tsofras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, mary είπε Ναι. Αλλά δεν την έχω δει να το χρησιμοποιεί. Στη γιαγιά της το αφήνει γιατί μόνο εκεί έχει κήπο για να κάνει. Για κάτι μικρό που να χωράει σε τσάντα σκεφτόμουν. Για να το στείλουμε δώρο στα γενέθλια της. Budget? Παίζει με κούκλες , Playmobil , Lego , μινιατούρες, κουκλοσπιτα? Εμένα η μία κόρη παίζει με Playmobil οπότε έχουμε αντίστοιχα νοσοκομείο , Κρουαζιερόπλοιο , παιδική χαρά , σπίτι και καμία 100αρια Playmobil ( ακριβά αυτά είναι συνήθως από δώρα Χριστουγέννων) Η μικρή με κούκλες οπότε αντίστοιχα κούκλες , μωρά σιλικόνης που είναι σαν αληθινά , ρουχαλακια, κούνιες , καροτσια για να τα πηγαίνει βόλτα. Ωραίες και πιο φτηνές είναι οι μπανάνες ή τα φασολάκια που έχουν μικρά κουκλάκια μέσα και τα κάνεις συλλογή Lego, puzzle αν της αρέσουν άπειρες επιλογές Κιτ για βραχιόλια αν επίσης της αρέσουν είναι στην ηλικία και θα το κάνει και παρέα με τους γονείς Τέλος μπορεί να είναι παιδί αλλά είναι κορίτσι οπότε μπλούζες ( αυτές της μόδας που αλλάζουν) ή παπούτσια με στρασακια για να τα δείχνει στις φίλες της δεν πάνε χαμένα και θα τα ευχαριστηθεί. Αν μου έρθει κάτι άλλο θα το γράψω 2
smpt Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, asemnos είπε Δες και ποδηλατο ισορροπιας (χωρις βοηθητικες ροδες). αυτό.. Θα σε ευγνωμονούν οι γονείς όταν θα κάνει κανονικό ποδήλατο χωρίς βοηθητικές.
mary Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Budget? Παίζει με κούκλες , Playmobil , Lego , μινιατούρες, κουκλοσπιτα? Εμένα η μία κόρη παίζει με Playmobil οπότε έχουμε αντίστοιχα νοσοκομείο , Κρουαζιερόπλοιο , παιδική χαρά , σπίτι και καμία 100αρια Playmobil ( ακριβά αυτά είναι συνήθως από δώρα Χριστουγέννων) Η μικρή με κούκλες οπότε αντίστοιχα κούκλες , μωρά σιλικόνης που είναι σαν αληθινά , ρουχαλακια, κούνιες , καροτσια για να τα πηγαίνει βόλτα. Ωραίες και πιο φτηνές είναι οι μπανάνες ή τα φασολάκια που έχουν μικρά κουκλάκια μέσα και τα κάνεις συλλογή Lego, puzzle αν της αρέσουν άπειρες επιλογές Κιτ για βραχιόλια αν επίσης της αρέσουν είναι στην ηλικία και θα το κάνει και παρέα με τους γονείς Τέλος μπορεί να είναι παιδί αλλά είναι κορίτσι οπότε μπλούζες ( αυτές της μόδας που αλλάζουν) ή παπούτσια με στρασακια για να τα δείχνει στις φίλες της δεν πάνε χαμένα και θα τα ευχαριστηθεί. Αν μου έρθει κάτι άλλο θα το γράψω Τι είναι το κιτ βραχιόλια; Καλά από ρούχα και παπούτσια άλλο τίποτα. 2 φορές το χρόνο την ψωνίζω και πάντα πολύ τρεντυ όλα. 2
papoys1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 17 λεπτά πριν, mary είπε Ναι. Αλλά δεν την έχω δει να το χρησιμοποιεί. Στη γιαγιά της το αφήνει γιατί μόνο εκεί έχει κήπο για να κάνει. Για κάτι μικρό που να χωράει σε τσάντα σκεφτόμουν. Για να το στείλουμε δώρο στα γενέθλια της. Στη δική μου έχω πάρει ότι μπορείς να φανταστείς.Έχει περάσει από διάφορους παιδικούς ήρωες ,μεγάλο διάστημα με τη μινι , τους pjmasks (περισσότερο την Ολετ που είναι κορίτσι) αλλά τέτοιο κώλυμα με τις simer και sain δεν το έχω ξαναδεί.όπως είναι τις έχουμε πάρει σε μικρές και μπαίνουν οπουδήποτε σε τσαντούλα στη τσέπη σε σχολική τσάντα. Επίσης βλέπω ότι όποιο κοριτσάκι τις δει θέλει να παίξει.Για αυτό εμπειρικά το πρότεινα 1
tsofras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 18 λεπτά πριν, mary είπε Τι είναι το κιτ βραχιόλια; Καλά από ρούχα και παπούτσια άλλο τίποτα. 2 φορές το χρόνο την ψωνίζω και πάντα πολύ τρεντυ όλα. Κιτ καλέ για να φτιάχνεις βραχιόλια με χάντρες στρας και όλα τα σχετικά 1
Addicted_21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα. Για 2 ετών τα ποδήλατα ισορροπίας κάνουν ή είναι πολύ νωρίς?
ELTASSOS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Addicted_21 είπε Καλησπέρα. Για 2 ετών τα ποδήλατα ισορροπίας κάνουν ή είναι πολύ νωρίς? Καλυτερα με βοηθητικες να γυμναζει το κορμακι του ...χωρις φοβο. Σιγα σιγα τις αφαιρεισ 22 ώρες πριν, gbras είπε Λοιπόν όπως λέει και ο τίτλος . Η βαφτιστηρα μου έχει γενέθλια και πρέπει να αγοραστεί και το ανάλογο δώρο (παιχνίδι). Τιμή γύρω στα 50 ευρώ έχω υπολογίσει . Θα εκτιμούσα προτάσεις γιατί μου είναι αρκετά δύσκολο να βρω κάτι , δεδομένου ότι έχει και μια μεγαλύτερη αδερφή και έχει ήδη αρκετά παιχνίδια . Ενα μπιλιαρδακι παιδικο η ποδοσφαιρακι ειναι οτι πρεπει 1
asemnos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Addicted_21 είπε Καλησπέρα. Για 2 ετών τα ποδήλατα ισορροπίας κάνουν ή είναι πολύ νωρίς? Πηρα ένα στον ανηψιο, σε 2 μηνες γινεται 2 ετων. Δειλα δειλα εχει ξεκινησει και το καβαλαει, μια χαρα είναι η ηλικια των 2. 1 1
lovesucks Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Addicted_21 είπε Καλησπέρα. Για 2 ετών τα ποδήλατα ισορροπίας κάνουν ή είναι πολύ νωρίς? Μια χαρά είναι γι αυτή την ηλικία.Είναι πολύ καλύτερα απο τα ποδήλατα με βοηθητικές.θα μάθει πολύ πιο γρήγορα να ισορροπεί.Με τις βοηθητικές χάνεις χρόνο,αργεί να τις "ξεμάθει". Προσωπικά τα θεωρώ καλύτερα και απο πατίνια . 3 ώρες πριν, mary είπε Ναι. Αλλά δεν την έχω δει να το χρησιμοποιεί. Στη γιαγιά της το αφήνει γιατί μόνο εκεί έχει κήπο για να κάνει. Για κάτι μικρό που να χωράει σε τσάντα σκεφτόμουν. Για να το στείλουμε δώρο στα γενέθλια της. Ωραίο δώρο είναι κ το βιβλίο.. 1 1
tsofras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, lovesucks είπε Μια χαρά είναι γι αυτή την ηλικία.Είναι πολύ καλύτερα απο τα ποδήλατα με βοηθητικές.θα μάθει πολύ πιο γρήγορα να ισορροπεί.Με τις βοηθητικές χάνεις χρόνο,αργεί να τις "ξεμάθει". Προσωπικά τα θεωρώ καλύτερα και απο πατίνια . Καλά άλλη φάση το πατίνι , εγώ είχα πάρει 2 καλά στα παιδιά και τα έχουν 4 χρόνια Αυτό της ισορροπίας είναι μέχρι 5 νομίζω, η μεγάλη μου είναι 8 και ακόμη κάνει με το πατίνι Απλά μετά πας σε πατίνι με 2 Ρόδες Αλλά αν και δεν είχα πάρει ποτέ ακούω από άλλους ότι όποιος είχε πάρει μετά το παιδί του έμαθε κανονικά ποδήλατο χωρίς βοηθητικές πολύ εύκολα 1
lovesucks Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Καλά άλλη φάση το πατίνι , εγώ είχα πάρει 2 καλά στα παιδιά και τα έχουν 4 χρόνια Αυτό της ισορροπίας είναι μέχρι 5 νομίζω, η μεγάλη μου είναι 8 και ακόμη κάνει με το πατίνι Απλά μετά πας σε πατίνι με 2 Ρόδες Αλλά αν και δεν είχα πάρει ποτέ ακούω από άλλους ότι όποιος είχε πάρει μετά το παιδί του έμαθε κανονικά ποδήλατο χωρίς βοηθητικές πολύ εύκολα Στον μεγάλο είχα ποδήλατο με βοηθητικές .ακόμη κ τώρα στα 7 του αγχώνεται χωρίς αυτές..ο μικρός που του χα ισορροπίας από τα δύο τώρα στα 4 του πάει σφαίρα χωρίς βοηθητικές..σίγουρα κάθε παιδί διαφορετικό..το διευκρινίζω να μη παρεξηγηθώ. Το πατίνι είναι "εύκολο" κ το χαίρονται σε όλες τις ηλικίες.🙂 1
Inside X Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Ότι και να τους πάρεις σε αυτήν την ηλικία θα το καταστρέψουν. Οπότε - άποψη μου είναι να τους πάρεις κάτι χρηστικό. Κάτι που θα μάθουν και κάτι. Κουκλάκια κτλ. για μένα είναι άχρηστα. Κοίτα για κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι που θα τους εξιτάρει την φαντασία. Αν έχει και αδελφάκι ακόμα καλύτερα να κοιτάξεις κάτι σε multiplayer. 1
georgerapp Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Οπως αναφέρθηκε και τείνουμε να το ξεχνάμε. Βιβλιο,οτι παιχνιδι θα παει στραφι,θα το χαλάσει. Ενα ωραιο βιβλίο παραμύθι διαδραστικό οτι εσυ θελήσεις. Εχει πολλες επιλογές , ζωα , κλασσικά παραμύθια , συνχρονα ουουουουου!!!! 1
Addicted_21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, τελικά παράγγειλα ένα ξύλινο ποδήλατο ισορροπίας της Kinderkraft και συγκεκριμένα αυτό https://www.skroutz.gr/s/19496097/Kinderkraft-Runner-Galaxy-Black.html Θα φανεί. Ίσως το συνδυάσω και με παιδικό κράνος. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα