greg4 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, beamex είπε Μιλούσα για τον 6700Κ αν διαβάσεις καλα, αλλά και πάλι δε θυμάμαι συχνότητα. Μια χαρά τα κάνει ο φίλος. Και fan curves έχει φτιάξει και optimized είναι το σύστημα.. με ΑΙΟ 240mm υδροψυξη κτλ. θα τα δεις τα πράγματα του σε λίγο σε αγγελία, πάει για 3700Χ Ναι sorry. Και πάλι ο 6700k έχει 4.2 all core και εύκολα πάει 4.5. Αν έχει και aio 240mm δεν θα ειναι θέμα το 4.7ghz Αλλά αν κάνει αλλαγή σε 3700x για να παίζει competitive fps low/medium σε 1080p δεν ξέρω αν έχει τόσο νόημα. Αλλά τεσπα καλές αγορές, σίγουρα overall πιο δυνατό τσιπάκι
beamex Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, greg4 είπε Ναι sorry. Και πάλι ο 6700k έχει 4.2 all core και εύκολα πάει 4.5. Αν έχει και aio 240mm δεν θα ειναι θέμα το 4.7ghz Αλλά αν κάνει αλλαγή σε 3700x για να παίζει competitive fps low/medium σε 1080p δεν ξέρω αν έχει τόσο νόημα. Αλλά τεσπα καλές αγορές, σίγουρα overall πιο δυνατό τσιπάκι Ναι το βλεπω στην υπογραφή σου όντως 😉 Θα του πω και την συχνότητα που το δουλεύεις μήπως βοηθηθεί.. Λογικά με το νέο CPU θα ανεβάσει τα settings... τα έχει εκεί αναγκαστικά...
ilos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 15 ώρες πριν, Ryzenlake είπε Λογικο δεν ειναι με high end καρτα γραφικων και τα settings medium / low σε 1080p αναλυση να μπουκαλιαζει το CPU? Και ο 8700k μου στα 5.1 σε παρομοιο σεναριο ριχνει μπουκαλια. Το αυτό όλα εξαρτώνται από την ανάλυση,τις ρυθμίσεις και την εκάστοτε game engine πόσο optimized/multithreaded είναι σε συνδυασμό με το hardware σου. Και ο 9900κ στα 5 τσίσαχερτζ τυπικά ρίχνει μπουκάλα σε 1080p low σε esports games στην 2080ti. Αλλά αυτό το cpu bottleneck είναι ανούσιο γιατί θα βγάζεις ξερω εγώ 700 καρέ αντι για 1000 που θα έβγαζε η κάρτα με ένα μελλοντικό cpu που θα χε καλύτερο STP και δε θα την "μπουκάλιαζε". Το μεγαλύτερο bottleneck στους περισσότερους είναι η οθόνη και δεύτερο η κάρτα με τις τιμές που παίζουν οι high end πλέον. Όχι τα cpu. Ακόμα και o 3600 των 200 ευρώ είναι αρκετός για 144hz gaming. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα