AlienTechGR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα στο forum, Ενδιαφέρομαι για αγορά παπιού για μετακινήσεις εντός πόλεις (και μερικές φορές αλλά πιο σπάνια σε Ε.Ο. για καμία 50αριά χλμ) μέχρι 1000€. Μου κίνησε το ενδιαφέρον και μάλλον κατέληξα ήδη στο Innova το Injection. Απλά έχουν ακουστεί πολλά για την (αν)αξιοπιστία του συγκεκριμένου μοντέλου και θα ήθελα τη γνώμη σας. Ισχύει ότι βαράνε μπιέλα λόγω του ότι έχουν μακρύ σασμάν και ζορίζεται υπερβολικά η μπιέλα; Ισχύει ότι διορθώνεται απλά με 1 νούμερο γρανάζι μικρότερο μπροστά ώστε να "κοντύνει" λίγο. Η αλήθεια είναι ότι δε θα ήθελα προηγούμενης γενιάς παπί (Honda Astrea Supra πχ) γιατί είμαι ήδη κάτοχος ενός αντίστοιχου και θέλω κάτι νεότερο / καλύτερο (;). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
Mesqal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Με ενα χιλιαρικο δε νομιζω να βρεις κατι καλυτερο. Εχω το καρμπυρατερ, και το εχω ευχαριστηθει παρα πολυ. Το μοτερακι του τραβαει απο χαμηλα σε σχεση με αλλα παπια, αλλα γενικα προτιμαει τις χαμηλες-μεσαιες στροφες οπου και καει γυρω στα 2.4, το injection φανταζομαι γυρω στα 2.1. Μπιελα βαραει 99% λογω κακης συντηρησης, το φυγοκεντρικο φιλτρο που εχει χρειαζεται καθε 15-20κ ανοιγμα και καθαρισμα γιατι εχει την ταση να μπουκωνει πολυ ευκολα και φραζει τη διοδο του λαδιου, με αποτελεσμα το γνωστο αποτελεσμα. Αν βρεις ενα καλοσυντηρισμενο πιστευω θα το ευχαριστηθεις. 2
Candela Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Στις 3/10/2019 στις 1:26 ΠΜ, Mesqal είπε Με ενα χιλιαρικο δε νομιζω να βρεις κατι καλυτερο. Εχω το καρμπυρατερ, και το εχω ευχαριστηθει παρα πολυ. Το μοτερακι του τραβαει απο χαμηλα σε σχεση με αλλα παπια, αλλα γενικα προτιμαει τις χαμηλες-μεσαιες στροφες οπου και καει γυρω στα 2.4, το injection φανταζομαι γυρω στα 2.1. Μπιελα βαραει 99% λογω κακης συντηρησης, το φυγοκεντρικο φιλτρο που εχει χρειαζεται καθε 15-20κ ανοιγμα και καθαρισμα γιατι εχει την ταση να μπουκωνει πολυ ευκολα και φραζει τη διοδο του λαδιου, με αποτελεσμα το γνωστο αποτελεσμα. Αν βρεις ενα καλοσυντηρισμενο πιστευω θα το ευχαριστηθεις. Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει συνολικά?
Mesqal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, Candela είπε Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει συνολικά? Γυρω στα 60k, το εχω δευτερο χερι, συνολο εχει πανω απο 100k 1
Candela Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 43 λεπτά πριν, Mesqal είπε Γυρω στα 60k, το εχω δευτερο χερι, συνολο εχει πανω απο 100k Αν έχει πάνω από 100000 χιλιόμετρα και δεν έχει αλλάξει μπιέλα ποτέ είναι κορυφή.Σε άλλους βάρεσε μπιέλα στα 30000 χιλιόμετρα
Mesqal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, Candela είπε Αν έχει πάνω από 100000 χιλιόμετρα και δεν έχει αλλάξει μπιέλα ποτέ είναι κορυφή.Σε άλλους βάρεσε μπιέλα στα 30000 χιλιόμετρα Εκει που πασχει το μοτερακι του ειναι στα ρουλεμαν στροφαλου και στο κομβιο της μπιελας, δυστηχως η Honda του εχει βαλει μετριας ποιοτητας. Αν δεν το προσεξεις λιγο πχ να του βαζεις καλο λαδακι (προς θεου οχι 10w-30) και να ελεγχεις την σταθμη καθε 15 μερες, γιατι ολα τα μονοκυλινδρα απο 125 κυβικα και πανω εχουν και καποια καταναλωση λαδιου, θα στο βγαλει το προβλημα. 1
Candela Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 51 λεπτά πριν, Mesqal είπε Εκει που πασχει το μοτερακι του ειναι στα ρουλεμαν στροφαλου και στο κομβιο της μπιελας, δυστηχως η Honda του εχει βαλει μετριας ποιοτητας. Αν δεν το προσεξεις λιγο πχ να του βαζεις καλο λαδακι (προς θεου οχι 10w-30) και να ελεγχεις την σταθμη καθε 15 μερες, γιατι ολα τα μονοκυλινδρα απο 125 κυβικα και πανω εχουν και καποια καταναλωση λαδιου, θα στο βγαλει το προβλημα. Εγώ στο δικό μου πάντως έχω 117000 χιλιόμετρα από το 2004 (καρπυρατεράτο), το είχα αγοράσει καινούργιο και δεν έχω αλλάξει μπιέλα ακόμα, ούτε ακούγεται τίποτα στο μοτέρ.Το συντηρώ άριστα και βάζω καλής μάρκας λάδι και κατάλληλης ρευστότητας (castrol power 1 10w40).Καλύτερα 10w40 και όχι παχύτερο ή λεπτότερο λάδι.Το 10w40 ταιριάζει όλες τις εποχές, ενώ το 15w50 κάνει μόνο για το καλοκαίρι όταν έχει πάρα πολύ ζέστη και γίνεται σαν νερό το λάδι 1
Candela Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Στις 3/10/2019 στις 1:11 ΠΜ, AlienTechGR είπε Καλησπέρα στο forum, Ενδιαφέρομαι για αγορά παπιού για μετακινήσεις εντός πόλεις (και μερικές φορές αλλά πιο σπάνια σε Ε.Ο. για καμία 50αριά χλμ) μέχρι 1000€. Μου κίνησε το ενδιαφέρον και μάλλον κατέληξα ήδη στο Innova το Injection. Απλά έχουν ακουστεί πολλά για την (αν)αξιοπιστία του συγκεκριμένου μοντέλου και θα ήθελα τη γνώμη σας. Ισχύει ότι βαράνε μπιέλα λόγω του ότι έχουν μακρύ σασμάν και ζορίζεται υπερβολικά η μπιέλα; Ισχύει ότι διορθώνεται απλά με 1 νούμερο γρανάζι μικρότερο μπροστά ώστε να "κοντύνει" λίγο. Η αλήθεια είναι ότι δε θα ήθελα προηγούμενης γενιάς παπί (Honda Astrea Supra πχ) γιατί είμαι ήδη κάτοχος ενός αντίστοιχου και θέλω κάτι νεότερο / καλύτερο (;). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. Από το 2011 και μετά έχω ακούσει πολύ λίγα περισταστικά με χτυπημένες μπιέλες.Από 2011 και πριν όμως έχω ακούσει πάρα πολλά περιστατικά με χτυπημένες μπιέλες.Αλλά να πω την αλήθεια αυτά που έχω δει με χτυπημένη μπιέλα ήταν σε κακή κατάσταση εμφανισιάκα και φαινόταν ότι δεν τα πρόσεχαν καθόλου οι ιδιοκτήτες τους Και το Supra x Helmin που βγάζει τώρα η Honda έχει μάλλον την ίδια μπιέλα με το innova
AlienTechGR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Candela είπε Από το 2011 και μετά έχω ακούσει πολύ λίγα περισταστικά με χτυπημένες μπιέλες.Από 2011 και πριν όμως έχω ακούσει πάρα πολλά περιστατικά με χτυπημένες μπιέλες.Αλλά να πω την αλήθεια αυτά που έχω δει με χτυπημένη μπιέλα ήταν σε κακή κατάσταση εμφανισιάκα και φαινόταν ότι δεν τα πρόσεχαν καθόλου οι ιδιοκτήτες τους Και το Supra x Helmin που βγάζει τώρα η Honda έχει μάλλον την ίδια μπιέλα με το innova Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά έχουν περάσει 8 μήνες από τότε.😛Προσωπικά πήρα ένα Suprάκι με γνήσιο Honda μοτέρ και είμαι κομπλέ. 1
Lawrence81 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Hello everyone I’ve got a Honda Innova 125i 2011 ,does anyone know if the wheel from inova 2003 fits the innova 2011.
Mesqal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, Lawrence81 είπε Hello everyone I’ve got a Honda Innova 125i 2011 ,does anyone know if the wheel from inova 2003 fits the innova 2011. Front wheel fit 99%, but real wheel its different for carb models (pre 2007) and injection models. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα