Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα να πουλήσω μερικά πράγματα στο Ebay και θα ήθελα να μου στείλει κάποιος να τον ρωτήσω κάποια πράγματα γιατί δεν βρίσκω άκρη,αλλά μόνο αν πουλάει στο Ebay γιατί στο περίπου ξέρω και εγώ. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αρχικά κάνεις ένα seller account. Ανάλογα με το risk που έχεις στην κοινότητα έχεις και τα ανάλογα όρια

Δημοσ.

Όπως απάντησε και ο cacofonix-3, φτιάχνεις λογαριασμό ebay+paypal για την πληρωμή.

Μετά πας στο sell (πάνω πάνω στη κεντρική) και από εκεί σου έχει οδηγίες με το τι πρέπει να συμπληρώσεις. Καλό θα ήταν να κάνεις μερικές αναζητήσεις προηγουμένως για τα αντικείμενα που θες να πουλήσεις για να δεις τι τιμές παίζουν, τι πληροφορίες δίνουν, τι φωτογραφίες βγάζουν ώστε να είσαι ανταγωνιστικός με τους άλλους.

Επίσης δες τις τιμές των πιο πρόσφατων που έχουν πουληθεί (recently sold) μαζί με τα μεταφορικά. Αν ο μέσος όρος τους είναι αρκετά χαμηλότερος από την δική σου τιμή, τότε δύσκολα θα πουλήσεις.

Πολύ προσοχή να είσαι ακριβής στην περιγραφή σου, αν ο πελάτης πει ότι παρέλειψες ελάττωμα ή κάτι άλλο το ebay θα αποφανθεί υπέρ του.

Πάντα πριν στείλεις βγάζεις πολλές φωτογραφίες το αντικείμενο από όλες τις πλευρές και πάντα με συστημένη αποστολή γιατί αλλιώς το ebay δεν σε καλύπτει αν χαθεί στη μεταφορά.

Δημοσ.

Καλησπέρα, κυρίως δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα βγάλω το κόστος των μεταφορικών. Δηλαδή πάω και κάνω τους υπολογισμούς για το κόστος μέχρι μια πολιτεία στην Αμερική και βγαίνει ας πούμε για παράδειγμα δέκα ευρώ. Το ίδιο κόστος είναι από εδώ μέχρι την Αμερική και το ίδιο από εδώ μέχρι την Αγγλία ? Και αν μέχρι την Αγγλία το κόστος είναι έξι ευρώ και μέχρι μια πολιτεία στην Αμερική είναι δέκα, εγώ στην αγγελία ποιό ποσό πρέπει να βάλω για μεταφορικά, αφού δεν γνωρίζω από πού θα είναι ο αγοραστής?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...