Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ~mxls~ είπε Μια απορία ρε σεις, αφού πρέπει να την κάνει ο Μπιλλ, ποια είναι η τελευταία μεγάλη μεταγραφή γκαρντ του Ολυμπιακού; Tι σχεση εχει το ενα με το αλλο; Αν ο Σπανουλης αποσυρθει προκυπτουν τα παρακατω: 1. Αποδεσμευεται σημαντικο κομματι του μπατζετ και τοτε θα μπορουμε να μιλησουμε για next "μεγαλη μεταγραφη γκαρντ". 2. Σταματαει ο στρουθοκαμηλισμος τυπου, "ο στοχος μου ειναι να περιορισω τον ρολο του Σπανουλη, οποτε παιρνω τον Κακομοιρογλου απο την κατω Ραχουλα μηπως και μου κατσει. Κι αν δεν μου κατσει δεν πειραζει θα βαλω τον Σπανουλη να παιζει 30λεπτα, ευχαριστημενος θα ειναι αυτος, ευχαριστημενος ο κοσμος, ησυχο και το κεφαλι μου (της διοικησης εννοω)". Τωρα, λογω των 2 παραπανω , κανεις δεν καιγεται για ενα σπουδαιο γκαρντ, γιατι θεωρειται οτι υπαρχουν περιθωρια αστοχιας στις μεταγραφες γκαρντ λογω του σουπερ Σπανουλη. Μονο που ο Σπανουλης ειναι καθε αλλο παρα σουπερ εδω και 1,5 χρονο. Συγκεκριμενα τον εκθετουν σχεδον ολα τα αντιπαλα γκαρντ και στις 2 πλευρες του γηπεδου. Οποιος εχει ματια ανοιχτα νομιζω οτι δεν μπορει να το αμφισβητησει. Η προσωπικοτητα ειναι αδιαμφισβητητη αλλα δεν παιζει μονο αυτη μπασκετ. ΥΓ. Δεν ειναι αιτια του κακου ο Σπανουλης, ο 25+λεπτος prime ρολος του στην ομαδα ομως, ειναι ενα απο τα πολλα προβληματα της. Και καλως η κακως ο Σπανουλης (οπως κι ο Ναβαρο) δεν θα συμβιβαστει ποτε με μικρο ρολο στον Ολυμπιακο. 1 ώρα πριν, moure είπε Ο Κουζμινσκας πολύ σωστά θα φύγει,ήταν λάθος η απόκτηση του.Πολυ σοφτ παίχτης και στη θέση 3 υπάρχει ο Πολ και ο Παπ και στη θέση 4 οι Πρι,Ρουμπιτ,Βεζενκοφ.Θα πρέπει να φύγει και ο Μπολντγουιν και να έρθει ένας καλός γκαρντ σαν τον Τζακσον. Παιρνω Κουζμινσκας σου δινω Ουεσλει Τζονσον. Tα ρεστα τα δινω στον Μιλουτινοφ να εχει να τρωει πιτογυρα μεχρι να σβησει ο ηλιος Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από BackFromHell
moure Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Παιρνω Κουζμινσκας σου δινω Ουεσλει Τζονσον. Tα ρεστα τα δινω στον Μιλουτινοφ να εχει να τρωει πιτογυρα μεχρι να σβησει ο ηλιος Στο 3 είμαι πλήρης λέμε!Η λες να τον παρω και να δοκιμάσω ψηλά σχήματα αλά Σκουρτοπουλος??? Πλάκα πλάκα ο Νικολα ακόμα και με κοιλιά είναι πρώτος ριμπάουντ της Ευρωλίγκας.
~mxls~ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, BackFromHell είπε Tι σχεση εχει το ενα με το αλλο; Αν ο Σπανουλης αποσυρθει προκυπτουν τα παρακατω: 1. Αποδεσμευεται σημαντικο κομματι του μπατζετ και τοτε θα μπορουμε να μιλησουμε για next "μεγαλη μεταγραφη γκαρντ". 2. Σταματαει ο στρουθοκαμηλισμος τυπου, "ο στοχος μου ειναι να περιορισω τον ρολο του Σπανουλη, οποτε παιρνω τον Κακομοιρογλου απο την κατω Ραχουλα μηπως και μου κατσει. Κι αν δεν μου κατσει δεν πειραζει θα βαλω τον Σπανουλη να παιζει 30λεπτα, ευχαριστημενος θα ειναι αυτος, ευχαριστημενος ο κοσμος, ησυχο και το κεφαλι μου (της διοικησης εννοω)". Τωρα, λογω των 2 παραπανω , κανεις δεν καιγεται για ενα σπουδαιο γκαρντ, γιατι θεωρειται οτι υπαρχουν περιθωρια αστοχιας στις μεταγραφες γκαρντ λογω του σουπερ Σπανουλη. Μονο που ο Σπανουλης ειναι καθε αλλο παρα σουπερ εδω και 1,5 χρονο. Συγκεκριμενα τον εκθετουν σχεδον ολα τα αντιπαλα γκαρντ και στις 2 πλευρες του γηπεδου. Οποιος εχει ματια ανοιχτα νομιζω οτι δεν μπορει να το αμφισβητησει. Η προσωπικοτητα ειναι αδιαμφισβητητη αλλα δεν παιζει μονο αυτη μπασκετ. ΥΓ. Δεν ειναι αιτια του κακου ο Σπανουλης, ο 25+λεπτος prime ρολος του στην ομαδα ομως, ειναι ενα απο τα πολλα προβληματα της. Και καλως η κακως ο Σπανουλης (οπως κι ο Ναβαρο) δεν θα συμβιβαστει ποτε με μικρο ρολο στον Ολυμπιακο. Παιρνω Κουζμινσκας σου δινω Ουεσλει Τζονσον. Tα ρεστα τα δινω στον Μιλουτινοφ να εχει να τρωει πιτογυρα μεχρι να σβησει ο ηλιος Όλα αυτά ισχύουν, και θα μπορούσα να στα γράψω και εγώ. Απάντηση λοιπόν μιας και βιαστήκατε: Έισι Λο. Πάνε 7 χρόνια πίσω αν δεν κάνω λάθος. Τοτε ο Σπαν με πιο βαρύ συμβόλαιο. Ξεχάσαμε τι σημαίνει μεταγραφές επιπέδου Ολυμπιακού. Με ξεκάθαρη ευθύνη αφών. Τεσπα.
mrpink Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Φανταστική η Μακάμπι για ακόμα ένα ματς. Εκτός απ' τα ... καθιερωμένα, ένταση, αμυνάρα, κλεψίματα και αιφνιδιασμοί, αυτό που κάνει εντύπωση είναι η επιθετική λειτουργία. Κίνηση, γρήγορη εναλλαγή της μπάλας, όλοι οι γκαρντ μπορούν να επιτεθούν με ντρίπλα και το κυριότερο είναι όλοι πρόθυμοι να πασάρουν. Φοβερές συνεργασίες. Απολαυστικό μπάσκετ, δε μου κανε η καρδιά νο το γυρίσω στο Μιλάνο παρόλο που η διαφορά είχε πάει στους 30 πριν την τέταρτη περίοδο. Καταπληκτικός ο Ντιμπαρτολομέο, ένας τύπος που μου αρέσει προσωπικά και δε μου το βγάζεις απ' το μυαλό ότι η εμμονή του Σφαιρό πέρυσι να εντάξει στο ροτέισιον τον ηλίθιο τον Πάργκο στη μέση της χρονιάς και να αφήσει πιο πίσω τον Ντιμπαρτολομέο, πιθανόν να του στοίχισε τα πλέι οφ. Είναι πραγματικός πλέι μέικερ που δίνει ρυθμό στην ομάδα, έχει πολύ καλό σουτ και προσωπικότητα Η κακομοίρα η Άλμπα είχε πανδύσκολο πρόγραμμα και παρόλο που σε γενικές γραμμές το πάλεψε, δεν κέρδισε απολύτως τίποτα. Νομίζω ότι δε θα τα παρατήσει γιατί έχει καλό προπονητή, είναι καλά δουλεμένη επιθετική ομάδα με πολύ καλό παιχνίδι στο τρανζίσιον και σουτ και όποιος δεν την παίξει άμυνα θα το πληρώσει. Από πλευράς ρόστερ πάντως δε λέει και πολλά, έχει το ίδιο με πέρυσι που έχασε το Γιούροκαπ απ' τη Βαλένθια Αρμάνι-Μπασκόνια ήταν 56-55 στο τέταρτο δεκάλεπτο κι εκεί έκανε 17-0 η Αρμάνι με 11 πόντους απ' αυτή τη Λουλού τον Ντελαβάλε, που όχι μόνο είναι κανονικά στο ροτέισιον και παίρνει χοντρά λεπτά, αλλά κάνει και τη διαφορά για ακόμα ένα ματς. Πρέπει να χει δουλέψει το αθλητικό του κομμάτι γιατί τον βλέπω αρκετά πιο γρήγορο και δεμένο. Ίσως να το χα ακούσει κιόλας από κάπου, δε θυμάμαι. Η Αρμάνι είχε δύσκολο πρόγραμα και το έβγαλε χωρίς απώλειες. Νομίζω στα πάουερ ρανκινς, δικαιούται το νούμερο 1. Η Μπασκόνια θέλει επειγόντως ένα καλό γκαρντ γιατί θα πάει χαμένο το υπόλοιπο καλό υλικό 4
