Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hi all,

Εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζω ένα πολύ παράξενο πρόβλημα με τους λογαριασμούς μου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Hotmail και Windowslive. Κάποια από τα εισερχόμενα δεν μου έρχονται πότε και κάποια που έρχονται διαγράφονται αμέσως, σημειωτέον ότι χρησιμοποιώ android συσκευή (xiaomi REDMI NOTE 6 PRO) και εφαρμογή για μεηλ το Outlook του Bill Gates 🙃,δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά είπα να το αναφέρω.Με τα άλλα μεηλ που έχω, Yahoo Gmail, δεν έχω κανένα θέμα. Τι γίνεται ρε σεις? Ειδικά το συγκεκριμένο Hotmail το έχω από το 2001. 

Την γνώμη σας ....

Δημοσ.

Για το 2fa , έκανα τα βήματα και πήγα μέχρι εδώ, όπου δεν μπορώ να προχωρήσω γιατί δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο στο κινητό μου.Χρησιμοποιω την εφαρμαγη Outllook για android.

Δημοσ.

Όχι δεν νομίζω πως χρειάζεται αυτό το βήμα. Απλά να αλλάξεις τον κωδικό και αν ενεργοποιήσεις 2factor authentication πιστεύω πως είναι αρκετά. Κάπου έχει επιλογή να σε κάνει sign out απο όλες τις συσκευές. Όταν πας να ξαναμπείς απο κάπου, θα σου στείλει είτε email είτε sms με προσωρινό κωδικό. Χωρίς αυτό δεν μπαίνει κάποιος άλλος. Βασικά μπορεί αλλά πάμε σε άλλα θέματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...