Προς το περιεχόμενο

Αγορές από Banggood και (όχι καλές) κριτικές.


Rod@X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου είχε κάνει από καιρό εντύπωση ότι οι κριτικές στα προϊόντα τους ήταν πάντα στην πλειοψηφία θετικές και οι αρνητικές "χλιαρες".

Πρόσφατα παρέλαβα δύο δικά τους, και τα δύο με προβλήματα και ζημιές στη μεταφορά.  Πχ ένα τροφοδοτικό 48volt, 20A χτυπημενο, στραβωμενο εξωτερικά,  με κομμένη την ταινία ασφαλείας,  πυκνωτές εξόδου στα 50V, και άλλα κακής ποιότητας υλικά. 

Όλα αυτά τα έγραψα στην κριτική  με φωτογραφίες και τα έστειλα πριν από μια εβδομάδα. 

Πότε δεν εμφανίστηκαν στις κριτικές του προϊόντος και στην εφαρμογή μου βγάζει "awaiting review"  και φυσικά δεν πατιεται, για να ξανακάνω. 

Αντίθετα όταν κάνω θετική, πάντα εμφανίζεται. 

Κάτι παίζεται ή κάνω λάθος ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως τα λες είναι. Μια φορά χρειάστηκε κι εγώ να κάνω αρνητική κριτική, για ένα προϊόν "σκουπίδι", και δεν πέρασε.

Κατά τα άλλα δεν είχα ποτέ πρόβλημα με banggood.

Επεξ/σία από thant
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλήθειας τώρα εμπιστεύεστε τους Κινέζους σε αυτά τα θέματα? Φυσικά και αποκρύπτουν αρνητικές κριτικές. Πως αλλιώς θα πουλήσουν την σαβούρα τους. Έχω πολύ άσχημη εμπειρία με το banggood και όχι μόνο. Επειδή αυτό και το gearbest είναι από τα μόνα καταστήματα που έχουν tax free (<5ε) αποστολή το έχουν δει μάγκες και κάνουν ότι θέλουν. Ευτυχώς και υπάρχει το PayPal και σώζει την κατάσταση αλλά και αυτό όχι πάντα. Έχω βρει πολύ καλύτερες τιμές στο aliexpress που εκεί τουλάχιστον δεν μπορούν οι πωλητές να κρύψουν τις αρνητικές αξιολογήσεις μόνο αν κατεβάσουν το προϊόν και το ξανά ανεβάσουν που έτσι όμως θα χάσουν την δημοτικότητα του προϊόντος. Δυστυχώς όμως το aliexpress είναι μόνο για αγορές κάτω των 22 ευρώ. Έχει γεμίσει το ίντερνετ site και κουποναδες που σπρώχνουν ότι σαβούρα τους λένε αυτά τα 2 καταστήματα και τα affiliate πέφτουν βροχή και άμα σου κάτσει η στραβει κάνουν και αυτοί τον Κινέζο. 

Επεξ/σία από likos_de
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικα εχω διαβασει καμποσες κακες κριτικες για διαφορα προϊοντα, εχω γραψει κιολας (tv box που το τηλεχειρηστηριο τα επαιξε γρηγορα) και μου απαντησε αμεσα απο κατω το support και που με αποζημειωσαν για το προβλημα γρηγορα. βεβαια η λογικη λεει οτι κοβουν ΠΟΛΛΕΣ κακες κριτικες. 

Προσωπικα παντως οσες φορες εχω αντιμετωπισει προβλημα (tablet που δεν ηρθε ποτε, hdmi windows10 stick, android tv box) δεν ειχα θεμα με το support.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περίμενε λίγο μήπως και εμφανιστεί η κριτική. Παλαιότερα όταν έγραφα αρνητική κριτική την δεχόταν κανονικά και έχει τύχει να επικοινωνήσει και το Support μαζί μου. Εχουν μάλιστα δεχτεί κριτική όπου αναφέρω ότι ένα προϊόν δεν ήταν original. Πιο πρόσφατα μια μέτρια κριτική δεν την εμφάνισαν ποτέ, δεν γνωρίζω το λόγο. Εμφάνισαν μόνο τις φωτογραφίες που ανέβασα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...