tobindax Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Telumetar είπε God bless Opera browser. Βάλτε τον να σωθείτε Ή κάνουν το βήμα του OP στα άλλα δύο. Το Opera το έχει κλειστό by default? Το Edge ίσως δεν έχει καν το feature (άρα είναι "κλειστό"), αλλά δεν ξέρω..
kage Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Με ποιον τροπο βλεπεις ip αλλων? Λιγο που μπηκα στο σκαι live βλεπω ειναι λινκ απο youtube
tobindax Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, kage είπε Με ποιον τροπο βλεπεις ip αλλων? Λιγο που μπηκα στο σκαι live βλεπω ειναι λινκ απο youtube Όταν βλέπεις live (τουλάχιστον) είναι από youtube οπότε δεν έχει καμία σχέση με την τεχνολογία WebRTC. Όταν βλέπεις on-demand είναι WebRTC συνήθως (αν είναι ανοιχτό στο Browser). Τα IP φαίνονται πολύ απλά ως συνδέσεις του IP σου με τα IP τους. π.χ. με Task Manager->Performance->Open Resource Monitor->Network ή netstat σε cmd. (Φαντάζομαι ότι μπορείς να τα δεις και μέσω της επικοινωνίας που κάνεις με τον μεσάζοντα host του WebRTC αλλά αυτό είναι μεγαλύτερη hackεριά.) Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από tobindax
iphotographer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Εγω δεν μπορώ να καταλάβω το εξής (αλήθεια, δεν το λέω για flame). Εστώ οτι όντως κάποιος βλέπει την ip μου. Τι θα μπορούσε να μου κάνει δηλαδή? Θεωρώ οτι πολλοί αναφέρουν την ip με στόμφο ("Πρόσεξε φιλαράκο, γιατί ξέρω την ip σου"), σαν να ξέρουν κάτι σημαντικό. Και τι έγινε αν την ξέρουν? Δεν μιλαω για την χρησιμότητα που έχει σε έναν provider, υπηρεσία, σελίδα. Μιλάω για τον κακόβουλο χρήστη που έμαθε την ip μου. Πως θα μπορούσε να την εκμεταλλευτεί δηλαδή?
tobindax Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, iphotographer είπε Εγω δεν μπορώ να καταλάβω το εξής (αλήθεια, δεν το λέω για flame). Εστώ οτι όντως κάποιος βλέπει την ip μου. Τι θα μπορούσε να μου κάνει δηλαδή? Θεωρώ οτι πολλοί αναφέρουν την ip με στόμφο ("Πρόσεξε φιλαράκο, γιατί ξέρω την ip σου"), σαν να ξέρουν κάτι σημαντικό. Και τι έγινε αν την ξέρουν? Δεν μιλαω για την χρησιμότητα που έχει σε έναν provider, υπηρεσία, σελίδα. Μιλάω για τον κακόβουλο χρήστη που έμαθε την ip μου. Πως θα μπορούσε να την εκμεταλλευτεί δηλαδή? Το security risk δεν είναι ακραίο αλλά γίνονται πράγματα, υπάρχουν "λύσεις". π.χ. ψυχάκιας κατά των πολιτικών πεποιθήσεων ενός σάιτ μπορεί να βρει ποιοι το επισκέπτονται και να κάνει επιθέσεις στα IP. Υπάρχει η εύκολη επίθεση του να τους "φράξει" τη γραμμή εάν ο ίδιος κατέχει γρηγορότερη από αυτούς γραμμή (με "ddos" attack) ή αν είναι hackεράς επαγγελματικής ποιότητας να κάνει χειρότερα όπως να βρει τρύπες στην ασφάλεια του router τους και να επιτεθεί στους υπολογιστές μες στα σπίτια άμεσα. (Υπάρχει και η εντελώς εναλλακτική του να είναι ολόκληρος οργανισμός ο θύτης. π.χ. Ξένες χώρες ή άλλες εταιρίες παροχής Internet να κατασκοπεύουν ποιοι μπαίνουν σε ένα σάιτ.) Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2019 από tobindax 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα