Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ψάχνω καμία αδιάβροχη γαλότσα για το μηχανάκι. Θα τη φοράω μόνο στη διαδρομή, μετά θα αλλάζω. Είδα πάρα πολλά στο Σκρουτζ, αλλά δεν είχαν κριτικές και θέλω κάτι δοκιμασμένο. Μαξ 50 ευρώ

Δημοσ.

Πηγαινε σε καποιο μαγαζι με ειδη κυνηγιου,ασε τα σκρουτζ.

Τη βλεπεις,τη ζυγιζεις,την φορας.

Εγω εδωσα 45 και πηρα μια ψηλη με επενδυση,ιδρωνει κυριολεκτικα το ποδι ακομα και το χειμωνα.

Θα προτιμουσα μια λιγο πιο χαμηλη,αλλα σιγουρα οχι γαλοτσακια.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dollyyy19 είπε

Γαλοτσα διαβρεχομενη,δεν λεγεται γαλοτσα.....

Ακριβως αυτο

Μηπως ψαχνεις αδιαβροχο μποτακι ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τη στιγμή που τη θέλεις μόνο για το μηχανάκι να πάρεις κοντή μέχρι γάμπα χωρίς επένδυση ,φοράς απέξω ένα αδιάβροχο παντελόνι και είσαι εντάξει.

Η κοντή μπαίνει και βγαίνει εύκολα όταν φτάσεις και φοράς παπούτσια.Χρησιμοποιούσα μία περίοδο που κινούμουν χειμώνα με μηχανάκι όταν έβρεχε.

Κοντές βρίσκεις και με 10 ευρώ αν ψάξεις,γιατί να δώσεις 50 αν τι θέλεις μόνο για το μηχανάκι.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω πάρει για το μηχανάκι τα παρακάτω, τα οποία φοριούνται πάνω απ το παπούτσι.

Κάνουν καλή εφαρμογή και φαίνονται καλής ποιότητας...

https://www.banggood.com/Motorcycle-Waterproof-Rain-Shoes-Covers-Thicker-Scootor-Non-slip-Boots-Covers-p-1043749.html?rmmds=search&ID=2243148&cur_warehouse=CN

Εναλλακτικά βάλε σακούλες..:P

Επεξ/σία από thant
Δημοσ.
20 ώρες πριν, papoys1 είπε

Κοντές βρίσκεις και με 10 ευρώ αν ψάξεις,γιατί να δώσεις 50 αν τι θέλεις μόνο για το μηχανάκι.

Αυτες δεν αντεχουν και πολυ,μετα απο ενα διαστημα αρχιζουν και βαζουν νερα.
Τσεκαρισμενο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι καλύτερες γαλότσες είναι από την AIGLE βέβαια πολύ πιο πάνω από το budget σου. Just saying

Επεξ/σία από Phoenix7
Δημοσ.
2 ώρες πριν, talibanakos είπε

Αυτες δεν αντεχουν και πολυ,μετα απο ενα διαστημα αρχιζουν και βαζουν νερα.
Τσεκαρισμενο.

Μιλάω για τέτοια που τυχαία είδα στο φυλλάδιο του lidl το οποίο την έχει αυτή τη βδομάδα στα 13 ευρώ.Δεν παθαίνει τίποτε τις έχω χρόνια μόνο αν πατήσεις καμιά πρόκα και τρυπήσει το λάστιχο.

Δημοσ.

Το να ζητάς γαλότσα αδιάβροχη είναι περίπου σαν να ζητάς νερό που ξεδιψάει...

Όλες οι γαλότσες είναι αδιάβροχες, αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που υπάρχουν.

Αν είναι αυστηρά για περιορισμένη χρήση, ανεβαίνω στο μηχανάκι, οδηγάω και μετά τις βγάζω στον προορισμό τότε δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψεις χρήματα. Πάρε μια των 10 ευρώ. Γενικά όμως οι γαλότσες δεν είναι παπούτσι για να το φοράς ούτε για εργασία ούτε για περπάτημα, είναι πολύ άβολο και το πόδι σου μέσα θα είναι χάλια. Εκτός αν πας σε high end μοντέλα 100+ ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...