Προς το περιεχόμενο

Περί οικονομικού ηχοσυστήματος.


JiovanniGeorgeo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγόρασα από έναν καλό ινσομνίτη ηχεία 14" και τελικά το NISSAN ALMERA παίρνει μόνο 16" - 16.50".....

Πρέπει να αγοράσω και άλλα. Εκείνα τα πήρα τυφλά γιατί τα έδινε πακέτο με μια καλή Pioneer πηγή.

 

Παίζω πολύ ηλεκτρονική μουσική, άρα θα χρειαστώ το καλύτερο δυνατό. Εγώ θα ήθελα να δώσω 40€, αλλά αν με 65€ είναι μέρα με τη νύχτα στη ποιότητα ή/και ισχύ ήχου.. τότε τι να πω, να σκάσω 65€.

 

Είδα τα Kenwood https://www.skroutz.gr/s/14190076/Kenwood-KFC-S1676EX.html#reviews. Αξιόπιστη εταιρεία, 60 WATT βλέπω, άψογη τιμούλα.

 

Ένας γνωστός προτείνει να μου δώσει τα VIBE με 40€ https://www.odes.gr/el/vibe-pulse6-v4-16-5cm.html?skr_prm=WyJmM2QyOGFhNS1mYzc0LTQwZmMtOTVkMS1jMTdhNDkxYTdmNWYiLDE1NzAyNzE1NTMzNjQseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0.

 

Από την άλλη υπάρχουν στο ίδιο price-range ηχεία της Pioneer που δίνουν και stand-alone TWEETERάκια που δεν ήξερα καν πως μπορούν να μπουν εκεί δίπλα στους καθρέπτες.

 

Μετά, σκέφτηκα εσάς. Κάποιος από εσάς να μου πει τι να επιλέξω γιατί όλα τα βλέπω στη τελική ίδια!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το σίγουρο είναι πως με 40-65€ δεν θα έχεις αυτό που γράφεις "...άρα θα χρειαστώ το καλύτερο δυνατό..." .

Θα χρειαστεί κατι, αρκετά, παραπάνω. 

και θα έλεγα για διαιρούμενα ηχεία.

θα παίξεις μόνο με την πηγή (πάλι δεν θα έχεις αυτό που ζητάς) ή με ενισχυτή;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να σε διορθωσω λιγο, βεβαια δεν θα ειμαι και πολυ χρησιμος, γιατι δεν εχω πολυ ασχοληθει χωρις ενισχυτη. Δεν ειναι 16" κτλ κτλ που λες, αυτα ειναι cm, 6,5" (ιντσες=16,5cm) μαλλον παιρνει το αμαξι σου.
Οταν ετυχε να βαλω ηχεια σε πηγη απλα πηρα κατι του 10ευρου china. 

Μετα πηρα απο ebay γερμανιας 1 ενισχυτη και ενα sub, αυτα πανε, μετα πηρα παλι απο ebay sub και 2 ενισχυτες, το sub το εκαψα οι ενισχυτες ζουν ακομη, οποτε ξανα πηρα ενα Sub απο γνωστο.

Απο ηχεια πηρα κατι Renegade 6,5" διαιρουμενα, τα εκαψα και αυτα, τωρα ειμαι με κατι sony 6,5" 2 δρομων καλουτσικα τα λες, αν και το αριστερο πλεον παιζει πολυ βαθια, και τωρα ψαχνομαι και εγω για κανα ηχειο. Αλλα να ξες επειδη τα μετεφερα απο ενα αμαξι σε αλλο, και τα ηχεια παιζαν διαφορετικα και το subwoofer. Οποτε ειναι τι θα κατσει στο αμαξι σου. Τωρα σε αυτη την τιμη νομιζω δεν θα εχουν και τρελες διαφορες απο ηχειο σε ηχειο ειδικα απο πηγη λογω του οτι δεν εχει πολλα watt, αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος.

Επεξ/σία από ExTaCy1337
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Alxnks μόνο με τη πηγή. Αλλά είναι μια Pioneer των ~90€. Φαντάσου την έβαλα και τα μαμά ηχεία του Almera ήδη παίζουν καλύτερα / ισχυρότερα. Θεωρώ πως είναι αρκετά καλή, και σε αυτό το "αρκετά καλό" θα ήθελα το μάξιμουμ για ηχεία.

 

Κοιτάξτε, εάν με 70€ λ.χ. παίρνω κάτι που θα είναι μέρα + νύχτα.. τότε να περιμένω ένα - δυο μήνες και να πάω για αυτό. Αλλά είμαι σε πολύ άθλια οικονομική κατάσταση και αυτά τα εξτρά 30-40€ δεν μου είναι εύκολα. Ξέρω πως ό,τι πληρώνεις παίρνεις αλλά για να σας δώσω ένα παράδειγμα : 

 

Κοίταζα για SSD. Και αντί να αγοράσω για το λειτουργικό μου έναν 250 NVME SAMSUNG EVO, πήγα σε έναν Adata με εξίσου τρελές δυνατότητες και ταχύτητες (δεν θα μου φαινόταν η διαφορά στα loading κτλπ) και αντί για 75€ έδωσα 30€! Κάποιες φορές αν γνωρίζεις, μπορείς να εξοικονομίσεις ή να γλυτώσεις περιττό έξοδο και γι' αυτό είμαι εδώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε διαιρουμενα προσφατα δοκιμασα τα TS-G170C.. σιγουρα υπαρχουν καλυτερα.. αλλα! Σε getz που μπηκαν, μια χαρα γεμισαν οι πορτες μπασο οπως επισης και τα tweeter τους ηταν καλυτερα απο τα μαμα..τιμιοτατα για την τιμη τους! Α! και τα παιζει μια pioneer mvh-x580bt

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά SOS.

 

Αγόρασα τελικά τα Pioneer TS-G1330F τα οποία είναι ένα μέτρο μικρότερα από αυτές τις ίντσες που δέχεται το Almera. 

 

Πείτε μου πως υπάρχει κάποιου τύπου bracket και για αυτά...;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατ αρχήν και να βρεις ανταπτορες θα σου κοστίσουν όσο και τα ηχεία που αγόρασες.Καλα και εσύ ενώ αρχικά είχες πρόβλημα ότι αγόρασες μικρότερα ηχεία πηγές και ξαναπηρες πάλι μικρά ηχεία;Με τα ίδια λεφτά που έδωσες θα έπαιρνες θα αγόραζες σωστής διάστασης ηχεία,αν δε υπολογίσεις και άλλα τόσα για ανταπτορες θα αγόραζες και πολύ καλύτερα ηχεία.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...