Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω κάνει ένα σχόλιο σε ένα βίντεο στο youtube, εντάξει κάπως δηκτικό για να πω την αλήθεια, πάντως σε καμία περίπτωση υβριστικό και το σχόλιο αυτό το βλέπω μόνο όταν είμαι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό μου στο youtube, αν κάνω αποσύνδεση βλέπω τα σχόλια των υπολοίπων, αλλά όχι το δικό μου, αυτό γίνεται επειδή το έχει κάνει πιθανώς απόκρυψη ο δημιουργός του βίντεο; Αν ήταν διαγραμμένο δεν πρέπει να το έβλεπα ούτε εγώ νομίζω. Μπορεί να αποκρυφτεί ένα σχόλιο μόνο; 

Επεξ/σία από chakotay7
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, chakotay7 είπε

Έχω κάνει ένα σχόλιο σε ένα βίντεο στο youtube, εντάξει κάπως δηκτικό για να πω την αλήθεια, πάντως σε καμία περίπτωση υβριστικό και το σχόλιο αυτό το βλέπω μόνο όταν είμαι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό μου στο youtube, αν κάνω αποσύνδεση βλέπω τα σχόλια των υπολοίπων, αλλά όχι το δικό μου, αυτό γίνεται επειδή το έχει κάνει πιθανώς απόκρυψη ο δημιουργός του βίντεο; Αν ήταν διαγραμμένο δεν πρέπει να το έβλεπα ούτε εγώ νομίζω. Μπορεί να αποκρυφτεί ένα σχόλιο μόνο; 

Ότι θέλει κάνει ο δημιουργός...

• Thanks 1
Δημοσ.

Σιγά μωρε...η λογοκρισία θα μας φάει σ αυτή την χώρα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chakotay7 είπε

Σου έχει κανει αποκλεισμό από το καναλι για αυτό το βλέπεις  μόνο εσύ.Ετυχες σε κομπλεξικο άτομο μάλλον...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, M-rita είπε

Σου έχει κανει αποκλεισμό από το καναλι για αυτό το βλέπεις  μόνο εσύ.Ετυχες σε κομπλεξικο άτομο μάλλον...

Ναι μάλλον αυτό που λες ισχύει...πολλοί δεν αντέχουν ούτε το - λεπτό - χιούμορ...αλλά βγαίνουν στο youtube παραδείγματος χάριν και αραδιάζουν θεωρίες κι ιστορίες γι' αγρίους κι όταν κάποιος τους την "πει" κατά το κοινώς λεγόμενο, αρχίζουν τους αποκλεισμούς κλπ. Χαχαχαχαχαααα ιντερνετική πραγματικότης. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, chakotay7 είπε

Ναι μάλλον αυτό που λες ισχύει...πολλοί δεν αντέχουν ούτε το - λεπτό - χιούμορ...αλλά βγαίνουν στο youtube παραδείγματος χάριν και αραδιάζουν θεωρίες κι ιστορίες γι' αγρίους κι όταν κάποιος τους την "πει" κατά το κοινώς λεγόμενο, αρχίζουν τους αποκλεισμούς κλπ. Χαχαχαχαχαααα ιντερνετική πραγματικότης. 

Πίστεψε με ,ότι δεν έχουν ιδέα από χιούμορ οι περισσότεροι γιουτουμπερς μη χ@#ω😂

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν ξέρουμε και όλη την ιστορία οπότε μην ρίχνουμε κατηγορίες,πχ ξέρουμε μονο τι λέει η πλευρά του φίλου από πάνω.

Γενικά μιλάμε ,δεν προσβάλλαμε κανέναν ούτε όνομα αναφέρθηκε 😊

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...