mples Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Είναι σαν να ρίχνει κάποιος με εναν μικρό φακό πάνω στην οθόνη το σημείο αλλάζει χρώματα αλλά είναι ποιο φωτεινο στο σημείο του προβλήματος και είναι ποιο έντονο στην απόχρωση του άσπρου Αν ξέρει κανείς τι είναι θα ήμουν υπόχρεος 51 λεπτά πριν, mples είπε
Deka013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κολλημένα pixels είναι.Δεν είναι νεκρά παίζει να φτιάχνονται.Κατέβασε το UDPixel και κάνε μια προσπάθεια. http://udpix.free.fr/ Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από Deka013 1
ice25 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Έβαλες καμία βίδα απο πίσω για κάποια επιτοιχια βάση ?? μηπως η βιδα πιεζει το πάνελ στο σημείο αυτό?
mples Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, ice25 είπε Έβαλες καμία βίδα απο πίσω για κάποια επιτοιχια βάση ?? μηπως η βιδα πιεζει το πάνελ στο σημείο αυτό? Οχι δεν εβαλα τιποτα απο πισω φιλε μου 6 ώρες πριν, Deka013 είπε Κολλημένα pixels είναι.Δεν είναι νεκρά παίζει να φτιάχνονται.Κατέβασε το UDPixel και κάνε μια προσπάθεια. http://udpix.free.fr/ Θα το δοκιμασω φιλε μου και θα σου πω
coolerman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Aν είναι τεχνολογίας led(το πιθανότερο να είναι) έχει φύγει το κάτοπτρο που διαχέεται ο φωτισμός εσωτερικά...φτιάχνεται αλλά θέλει κάποιον που να ξέρει τι να κάνει. ποιό μοντέλο είναι η οθόνη; Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2019 από coolerman 1
mples Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 7 ώρες πριν, coolerman είπε Aν είναι τεχνολογίας led(το πιθανότερο να είναι) έχει φύγει το κάτοπτρο που διαχέεται ο φωτισμός εσωτερικά...φτιάχνεται αλλά θέλει κάποιον που να ξέρει τι να κάνει. ποιό μοντέλο είναι η οθόνη; Nαι led ειναι lg 42LB42LB650V φιλε μου
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Στις 5/10/2019 στις 5:16 ΜΜ, Deka013 είπε Κολλημένα pixels είναι.Δεν είναι νεκρά παίζει να φτιάχνονται.Κατέβασε το UDPixel και κάνε μια προσπάθεια. http://udpix.free.fr/ Δεν παίζει να είναι κολλημένα pixels. Κάτι γίνεται με τον οπίσθιο φωτισμό
Deka013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Δεν παίζει να είναι κολλημένα pixels. Κάτι γίνεται με τον οπίσθιο φωτισμό Νόμιζα ότι είχε κολλήσει στο λευκό.Θέμα φωτισμού είναι; Ναι,χρειάζομαι γυαλιά,γκάβακας έχω γίνει ☹️ Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2019 από Deka013
mples Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 ναι παιδια εχει ξεκολλησει απο τα λεντ ενα κατοπτρο φτιαχνεται αλλα πρεπει να γινει βιδα και φτερο και το φοβαμαι μην την διαλυσω εντελως αν επιδεινωθει θα το δωκιμασω προς το παρον αστην ετσι
mples Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 αυτο το καποπτρο ξερει κανεις με τι κολα το κολλανε ? ειδα κατι βιντεο και δεν φαίνεται κατι δυσκολο απλα θελει προσοχη μπορει να το δοκιμασω αλλα δεν καταλαβαινω τι κολα να βαλω
donblunts Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Πιο πολύ για σημάδι απο κουτουλίδι μου κάνει. Εαν ισχύει, σίγουρα είχες Πολωνούς αντιπάλους.
coolerman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 29 λεπτά πριν, mples είπε αυτο το καποπτρο ξερει κανεις με τι κολα το κολλανε ? ειδα κατι βιντεο και δεν φαίνεται κατι δυσκολο απλα θελει προσοχη μπορει να το δοκιμασω αλλα δεν καταλαβαινω τι κολα να βαλω Κόλλα που να εχει κάποια αντοχή σε θερμοκρασίες προσοχή στο πάνελ θέλει,προσοχή μην περάσει κανένα σκουπιδάκι εσωτερικά! Good luck 😉 1
mples Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 παντως σε κατι βιντεο που ειδα βαζουν μια σουπερ κολλα δεν νομιζω να ειναι κολα θερμοτητας νομιζω κολλα τυπου λογκο βαζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα