Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω μικρόφωνο για online παιχνίδια και προσανατολίζομαι προς κάτι τέτοιο
https://www.skroutz.gr/s/13373813/Razer-Seiren-X.html
Μάξιμουμ τα λεφτά που θα δώσω είναι όσο κοστίζει.
Μήπως είναι too much; Τι προτάσεις έχετε; Να στραφώ σε λύσεις του 10ευρου;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostasgpa είπε

Kαλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω μικρόφωνο για online παιχνίδια και προσανατολίζομαι προς κάτι τέτοιο
https://www.skroutz.gr/s/13373813/Razer-Seiren-X.html
Μάξιμουμ τα λεφτά που θα δώσω είναι όσο κοστίζει.
Μήπως είναι too much; Τι προτάσεις έχετε; Να στραφώ σε λύσεις του 10ευρου;

Εγώ έχω ένα logitech του δεκάρικου καμιά δεκαριά χρόνια και είναι μια χαρά ακόμα πάντως.

Δημοσ.

για κανενα λογο μην παρεις τοσο ακριβο μικροφωνο αν ειναι μονο για online games. παρε ενα απλο με κανα 10-20 ευρω και θα εισαι μια χαρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν δεν κανεις τιποτα stream ειναι πεταμενα λεφτα τα ακριβα μικροφωνα 
εχω ενα Logitech 320 7χρονια+ και ειναι gg για απλη συνομιλία 

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ που κοιτάς για usb για να γλιτώσεις όλα το "audio interface hassle" αλλά θα κοίταζα σε κάτι πιο φτηνό.

Έχε υπόψιν ότι χωρίς ακουστικά, με ηχεία θα έχεις πρόβλημα καθώς το μικρόφωνο θα μεταφέρει μαζί με την φωνή σου και την μουσική/φωνές άλλων κτλ.

Αν είναι πάνω στο γραφείο υπάρχει πιθανότητα να μεταφέρει τον ήχο από το γραφείο, ποντίκι/πληκτρολόγιο/όσες φορές ακουμπάς το χέρι σου "λίγο πιο δυνατά" στο γραφείο/ κτλ.

Αν θες τσέκαρε στο youtube αυτό, δεν το έχω αλλά αν ήταν να πάρω μάλλον θα έπαιρνα αυτό.

Αλλιώς σε Headset (που δεν συμπαθώ καθόλου, μετά από ώρα μπορεί να γίνουν κουραστικά, ειδικά αν σε στενεύουν ή έχει ζέστη όπως το καλοκαίρι, προτιμώ ψείρες)

Επεξ/σία από Havik
Δημοσ.

Δεν έχεις headset? Αν δε streamαρεις ώστε να θες πραγματικά κάτι καλό, δεν υπάρχει λόγος να πάρεις ξεχωριστό μικρόφωνο ειδικά κάτι τόσο ακριβό και ακόμα χειρότερα razer..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...