ktf Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 7 ώρες πριν, tsipakis είπε εσυ εισαι που δε θες να πληρωσεις Ναι γιατί εγώ είμαι ο op, άκυρε
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Εγω που νόμιζα οτι αμα πας εξωτερικο ολα είναι τέλεια και τα 450 ευρω είναι στραγαλια τι θα απογινω;; Εγω που νόμιζα οτι φταιει η Ελλάδα που μας αναγκαζει να ειμαστε λαμογια και αν πας εξωτερικό γίνεσαι φοβερός τυπος και συνεπής πως θα ζησω; Η δικη θα γινει ερήμην σου.
Dinos1973 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 14 ώρες πριν, ktf είπε Κατεβάζεις 2 GB παραπάνω ένα μήνα, σε χρεώνουν με το MB και σου βγάζουν ένα φέσι 450€. Το ποιος είναι το λαμόγιο στην υπόθεση είναι λίγο θολό. είναι μια υπηρεσία ου την χρησιμοποιείς γνωρίζοντας το κόστος......όλα τα αλλα είναι δικαιολογίες!!!! 2
maniacos93 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 19 λεπτά πριν, Talepwros είπε Εγω που νόμιζα οτι αμα πας εξωτερικο ολα είναι τέλεια και τα 450 ευρω είναι στραγαλια τι θα απογινω;; Εγω που νόμιζα οτι φταιει η Ελλάδα που μας αναγκαζει να ειμαστε λαμογια και αν πας εξωτερικό γίνεσαι φοβερός τυπος και συνεπής πως θα ζησω; Η δικη θα γινει ερήμην σου. Όταν κάποιος είναι ανεπρόκοπος και λαμόγιο σε μια χώρα, θα είναι ανεπρόκοπος και λαμόγιο και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου.
armagedwnn Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 TS βλέπω ότι δεν έχεις σκοπό να το πληρώσεις ενώ έχεις πάρει και απάντηση από δικηγόρο. Ποιος ο λόγος που ανοίγεις το θέμα; Περιμένεις να σου πούμε σε ένα δημόσιο φόρουμ πως να την γλιτώσεις; Τα πράγματα είναι απλά, είναι χρέος προς ιδιώτη με ότι συνεπάγεται αυτό. Εφορία δεν θα πάει, σπίτι για τέτοιο ποσό δεν θα σου πάρουνε (τουλάχιστον με αυτά που έχουν γίνει έως τώρα). Από εκεί και πέρα δεν έχει λόγο ύπαρξης το θέμα.
Dinos1973 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 14 ώρες πριν, clevercitizen είπε Αν παω στη δικη και τους πω οτι πάροχος έπρεπε να ειχε διακόψει τη συνδρομή εδω κ χρόνια καθως δε διαθέτω την ιδιότητα του φοιτητή απο το 2015? Η αν παίρνω αναβολές στη δίκη μέχρι να περάσει η 5ετια? δικαιολογίες, δικαιολογίες, δικαιολογίες, δεν θα πας πολύ μακριά στην επαγγελματική σου καριέρα με αυτή την νοοτροπία σε οποιαδήποτε χωρα και να είσαι!!!!!!! 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις