Προς το περιεχόμενο

H Essential πρόκειται να παρουσιάσει ένα κινητό με μακρόστενο σχήμα


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε μία σειρά από αναρτήσεις στο Twitter, o ιδρυτής της Essential, Andy Rubin (συνιδρυτής του Android) έκανε γνωστό ότι η εταιρεία του πρόκειται σύντομα να παρουσιάσει ένα smartphone με επαναστατικό σχήμα.

Το μακρόστενο smartphone -μοιάζει με ένα κομψό τηλεχειριστήριο τηλεόρασης- φαίνεται να διαθέτει μία κάμερα (με αρκετά μεγάλο εξόγκωμα) στο πίσω μέρος καθώς και έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

EGYzeMPU0AAxYis.jpg.ed18c9c972deb39d0b57e597ecc23fdb.jpg

Η μακρόστενη οθόνη επίσης στην πάνω αριστερή γωνία διαθέτει «punch hole» για την εμπρόσθια κάμερα. Το περιβάλλον χρήσης (UI) που φαίνεται να αναπτύχθηκε ειδικά για τον συγκεκριμένο form-factor περιμένουμε να βασίζεται στην τελευταία έκδοση του Android.

EGYzfB5UcAAawPu.jpg.0063a9fecd224e703983e8aa2aac1205.jpg

Η κωδική ονομασία της συσκευής είναι «Project Gem» και από ότι φαίνεται θα είναι η 2η προσπάθεια της Essential στην αγορά των smartphones, μετά την αποτυχία του Essential Phone που κυκλοφόρησε πριν από περίπου δύο χρόνια (το οποίο ήταν και το πρώτο κινητό που διέθετε οθόνη με εγκοπή). Στο μεσοδιάστημα, η εταιρεία ακύρωσε τον διάδοχο του Essential Phone, ακύρωσε την πρώτη της συσκευή για το «έξυπνο σπίτι», ανακοίνωσε ότι επιθυμούσε την εξαγορά της και απέλυσε το 30% του εργατικού δυναμικού της. Να αναφέρουμε επίσης ότι ο Andy Rubin, ο συνδημιουργός του λειτουργικού συστήματος για φορητές συσκευές, Android, αποχώρησε από την Google το 2014, μαζί με μία αποζημίωση $90 εκατομμυρίων, όταν έγιναν γνωστές κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση.

GSMArena


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επειδή το πρώτο ήταν επιτυχία... 

Το πρώτο που μπορώ να σκεφτώ είναι πώς μακάρι να έχει wide angle φακό για να βγάζεις panoramic και να βλέπεις το αποτέλεσμα πριν βγάλεις τη φωτογραφία :P

Το δεύτερο είναι ότι εκτός αν φοράς αεράτη παντελόνα (γυναικεία), που να πηγαίνει η τσέπη μέχρι το γόνατο, πού στο καλό θα το βάζεις;; (παρακαλώ όχι NSFW απαντήσεις στο τελευταίο)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξεχνάμε δηλαδή τι έκανε αυτός και προωθούμε το προϊόν του με τα λεφτά που του έδωσε η Google.... Πολύ ωραία.

https://www.androidauthority.com/andy-rubin-scandal-google-918439/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"...και από ότι φαίνεται θα είναι η 2η προσπάθεια αποτυχία της Essential στην αγορά των smartphones, μετά την αποτυχία του Essential Phone που κυκλοφόρησε πριν από περίπου δύο χρόνια..."

fixed!

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αποκλείεται να δούλευαν τόσο καιρό πάνω σε ένα τόσο απλό και μη καινοτόμο project. Πιστεύω κρύβει αρκετά στοιχεία (κάτι του τύπου να κάνεις detach  την μια συσκευή με την άλλη και να λειτουργούν σαν μια, αντί να έχεις αναδιπλούμενο τηλέφωνο). 

Όσον αφορά την αποτυχία του πρώτου μοντέλου, είμαι χρήστης Essential phone εδώ και 1.5 χρόνο και φοβάμαι μη μου χαλάσει και χρειαστεί να πάρω κάτι άλλο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οποιοσδήποτε με βασική κατανόηση αρχιτεκτονικής λειτουργικών συστημάτων, δεν θα έπεφτε από τα σύννεφα όταν μάθαινε οτι αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί από τον "πατέρα" του Android

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω.. Θα το ήθελα λίγο πιο μαζεμένο στις άκρες.. Να μπορώ να το πιάνω με τη χρήση μόνο του μικρού δαχτύλου.. Μόνο αυτό με προβληματίζει 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...