γροσερισοπ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 μιλάω για ποσά 2-3κ έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία απο εταιρίες; η ACS δέχεται (φυσικά με πληρωμή) pos αλλα δεν αφήνουν ουτε από εντολή αγωραστή να ανοιχτεί το πακέτο..
Γιαούρτι Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 προφανώς θα γίνει κάποια πώληση μεταξύ ιδιωτών διότι δε νομίζω κάποια επιχείρηση να σου πουλήσει αντικείμενο αξίας 2-3κ με αντικαταβολή. Για τέτοια ποσά μόνο κατάθεση-κάρτα. Αμφιβάλλω αν θα βρεις κάποιον που να επιτρέψει να ανοιχτεί το πακέτο. Για τέτοιο ποσό δε θα το ρισκάρουν να γίνει στραβή 1
γροσερισοπ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Just now, Γιαούρτι said: προφανώς θα γίνει κάποια πώληση μεταξύ ιδιωτών διότι δε νομίζω κάποια επιχείρηση να σου πουλήσει αντικείμενο αξίας 2-3κ με αντικαταβολή. Για τέτοια ποσά μόνο κατάθεση-κάρτα. Αμφιβάλλω αν θα βρεις κάποιον που να επιτρέψει να ανοιχτεί το πακέτο. Για τέτοιο ποσό δε θα το ρισκάρουν να γίνει στραβή ναι μεταξύ ιδιοτών ειναι αλλα δικαιωμα μας δεν ειναι με εντολή μας να ανοιχτεί το πακέτο;
Γιαούρτι Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, γροσερισοπ είπε ναι μεταξύ ιδιοτών ειναι αλλα δικαιωμα μας δεν ειναι με εντολή μας να ανοιχτεί το πακέτο; και ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη αν ο αγοραστής το επιστρέψει και ο πωλητής αρχίσει να λέει ότι..μου χαλάσατε αυτό, μου σπάσατε το άλλο. Δεν είναι μικρό το ποσό. Και πραγματικά απορώ τι είναι αυτό που θα πουληθεί με 2-3κ με αντικαταβολή κι ένας γρήγορος έλεγχος στο courier θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα. Γιατί προφανώς η όλη κίνηση γίνεται για λόγους ασφαλείας. 1
zygorito Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 15 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε ναι μεταξύ ιδιοτών ειναι αλλα δικαιωμα μας δεν ειναι με εντολή μας να ανοιχτεί το πακέτο; Ανοιγμα πακέτου δέχεται η speedex, το έχω κάνει 2 φόρες αλλά μεχρι €350 πχ, οχι τέτοιο πόσο, ρώτα εκεί να σου πούνε
AcolyteOfPain Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Έχει ξαναειπωθεί 100 φορές σε αυτό το φορουμ, απαγορεύεται το άνοιγμα των πακέτων,δεμάτων,αλληλογραφίας κτλ... Το έχουνε πει επαγγελματίες που εργάζονται σε μεταφορικές. Ότι γίνεται, ναι γίνεται γιατί είμαστε Ελλάδα και ο καθένα κάνει ότι θέλει... όπως παραλαμβάνεις συστημένο χωρίς ταυτότητα με λίγες φωνές και λίγο κλάψα (έχει γίνει μπροστά μου, ουκ ολίγες φορές), όπως διπλοπαρκάρεις στο δρόμο κτλ... Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη αν κατά το άνοιγμα του πακέτου αφαιρεθεί κάτι από μεσα;;; Τι θα πει συμφωνούν πωλητής - αγοραστής - θεία από το Σικάγο κτλ;;; Το αντικείμενο μεταφέρεται κλειστό , παραλαμβάνεται κλειστό από την παραλήπτη ή στέλνεται πίσω κλειστό αν δεν γίνει παράδοση. Να νοιώθουμε και λίγο! Οι εργαζόμενοι των μεταφορικών δεν είναι ούτε ντεντέκτιβ ούτε σεκιουριτάδες ... μεταφέρουν , παραδίδουν και τέλος. 1 1
γροσερισοπ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 καλώς κατάαλαβα ηθελα να ρωτησω απλως εχει κάποις μια ανάλογη εμπειρά. φυσικά δεκτές και νορμαλ όλες οι απόψεις σας
Kostasspil Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 47 minutes ago, γροσερισοπ said: δικαιωμα μας δεν ειναι με εντολή μας να ανοιχτεί το πακέτο; Την κουριερ ποιος την εξασφαλιζει για οτιδηποτε συμβει κατα/μετα το ανοιγμα; Ειδικα για 3 χιλιαρικα πραγμα Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2019 από Kostasspil
zygorito Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 13 λεπτά πριν, AcolyteOfPain είπε Έχει ξαναειπωθεί 100 φορές σε αυτό το φορουμ, απαγορεύεται το άνοιγμα των πακέτων,δεμάτων,αλληλογραφίας κτλ... Το έχουνε πει επαγγελματίες που εργάζονται σε μεταφορικές. Ότι γίνεται, ναι γίνεται γιατί είμαστε Ελλάδα και ο καθένα κάνει ότι θέλει... όπως παραλαμβάνεις συστημένο χωρίς ταυτότητα με λίγες φωνές και λίγο κλάψα (έχει γίνει μπροστά μου, ουκ ολίγες φορές), όπως διπλοπαρκάρεις στο δρόμο κτλ... Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη αν κατά το άνοιγμα του πακέτου αφαιρεθεί κάτι από μεσα;;; Τι θα πει συμφωνούν πωλητής - αγοραστής - θεία από το Σικάγο κτλ;;; Το αντικείμενο μεταφέρεται κλειστό , παραλαμβάνεται κλειστό από την παραλήπτη ή στέλνεται πίσω κλειστό αν δεν γίνει παράδοση. Να νοιώθουμε και λίγο! Οι εργαζόμενοι των μεταφορικών δεν είναι ούτε ντεντέκτιβ ούτε σεκιουριτάδες ... μεταφέρουν , παραδίδουν και τέλος. Έχει ξαναειπωθεί αλλά η speedex 2 φόρες όπως έγραψα το δέχτηκε και έβαλε σημείωση ο υπάλληλος στο γκισέ πάνω στο χαρτί της μεταφοράς/αντικαταβολής "έλεγχος δέματος απο παραλήπητη πριν την παραλαβή". Το δέχομαι ότι μπορεί να γίνει στραβή αλλά εμένα τουλάχιστον δεν έγινε, επίσης απ όσο ξέρω το άνοιγμα γίνεται μόνο με παραλαβή στο κατάστημα(;) παρουσία υπαλλήλου. Βέβια δε ξέρω αν θα το ξαναέκανα στο μέλλον. (πάντως αν υπάρχει το τιμολόγιο αξίας του αντικειμένου, καλό είναι να το ασφαλίσεις στο κούριερ)
AristidisZ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Για αγορά τριών χιλιάδων πάντως παίρνεις το αμάξι/πλοίο/αεροπλάνο και πας, ζητάς και από τον πωλητή μια έκπτωση 100 ευρώ να βγουν τα οδοιπορικά, δε το παίζεις τζόκερ με αντικαταβολές και τα ρέστα 3
zygorito Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 11 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Για αγορά τριών χιλιάδων πάντως παίρνεις το αμάξι/πλοίο/αεροπλάνο και πας, ζητάς και από τον πωλητή μια έκπτωση 100 ευρώ να βγουν τα οδοιπορικά, δε το παίζεις τζόκερ με αντικαταβολές και τα ρέστα Η καλύτερη λύση!
γροσερισοπ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 τελευταία εναλλακτική που σκεύτηκα εκτός από κάτι γραφικά βαπόρια και αεροπλάνα. συνάντηση με πρόσωπο εμπιστοσύνης, παραλαβή αντικείμενου και άμεση κατάθεση στο τραπεζικό του λογαριασμό. ούτε μπερδέματα ουτε παρατράγουδα.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Τι στελνεις/παραλαμβανεις που στοιχίζει τόσο;
γροσερισοπ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 5 minutes ago, Ukforthemoment said: Τι στελνεις/παραλαμβανεις που στοιχίζει τόσο; λαπτοπ στέλνω.
Kostasspil Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Αν το χερι με χερι δε γινεται, τοτε αυτο που ειπες. Βρες καποιον μεσαζοντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα