kostasgpa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Kαλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω μικρόφωνο για online παιχνίδια και προσανατολίζομαι προς κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/13373813/Razer-Seiren-X.html Μάξιμουμ τα λεφτά που θα δώσω είναι όσο κοστίζει. Μήπως είναι too much; Τι προτάσεις έχετε; Να στραφώ σε λύσεις του 10ευρου;
Deka013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, kostasgpa είπε Kαλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω μικρόφωνο για online παιχνίδια και προσανατολίζομαι προς κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/13373813/Razer-Seiren-X.html Μάξιμουμ τα λεφτά που θα δώσω είναι όσο κοστίζει. Μήπως είναι too much; Τι προτάσεις έχετε; Να στραφώ σε λύσεις του 10ευρου; Εγώ έχω ένα logitech του δεκάρικου καμιά δεκαριά χρόνια και είναι μια χαρά ακόμα πάντως.
billiboo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 για κανενα λογο μην παρεις τοσο ακριβο μικροφωνο αν ειναι μονο για online games. παρε ενα απλο με κανα 10-20 ευρω και θα εισαι μια χαρα.
Zengar Zombolt Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) αν δεν κανεις τιποτα stream ειναι πεταμενα λεφτα τα ακριβα μικροφωνα εχω ενα Logitech 320 7χρονια+ και ειναι gg για απλη συνομιλία Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από Zengar Zombolt
billiboo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Εγώ έχω ένα απλό από το eshop το είχα πάρει 1 ευρώ . Το έχω 4 χρόνια και μια χαρά ακούγεται.
Havik Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ που κοιτάς για usb για να γλιτώσεις όλα το "audio interface hassle" αλλά θα κοίταζα σε κάτι πιο φτηνό. Έχε υπόψιν ότι χωρίς ακουστικά, με ηχεία θα έχεις πρόβλημα καθώς το μικρόφωνο θα μεταφέρει μαζί με την φωνή σου και την μουσική/φωνές άλλων κτλ. Αν είναι πάνω στο γραφείο υπάρχει πιθανότητα να μεταφέρει τον ήχο από το γραφείο, ποντίκι/πληκτρολόγιο/όσες φορές ακουμπάς το χέρι σου "λίγο πιο δυνατά" στο γραφείο/ κτλ. Αν θες τσέκαρε στο youtube αυτό, δεν το έχω αλλά αν ήταν να πάρω μάλλον θα έπαιρνα αυτό. Αλλιώς σε Headset (που δεν συμπαθώ καθόλου, μετά από ώρα μπορεί να γίνουν κουραστικά, ειδικά αν σε στενεύουν ή έχει ζέστη όπως το καλοκαίρι, προτιμώ ψείρες) Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από Havik
SakafliaC Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δεν έχεις headset? Αν δε streamαρεις ώστε να θες πραγματικά κάτι καλό, δεν υπάρχει λόγος να πάρεις ξεχωριστό μικρόφωνο ειδικά κάτι τόσο ακριβό και ακόμα χειρότερα razer..
kostasgpa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά, τελικά δεν θα το πάρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα