Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, papoys1 είπε

Φίλε σου λένε.ΔΕΝ μπορείς να πουλήσεις κάτι από Κίνα  νόμιμα στη χώρα μας αν δεν το εκτελωνίσεις πρώτα.Δεν αρκεί το χαρτί του Κινέζου. Τελεία και παύλα.

Το πόσο θα σου κοστίσει να το εκτελωνίσεις μόνο σε ειδικό.

Ναι το καταλαβαινω αυτο, αλλα το λεει καπου? καποιο αρθρο? που μπορω να το βρω? Εχω φαει ολο το ιντερνετ, τον νομο ψαχνω. Και δεν ηρθα εδω να ρωτησω τυχαια...Εχω ρωτησει λογιστες πρωτα αλλα καθενας εχει τη δικη του αποψη, αλλος λεει μπορεις αλλος λεει οχι και ειμαι μπερδεμενος! Εναν νομο ψαχνω κατι που να το λεει

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, delpaolo είπε

Ναι το καταλαβαινω αυτο, αλλα το λεει καπου? καποιο αρθρο? που μπορω να το βρω? Εχω φαει ολο το ιντερνετ, τον νομο ψαχνω. Και δεν ηρθα εδω να ρωτησω τυχαια...Εχω ρωτησει λογιστες πρωτα αλλα καθενας εχει τη δικη του αποψη, αλλος λεει μπορεις αλλος λεει οχι και ειμαι μπερδεμενος! Εναν νομο ψαχνω κατι που να το λεει

Την απορία σου θα μπορούσε να σου λύσει ένας π.χ. που εμπορεύεται κινεζιές φτηνιάρικες μέσω ίντερνετ (σκρουτζομάγαζο μικρό) .Από που και πως τα προμηθεύεται.Αν καταφέρεις να πείσεις κάποιον να σου εξηγήσει.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Την απορία σου θα μπορούσε να σου λύσει ένας π.χ. που εμπορεύεται κινεζιές φτηνιάρικες μέσω ίντερνετ (σκρουτζομάγαζο μικρό) .Από που και πως τα προμηθεύεται.Αν καταφέρεις να πείσεις κάποιον να σου εξηγήσει.

Η δουλειά μου αυτή είναι, εισαγωγές από Κίνα κάνω και κάθε μέρα μιλάω με 100 Κινέζους χονδρέμπορους και παραγωγούς και τα τελωνεία, αλλά δεν ακούει, θέλει να βρει το νόμο και το συγκεκριμένο άρθρο.

Τυχαίο επίσης που όλοι τα ίδια λέμε εδώ μέσα, παρόλ' αυτά προφανώς κάπου είμαστε λάθος όλοι.

Η ερώτηση έχει απαντηθεί λεπτομερώς καμιά 10αριά φορές ήδη.

Καλή τύχη εύχομαι στην εμπορική του δραστηριότητα.

• Like 2
Δημοσ.

Άτιμο wish ξύπνησες το επιχειρηματικό δαιμόνιο του μέσου έλληνα!

Δημοσ.

Φτάσαμε στο σημείο που καταλαβαίνει ο χρήστης του insomnia ότι δεν υπάρχει ελληνική βιώσιμη επιχείρηση ή ακόμα;

Μην διαβάζω τόσες σελίδες τσάμπα!

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν σε συμφέρει το εξής:

Τα φέρνει φίλος σου ως ιδιώτης και από αυτόν τα αγοράζεις με παραστατικό, αγορά από ιδιώτη. Έχει ένα χαρτόσημο αν δεν κάνω λάθος της τάξης του 5%. Φυσικά και δεν εκπίπτει κανένα ΦΠΑ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...