james9tito Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Η Αρμανι επιτελους απεκτησε προσωπικοτητα. Ταλεντο ειχε αφθονο και τις αλλες χρονιες αλλα στο τοπ λεβελ μετραει το να εχεις στον παγκο το Μεσινα , το να βλεπεις στην crunch time τη μπαλα στα χερια του Σερχιο και οταν σφιγγουν τα γαλατα να βλεπεις οτι τη μπαλα τη ζηταει ο Σκολα. Η Αρμανι εχει ανεβει επιπεδο , μενει να το κρατησει μεχρι τελους και γιατι οχι να το εκμεταλευτει αν συνεχισει το χαλι της φενερ , η ασταθεια της Ρεαλ και τα "προβληματα" που ακουγονται στην Μπαρτσελονα. 2
mrpink Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Ο Μίροτιτς πάντως βγήκε και διέψευσε τα δημοσιεύματα για κόντρα με τον Πέσιτς. Σ' ένα διάβασα προχθές ότι έχει ήδη τελειώσει από προπονητής. Λάθος της Μπάρτσα κατά τη γνώμη μου αν αρχίσουν να βάζουν αμφιβολίες στο μυαλό τους. Μετά από διάφορα πειράματα βρήκαν προπονητή να τους ξανακάνει ανταγωνιστικούς, να πάρουν δύο κόπα ντελ ρέι απ' τη Ρεάλ και να παίξουν κατά διαστήματα καλό μπάσκετ με άμυνα κι αυτοπεποίθηση. Ίσως θα πρεπε να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα αλλά anyway, ίσως και να μην τους έφτανε το υλικό. Φέτος με το κορυφαίο ρόστερ της ευρώπης μπορούν να τα πάρουν όλα. Θέλουν σταθερότητα και πίστη στον προπονητή, αλλιώς θα βγάλουν τα μάτια τους μόνοι τους
Zerg13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Ο Mr Clutch Mike James καθαρισε παλι. Χαμενο το τελευταια σουτ απο τα χερια του και η ΤΣΣΚΑ χανει το ματς. Ουτε ειχε και καμια τρομερη συνησφορα στο παιχνιδι της ομαδας του στο υπολοιπο ματς.
~mxls~ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Προσπαθεί τόσο ακραία να γίνει Σπαν στην (κάποτε) θέση του Σπαν για Ευρωλίγκα, που καταντά εκνευριστικός πιστεύω στους συμπαίχτες του. Εντωμεταξύ είχε πάρει ταιμ ο Ιτούδης, για να σχεδιάσει το...τίποτα εντέλει. Τεσπα. Δεν είναι η ίδια ομάδα με πέρσι, λογικά θα κοιτάξουν να ενισχυθούν προσεχώς. Ο ΠΑΟ απ'την άλλη δείχνει να έχει όλη την ποιότητα και έναν προσγειωμένο κοουτς για 8αδα. Δεν περιγράφεται η κατάσταση σε ότι αφορά εμάς.
Zerg13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε Προσπαθεί τόσο ακραία να γίνει Σπαν στην (κάποτε) θέση του Σπαν για Ευρωλίγκα, που καταντά εκνευριστικός πιστεύω στους συμπαίχτες του. Εντωμεταξύ είχε πάρει ταιμ ο Ιτούδης, για να σχεδιάσει το...τίποτα εντέλει. Τεσπα. Δεν είναι η ίδια ομάδα με πέρσι, λογικά θα κοιτάξουν να ενισχυθούν προσεχώς. Ο ΠΑΟ απ'την άλλη δείχνει να έχει όλη την ποιότητα και έναν προσγειωμένο κοουτς για 8αδα. Δεν περιγράφεται η κατάσταση σε ότι αφορά εμάς. Ο Ολυμπιακος νομιζω εχει μπει σε διαδικασια να ψοφησει ο γαϊδαρος του γειτονα. Στα 2 μεταξυ μας ματς θα παραδωσετε κοκκαλα στο παρκε. Ο Παναθηναικος αυτοκτονηε στην Γαλλια, ολα τα αλλα ματς παλευονται σαν αποτελεσματα. Σαν ομαδα εχουμε προβλημα στην αμυνα και ριμπαουντ.. Σαν επιθεση ειμαστε θα ελεγα ακομα και για F4. ο προπονητης ακομα δεν τα εχει βρει με την ομαδα, μακαρι να γινει στο μελλον. Σημερα επαιξε 13 λεπτα χωρις αλλαγη....παραξενα σχηματα επισης. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2019 από Zerg13
lak10 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, Zerg13 είπε Ο Mr Clutch Mike James καθαρισε παλι. Χαμενο το τελευταια σουτ απο τα χερια του και η ΤΣΣΚΑ χανει το ματς. Ουτε ειχε και καμια τρομερη συνησφορα στο παιχνιδι της ομαδας του στο υπολοιπο ματς. ασε εκλεινα πηγαινα ταμειο 300 ευρω και με κουβαδιασε απο χθες δεν μπορω να ηρεμησω. Παντως κακα τα ψεματα πλην τζειμς με τα + και τα - δεν εχει βγει καμια μεταγραφη και αυτο φαινεται περισσοτερο τωρα που λειπει ο κλαιμπερν 1
mrpink Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Χα χα, καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα Μάικ. Μια χαρά επιθέσεις ήταν και οι δύο. Στη μία μένει με τον ψηλό και κάνει αυτό που πρέπει, τον παίζει στα πόδια και ίσως να υπάρχει και φάουλ εκεί, και στην τελευταία παίρνει ένα πουλ-απ απ' το χάι ποστ, απ'αυτά που τα χει ψωμοτύρι. Δηλαδή τι περιμένατε να κάνει; Να δώσει την μπάλα στον Κουρμπάνοφ; Εσείς αν ήσασταν προπονητής τι θα θέλατε να κάνει εκεί πέρα; Να δώσει πάσα ή να τελειώσει μόνος του; Το πρόβλημα με την ΤΣΣΚΑ είναι ότι, εκτός του ότι λείπουν Κλάιμπερν και Χάκετ, ο Μπέικερ κι ο Στρέλνιεκς δεν έχουν ανταποκριθεί καθόλου. Δεν έχουν κάνει τίποτα απ' την αρχή της χρονιάς και ίσως και να μην μπορούν σ'αυτό το επίπεδο. Τι να πω; Οπότε αν ψωλοβαράει ο Χίλιαρντ (ή δεν τον διαχειρίζεται σωστά ο Ιτούδης) μένει μόνος του ο Τζέιμς
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο μεταξυ με την Βιλερμπαν, ΠΑΟ και ΤΣΣΚΑ χασανε ακριβως με τον ιδιο τροπο στο τελος. Δηλαδη πηραν τις 2 τελευταιες επιθεσεις της ομαδας οι ηγετες (με τη διαφορα οτι στην ΤΣΣΚΑ και οι δυο επιθεσεις ηταν εντολη προπονητη, ενω στον ΠΑΟ το προτελευταιο τριποντο του Καλαθη ηταν απλα αψυχολογητο). Ειναι αξιοπεριεργο ο ιδιος χρηστης να κατηγορει τον Τζειμς απο την μια και απο την αλλη η ερμηνεια του για το ματς του ΠΑΟ να ειναι οτι ο ΠΑΟ απλως... αυτοκτονησε. Απο εκει και περα ο Τζειμς εχει αποδειξει αν εχει clutch ή οχι, και στον ΠΑΟ αλλα και ως αντιπαλος του ΠΑΟ με την Κουτσα Λαμποραλ σε playoff που κουβαλησε την ομαδα του στην ανετη σκουπα επι του Καλαθη και της τοτε παρεας του. Εχει παει και f4 αλλωστε. Και αυτος ειναι κι ο λογος που αγωνιζεται στην πρωταθλητρια Ευρωπης υπο τις οδηγιες ενος κορυφαιου προπονητη. Οποιος περιμενει την μια ευκαιρια καθε τοσο για να πει τα δικα του , δεν καταφερνει πολλα περα απο το να αυτοεκτιθεται. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2019 από BackFromHell
mrpink Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Κατά τα άλλα, Ρεάλ απ' τα παλιά στο Βελιγράδι. Καμπάσο παρκαρισμένος στο τέταρτο δεκάλεπτο και καθαρίζουν Γιουλ και Ρούντι με τρίποντα. Πρέπει να το χω δει αυτό το σκηνικό όλα αυτά τα χρόνια, γύρω στις 3000 φορές. Κι ο Κοζέρ ήταν πολύ καλός κι ο Ταβάρες πρέπει να κανε το πρώτο του καλό ματς φέτος. Λαπροβίτολα συνεχίζει να αγνοείται, παρά τα 32/32 στην προπόνηση λολ
~mxls~ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, mrpink είπε ... κι ο Στρέλνιεκς δεν έχουν ανταποκριθεί καθόλου... Και ούτε πρόκειται ο συγκεκριμένος.
mrpink Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Τον έχεις σε εκτίμηση βλέπω το Γιάννη το Στρέλνιεκς Αυτός με το 16 είναι ο Γιώργος, ο καλός που παίζει στον Παναθηναϊκό, έτσι; Να δούμε κανά ματσάκι. Νεβέζις, που στην ευχή τη βρήκαν; https://www.sport24.gr/Basket/EuropeBasket/o-kalaitzakhs-sokare-th-ritas-vilnioys.5636439.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις