Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν όπως λέει και ο τίτλος . Η βαφτιστηρα μου έχει γενέθλια και πρέπει να αγοραστεί και το ανάλογο δώρο (παιχνίδι). Τιμή γύρω στα 50 ευρώ έχω υπολογίσει . Θα εκτιμούσα προτάσεις γιατί μου είναι αρκετά δύσκολο να βρω κάτι , δεδομένου ότι έχει και μια μεγαλύτερη αδερφή και έχει ήδη αρκετά παιχνίδια . 

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να σου πω εγω το καλυτερο εαν ειναι ευκολο;

να παρεις το κοριτσακι που καταλαβαινει κανονικα πλεον απο το χερακι να πατε σε εναν μουστακα κατα προτιμηση οχι jambo που ειναι παζαρι και να το ζησετε παρεα.

ας μην ειναι 50 ευρω,ας ειναι λιγοτερα θα αξιζει πολυ παραπανω γιατι θα γραψει στον μικρο μυαλουδακι γενεθλια-νονος-βολτα στο πιο ομορφο μερος (παιχνιδαδικο)-δωρακι !

φυσικα δεν χρειαζεται να ειναι ανήμερα. 

• Like 16
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρωτα γονεις ή το ιδιο το παιδακι...συνηθως ζητανε οτι βλεπουν youtube ή nickelodeon smile ...αν δεν υπαρχει οικονομικο προβλημα στην οικογ. τοτε παιχνιδι αλλιως κατι σε ενδυση

Μην πας με παιδι σε τετοια μαγαζια..  

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Δύο κουκλίτσες simer και sain .Είναι όμορφα φτιαγμένες για τα αθώα ματάκια της τρίχρονης και όχι σαν τέρατα που λανσάρουν συνήθως και θα τις αγαπήσει από την πρώτη στιγμή..

Να είσαι σίγουρος ότι θα τις λατρέψεις και συ όταν τις δεις.Η εγγονούλα μου εδώ και καιρό τις κουβαλάει όπου πάει.Έχει και άλλη οικογένεια την οποία με τον καιρό μπορείτε να τη μαζέψετε.:D

Κάνουν γύρω στα 20 ευρώ οπότε μέχρι τα 50-60 μπορείς να της πάρεις και κάποιο ρουχαλάκι.

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, georgerapp είπε

να σου πω εγω το καλυτερο εαν ειναι ευκολο;

να παρεις το κοριτσακι που καταλαβαινει κανονικα πλεον απο το χερακι να πατε σε εναν μουστακα κατα προτιμηση οχι jambo που ειναι παζαρι και να το ζησετε παρεα.

ας μην ειναι 50 ευρω,ας ειναι λιγοτερα θα αξιζει πολυ παραπανω γιατι θα γραψει στον μικρο μυαλουδακι γενεθλια-νονος-βολτα στο πιο ομορφο μερος (παιχνιδαδικο)-δωρακι !

φυσικα δεν χρειαζεται να ειναι ανήμερα. 

Συμφωνώ αλλά ακόμα είναι πολύ μικρή και δεν πάει πουθενά χωρίς την μαμά της 

12 ώρες πριν, kage είπε

Ρωτα γονεις ή το ιδιο το παιδακι...συνηθως ζητανε οτι βλεπουν youtube ή nickelodeon smile ...αν δεν υπαρχει οικονομικο προβλημα στην οικογ. τοτε παιχνιδι αλλιως κατι σε ενδυση

Μην πας με παιδι σε τετοια μαγαζια..  

Οι γονείς οπότε τους έχω ρωτήσει θέλουν δώρα πάνω από 100 ευρώ οπότε δεν έχει νόημα .

6 ώρες πριν, papoys1 είπε

Δύο κουκλίτσες simer και sain .Είναι όμορφα φτιαγμένες για τα αθώα ματάκια της τρίχρονης και όχι σαν τέρατα που λανσάρουν συνήθως και θα τις αγαπήσει από την πρώτη στιγμή..

Να είσαι σίγουρος ότι θα τις λατρέψεις και συ όταν τις δεις.Η εγγονούλα μου εδώ και καιρό τις κουβαλάει όπου πάει.Έχει και άλλη οικογένεια την οποία με τον καιρό μπορείτε να τη μαζέψετε.:D

Κάνουν γύρω στα 20 ευρώ οπότε μέχρι τα 50-60 μπορείς να της πάρεις και κάποιο ρουχαλάκι.

Ναι δεν φαίνονται άσχημες . Αλλά από ότι βλέπω στα public είναι εξαντλημένες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gbras είπε

Ναι δεν φαίνονται άσχημες . Αλλά από ότι βλέπω στα public είναι εξαντλημένες 

Μπορείς να τις βρεις παντού Μουστάκα , Ζαχαριά , ακόμη και τζάμπο. Ίδια τιμή έχουν παντού,εξάλλου όλα τα επώνυμα παιχνίδια έχουν διατίμηση.

Το βλέπω ακόμη και στο πλαίσιο όπου γράφει και διαθέσιμο.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Μπορείς να τις βρεις παντού Μουστάκα , Ζαχαριά , ακόμη και τζάμπο. Ίδια τιμή έχουν παντού,εξάλλου όλα τα επώνυμα παιχνίδια έχουν διατίμηση.

Το βλέπω ακόμη και στο πλαίσιο όπου γράφει και διαθέσιμο.

Ευχαριστώ τελικά πήρα ένα μηχανικό σκυλάκι από τα jumbo και κρατάω αυτό για το επόμενο δώρο!

• Like 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, gbras είπε

Ευχαριστώ τελικά πήρα ένα μηχανικό σκυλάκι από τα jumbo και κρατάω αυτό για το επόμενο δώρο!

Αυτό με το καλώδιο και το κουμπάκι που όταν το πατάς γαυγίζει;;;;;;;

Κινέζικο νομίζω γύρω στα 10  ευρώ ,καλό φαίνεται , της το πήρα και εγώ έπαιξε για 1-2 φορές και το πάρκαρε.Τη simer και τη sain όμως δεν τα αφήνει με τίποτε.Άσε που τα παίρνει παδική χαρά και την κυνηγάνε τα άλλα κοριτσάκια να τους δώσει.:D

Δημοσ.
2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Αυτό με το καλώδιο και το κουμπάκι που όταν το πατάς γαυγίζει;;;;;;;

Κινέζικο νομίζω γύρω στα 10  ευρώ ,καλό φαίνεται , της το πήρα και εγώ έπαιξε για 1-2 φορές και το πάρκαρε.Τη simer και τη sain όμως δεν τα αφήνει με τίποτε.Άσε που τα παίρνει παδική χαρά και την κυνηγάνε τα άλλα κοριτσάκια να τους δώσει.:D

Παππού μέσα στα πράγματα είσαι. 😊 5 χρόνων θα παίζει με αυτές; τι θα πρότεινες σε παιχνίδι για 5χρονο;

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mary είπε

Παππού μέσα στα πράγματα είσαι. 😊 5 χρόνων θα παίζει με αυτές; τι θα πρότεινες σε παιχνίδι για 5χρονο;

Πατίνι έχει?

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mary είπε

https://www.moustakastoys.gr/gr/podhlata-trikykla-patinia/patinia-scooters/chillafish-bmxie-pink-balance-bike-cpmx01pin-401912050145/?ViewAll=1&cat=

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Πατίνι έχει?

Ναι. Αλλά δεν την έχω δει να το χρησιμοποιεί. Στη γιαγιά της το αφήνει γιατί μόνο εκεί έχει κήπο για να κάνει.

Για κάτι μικρό που να χωράει σε τσάντα σκεφτόμουν. Για να το στείλουμε δώρο στα γενέθλια της.

Επεξ/σία από mary

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...