mpouris Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μου ήρθε η καινούργια χρεωστική κάρτα visa από την Πειραιώς έκανα και την επικαιροποίηση στοιχείων που γίνεται κάθε δύο χρόνια και τώρα δεν μπορώ να συνδέσω την καινούργια κάρτα που μου ήρθε στο PayPal. Μου λέει προσπαθήστε ξανά αργότερα συνέχεια. Ξέρει κανείς τι παίζει;
spartak1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 41 λεπτά πριν, mpouris είπε Μου ήρθε η καινούργια χρεωστική κάρτα visa από την Πειραιώς έκανα και την επικαιροποίηση στοιχείων που γίνεται κάθε δύο χρόνια και τώρα δεν μπορώ να συνδέσω την καινούργια κάρτα που μου ήρθε στο PayPal. Μου λέει προσπαθήστε ξανά αργότερα συνέχεια. Ξέρει κανείς τι παίζει; Έχει μέσα χρήματα ο λογαριασμός; Είναι ενεργοποιημένη η κάρτα;
mpouris Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Ναι έχει χρήματα και είναι ενεργοποιημένη η κάρτα, μήπως πρέπει να περάσουν λίγες μέρες για να φανούν τα στοιχεία της κάρτας; μια άλλη κάρτα που δοκίμασα της εθνικής την δέχτηκε κανονικά πάντως.
spartak1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 18 λεπτά πριν, mpouris είπε Ναι έχει χρήματα και είναι ενεργοποιημένη η κάρτα, μήπως πρέπει να περάσουν λίγες μέρες για να φανούν τα στοιχεία της κάρτας; μια άλλη κάρτα που δοκίμασα της εθνικής την δέχτηκε κανονικά πάντως. Πάρε στην τράπεζα και ρώτα.
mpouris Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Στις 14/10/2019 στις 2:13 ΜΜ, spartak1 είπε Πάρε στην τράπεζα και ρώτα. Από την τράπεζα μου είπαν να ρωτήσω το PayPal τους έστειλα email αλλά δεν μου απάντησαν ακόμα. Έστειλαν μόνο μια τυποποιημένη απάντηση που στέλνουν σε όλους με πιθανές αιτίες.
LF21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Θα πρέπει να απαντήσεις σε αυτό το αυτοματοποιημένο μήνυμα που σου στέλνουν αν θέλεις να το δει κάποιος εκπρόσωπος. Αλλιώς δεν πρόκειται να πάρεις ανθρώπινη απάντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα