορώ από το δικό μου playstore να αγοράσω μια εφαρμογή παιχνίδι και να το χαρίσω σε άλλον που έχει gmail Σαν gift??
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 παρε μια gift card για το play store και δωσε την.
lambros Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Το ξέρω αλλά δεν τον έχω κοντά μου. Έλεγα μήπως έχει δυνατότητα gift σε εφαρμογή Δεν θέλω να του ζητήσω κωδικό gmail 1
kormos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Στις 2/10/2019 στις 11:04 ΜΜ, lambros είπε Καλησπέρα σας μπορώ από το δικό μου playstore να αγοράσω μια εφαρμογή παιχνίδι και να το χαρίσω σε άλλον που έχει gmail Σαν gift?? Σε PlayStore δεν βλέπω κάπου τέτοια επιλογή... 7 ώρες πριν, lambros είπε Το ξέρω αλλά δεν τον έχω κοντά μου. Έλεγα μήπως έχει δυνατότητα gift σε εφαρμογή Δεν θέλω να του ζητήσω κωδικό gmail Δεν χρειάζεται να του ζητήσεις τίποτε, απλά θα αγοράσεις την κάρτα Google Play και θα του στείλεις τον κωδικό να τον περάσει στο λογαριασμό του στο δικό του PlayStore.
dexterios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 2/10/2019 στις 11:04 ΜΜ, lambros είπε Καλησπέρα σας μπορώ από το δικό μου playstore να αγοράσω μια εφαρμογή παιχνίδι και να το χαρίσω σε άλλον που έχει gmail Σαν gift?? Αν είναι κάποιος που εμπιστεύεσαι μπορείς να τον βάλεις στο family library του Google play και να μπορεί να κατεβάζει όλες τις εφαρμογές που έχεις αγοράσει εσύ. https://support.google.com/googleplay/answer/7007852?hl=el Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από dexterios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα