Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρα,πραγματικα δεν ηξερα σε ποια κατηγορια να το τοποθετησω για θεμα που αντιμετωπιζω,προσφατα εστησα ενα νεο pc και ολα δουλευουν ρολοι αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τον ηχο στα παιγνιδια,ενω ακουγονται ολα τα υπολοιπα δεν ακουγονται οι διαλογοι  η ο σχολιασμος σε παιχνιδια ποδοσφαιρου και μπασκετ,οι τιτλοι δεν ειναι σπασμενοι ειναι αγορασμενοι κανονικα,με το παλιο pc δεν ειχα τετοιο προβλημα,ειναι θεμα hardware η drivers η κατι αλλο;οπουδηποτε αλλου π.χ. σε τραγουδια ακουγονται ολα μια χαρα,περασα κανονικα τους drivers απο το cd που ειχε μεσα η συσκευασια της μητρικης αλλα εικονιδιο δεν μου εχει βγαλει για τις ρυθμισεις στον ηχο. o υπολογιστης αποτελειται απο m/b msi x470 gaming pro-cpu Ryzen 2700 ram G skill 3200mhz gpu nvidia 1660 psu Corsair TX 650M.ευχαριστω.

Επεξ/σία από kostasblues21
Δημοσ.

κανε unistall τα drivers της nvidia με ddu και ξαναπερασετα...επισης τσεκαρε το hdmi και δες αν σου λειπουν codecs

• Like 1
Δημοσ.

Δες αν είναι επιλεγμένο σαν σύστημα ήχου 5.1. Αν ναι, επέλεξε stereo και δοκίμασε τα παιχνίδια που δεν ακούγονται οι διάλογοι.
Είχα ίδιο πρόβλημα σε adventure games, δεν ακουγονταν οι ομιλίες, αλλά ακούγονταν κανονικά όλοι οι άλλοι ηχοι και οι μουσικές. Λύθηκε επιλέγοντας stereo ήχο, παρόλο που έχω ηχεία 5.1.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα,ευχαριστω για τις απαντησεις ,κατ αρχας κατι που δεν ανεφερα ειναι οτι εχω απλα 2 ηχεια,το περιεργο ειναι οτι δεν υπαρχει control panel για τον ηχο δλδ το εικονιδιο που ανοιγει τις ρυθμισεις κατω δεξια στην μπαρα ,το οποιο υπηρχε στο πρoηγουμενο,ετσι ωστε κλικαροντας το εικονιδιο να μου δειξει τι εχει απο μονο του καθορισει. 2.1 η 5.1 κτλ.

Επεξ/σία από kostasblues21
Δημοσ.

Τελικα ειχε απολυτο δικιο ο φιλος Donblunts κατεβασα απο την σελιδα της μητρικης τους drivers και εφτιαξαν ολα,μου εβγαλε κανονικα εικονιδιο κατω δεξια και εχω ηχο κανονικα στα παιγνιδια ηταν τοσο απλο,σας ευχαριστω ολους.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...