Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aten-Ra είπε

Μήπως έχεις εσωτερικές φωτογραφίες ??

Όχι. Και στα 15 μαγαζιά που το έχουν γραφεί το ίδιο. Υπάρχει ενδεχόμενο να είναι και λάθος αλλά λογικά το έχουν κάνει copy paste από τον κατασκευαστή.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, radiohead είπε

Όχι. Και στα 15 μαγαζιά που το έχουν γραφεί το ίδιο. Υπάρχει ενδεχόμενο να είναι και λάθος αλλά λογικά το έχουν κάνει copy paste από τον κατασκευαστή.

Επειδή δεν βρίσκω τίποτα για το συγκεκριμένο case και μου φαίνεται πολύ δύσκολο για ένα τέτοιο SFF case να παίρνει Micro-ATX, για ATX ούτε με σφαίρες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aten-Ra είπε

Επειδή δεν βρίσκω τίποτα για το συγκεκριμένο case και μου φαίνεται πολύ δύσκολο για ένα τέτοιο SFF case να παίρνει Micro-ATX, για ATX ούτε με σφαίρες.

Τι να σου πω δεν θα τα χαλάσουμε παίζει και αυτό

https://www.techstores.gr/lc-power-lc-1402mi.html?ref=bestprice.gr

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Και οι δυο έχετε βάλει Mini-Itx κουτιά αλλά μητρικές Micro-ATX.

Οι μητρικές ΑΜ4 Mini-iTX κοστίζουν μόνες τους πάνω από 90-100 ευρώ, Δεν βγαίνει καινούργιο σύστημα  με 200 Ευρώ σε Mini-iTX, εκτός αν πάει σε Intel με Celeron/Pentium.

Untitled.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@thodoris20s

Διαβάζοντας το 1ο σου post, καθώς και όσα ακολούθησαν απο όλους, εγώ με τη σειρά μου θέλω να σου πω κάτι άλλο. ΠΡΟΣΕΧΕ! Πρόσεχε μην γλυκαθείς με το pc 😋
Kι εγώ σε παρόμοια φάση ήμουν και τελικά μετά από 10 χρόνια αποκλειστικής χρήσης apple κατέληξα ξανά με pc γιατί ήταν γλύκο το πιοτό της αμαρτίας των games. Ίδια ακριβώς σειρά πήρα κι εγώ, ένα μικρό Dell optiplex i3   για να παίζω 1-2 παιχνιδάκια που μου έλειπαν και κατέληξα λίγο διάστημα μετά να πουλήσω τον apple και να αγοράσω δυνατό pc μετά από 10 χρόνια! Και ο Dell κάθεται άχρηστος.
Δεν με έχει χαλάσει καθόλου βέβαια με τα Windows 10 & το μηχάνημα μου είναι απροβλημάτιστo. Η microsoft το πήρε το μάθημά της και επιτέλους ξύπνησε. Πλέον μπορώ να πω, πως αν δεν υπάρξει πραγματικός & σοβαρός λόγος δεν θα πάω ξανά σε apple (αν και 2 προγράμματα μου λείπουν τραγικά πάρα πολύ).

Επεξ/σία από Hk2004gr
  • Like 1
Δημοσ.

Αν δεν σε πειραζει τοσο το...μεγεθος, μπορεις να παρεις κατι σαν αυτο:
στα 90 μολις ευρα (και παλι απο αγγελια που δεν γνωριζω τον πωλητη)

Γενικα μπορεις να κοιταξεις στις αγγελιες για ετοιμα συστηματα με καρτα γραφικων,
μεχρι 100 ευρω max 😋(οπου κανεις αυτο που θελεις με πραγματικα χαμηλο κοστος)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Hk2004gr είπε

@thodoris20s

Διαβάζοντας το 1ο σου post, καθώς και όσα ακολούθησαν απο όλους, εγώ με τη σειρά μου θέλω να σου πω κάτι άλλο. ΠΡΟΣΕΧΕ! Πρόσεχε μην γλυκαθείς με το pc 😋
Kι εγώ σε παρόμοια φάση ήμουν και τελικά μετά από 10 χρόνια αποκλειστικής χρήσης apple κατέληξα ξανά με pc γιατί ήταν γλύκο το πιοτό της αμαρτίας των games. Ίδια ακριβώς σειρά πήρα κι εγώ, ένα μικρό Dell optiplex i3   για να παίζω 1-2 παιχνιδάκια που μου έλειπαν και κατέληξα λίγο διάστημα μετά να πουλήσω τον apple και να αγοράσω δυνατό pc μετά από 10 χρόνια! Και ο Dell κάθεται άχρηστος.
Δεν με έχει χαλάσει καθόλου βέβαια με τα Windows 10 & το μηχάνημα μου είναι απροβλημάτιστo. Η microsoft το πήρε το μάθημά της και επιτέλους ξύπνησε. Πλέον μπορώ να πω, πως αν δεν υπάρξει πραγματικός & σοβαρός λόγος δεν θα πάω ξανά σε apple (αν και 2 προγράμματα μου λείπουν τραγικά πάρα πολύ).

Δεν παίζει γενικά τέτοιο σενάριο φίλε μου! Μ'αρέσει γενικά η apple και τα προιόντα της. Επίσης έχω καταβολευτεί με το οικοσύστημα και πλέον με βολεύουν αφάνταστα πολύ! Αλλά δεν είμαι αρνητικός να έχω και ένα δεύτερο υπολογιστή για κανένα παιχνιδάκι. Αν και γενικά δεν υπάρχει χρόνος για να μπορώ να λιώνω ώρες, οπότε δεν παίζει να κολλήσω με windows για τα games. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να πάρω ένα sff τώρα να κάνω αυτό που θέλω και μετά να το πουλήσω πάλι.

Επεξ/σία από thodoris20s
  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά το σκεφτόμουν αυτές τις μέρες. Είμαι λίγο μπερδεμένος και να σας εξηγήσω το σκεπτικό μου.

Θέλω ένα μηχανηματάκι για να μπορεί να παίξει αυτά τα παιχνίδια που έχω και κανένα μελλοντικό άμα μ'αρέσει κλπ. Έπαιζα και dota 2 παλιά και θα μου άρεζε να έχω την δυνατότητα όποτε θέλω να παίζω από κανένα ματσάκι. Σκόπευα επίσης στην black friday να πάρω ένα ps4 για κανένα παιχνιδάκι. Οπότε τώρα σκέφτομαι γιατί να μην φτιάξω ένα δικό μου Pc small factor πάντα με τα λεφτά που θα έδινα για το PS4 και ίσως το dell optiplex που θα έπαιρνα. Που θα χρειαζόταν να του βάλω gpu και ίσως ssd και ραμ.
Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να κάνω τέτοιο build με 250-300€ ή το σκεπτικό μου είναι λάθος;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, thodoris20s είπε

Παιδιά το σκεφτόμουν αυτές τις μέρες. Είμαι λίγο μπερδεμένος και να σας εξηγήσω το σκεπτικό μου.

Θέλω ένα μηχανηματάκι για να μπορεί να παίξει αυτά τα παιχνίδια που έχω και κανένα μελλοντικό άμα μ'αρέσει κλπ. Έπαιζα και dota 2 παλιά και θα μου άρεζε να έχω την δυνατότητα όποτε θέλω να παίζω από κανένα ματσάκι. Σκόπευα επίσης στην black friday να πάρω ένα ps4 για κανένα παιχνιδάκι. Οπότε τώρα σκέφτομαι γιατί να μην φτιάξω ένα δικό μου Pc small factor πάντα με τα λεφτά που θα έδινα για το PS4 και ίσως το dell optiplex που θα έπαιρνα. Που θα χρειαζόταν να του βάλω gpu και ίσως ssd και ραμ.
Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να κάνω τέτοιο build με 250-300€ ή το σκεπτικό μου είναι λάθος;

Δεν είσαι λάθος. Μπορείς με 300€ να φτιάξεις μια βάση για ένα μοντέρνο versatile sff σύστημα. 

spacer.png

Παίζεις μπάλα δηλ. με τα ενσωματωμένα Vega 8.

Τώρα, αν υπάρξουν προβλήματα συμβατότητας με κάποιο/α παιχνίδι/ια υπάρχει πάντα η λύση: σε ένα ξεχωριστό partition εγκαθιστάς winXP sp3 32bit και κοτσάρεις μια κάρτα low profile τύπου GT730 ή 750Ti ή HD7750, R7 240 (όλες αυτές έχουν drivers για winXP).

• Thanks 1
Δημοσ.

Ωραια ολα αυτα της Vega 8 -για HTPC φαση, και ρετρο ενδεχομενως?- αλλα αδυναμα
σε σχεση με το συνδυασμο: i5-3470 η φερειπειν i5-4570 + GTX 1050 Ti 4GB (low pro)...
😋
[παρεπιπτοντως, ο παλιος 3470 παιζει να ειναι και λιγο ταχυτερος ακομη του 4570..!]

Κατι και σαν αυτο -αγαπημενα m93p sff χεχε!- δηλαδη εαν στελνοτανε Ελλαδα θα ητανε ok:
https://www.ebay.co.uk/itm/Lenovo-ThinkCentre-M93p-SFF-3-20GHz-i5-4570-8GB-Desktop-Computer/283645645976

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...