Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω 215 ενσημα απο 23/4/2018 - 31/12/2018 και 22 ενσημα απο 6/9/2019 - 4/10/2019

δεν εχω ξαναβγει ταμειο και πηρα φετος 2 δοσεις απο το επιδομα της 3μηνης αναμονης.

Βασει οσων διαβασα πληρω τις προυποθεσεις για να βγω ταμειο αλλα μπορει καποιος που γνωριζει να μου το σιγουρεψει μηπως και παραλειπω κατι?
Επισης στο κριτηριο:
πραγματοποίηση 125 ημερών εργασίας εντός του 14μήνου χωρίς να υπολογίζονται οι τελευταίοι δύο μήνες πριν από τη λήξη ή τη λύση αυτής
Μετρανε 2 μηνες γενικα ή εννοει 2 τελευταιοι μηνες που κολλησα ενσημα ανεξαρτητου ημερομηνιας?

Δημοσ.

Δεν μετράνε τα ένσημα από τους δύο τελευταιους μήνες που εργάστηκες, δηλαδή Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου.

Δημοσ.

αρα αυτες οι 4 μερες του Οκτωβρη με εσωσαν αλλιως θα μου αφαιρουσαν τα ενσημα του Δεκεμβρη 18' και δε θα εβγαιναν 125 το 14μηνο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kostas_87 είπε

Καλησπερα εχω 215 ενσημα απο 23/4/2018 - 31/12/2018 και 22 ενσημα απο 6/9/2019 - 4/10/2019

δεν εχω ξαναβγει ταμειο και πηρα φετος 2 δοσεις απο το επιδομα της 3μηνης αναμονης.

Βασει οσων διαβασα πληρω τις προυποθεσεις για να βγω ταμειο αλλα μπορει καποιος που γνωριζει να μου το σιγουρεψει μηπως και παραλειπω κατι?
Επισης στο κριτηριο:
πραγματοποίηση 125 ημερών εργασίας εντός του 14μήνου χωρίς να υπολογίζονται οι τελευταίοι δύο μήνες πριν από τη λήξη ή τη λύση αυτής
Μετρανε 2 μηνες γενικα ή εννοει 2 τελευταιοι μηνες που κολλησα ενσημα ανεξαρτητου ημερομηνιας?

Προσεξε, αν δεν εχεις ξαναπαρει ταμειο ισχυουν αυτα:

Για δικαιούχο που επιδοτείται για πρώτη φορά απαιτείται:

1η περίπτωση:

• πραγματοποίηση 125 ημερών εργασίας εντός του 14μήνου πριν από τη λήξη ή τη λύση της εργασιακής σχέσης, χωρίς να υπολογίζονται οι τελευταίοι δύο μήνες πριν από τη λήξη ή τη λύση αυτής και
  • πραγματοποίηση 80 ημερών εργασίας σε κάθε έτος κατά τα δύο προηγούμενα έτη πριν από από την έναρξη της επιδότησής του.
  • 2η περίπτωση (για δικαιούχους που δεν καλύπτουν την προϋπόθεση της 1ης περίπτωσης):

• πραγματοποίηση 200 ημερών εργασίας κατά τα δύο προηγούμενα πριν από τη λύση ή τη λήξη της εργασιακής σχέσης, χωρίς να υπολογίζονται σε αυτές οι τελευταίοι δύο μήνες πριν από τη λήξη ή τη λύση αυτής, και
  • πραγματοποίηση 80 ημερών εργασίας σε κάθε έτος κατά τα δύο προηγούμενα έτη, πριν από τη λήξη ή τη λύση της εργασιακής σχέσης.
Επεξ/σία από chsam

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...