Tipota and Tipota Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μια βοήθεια θέλω να φτιάξω σε μηχανή.Δεν έχω φτιάξει ποτέ καφέ σε μηχανή αλλά θέλω να φτιάξω έναν καλό και σωστό καφέ πχ εσπρέσσο φρέντο.Πως γίνεται η διαδικασία και το χτύπημα μετά πόσο διαρκεί για να βγει ωραίος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Παρακολούθησε μια φορά κάποιον υπάλληλο όταν σου φτιάχνει τον καφέ για να μάθεις. Δεν είναι πυρηνική φυσική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gthe Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Εσπρέσσο με την μηχανή σου. Για το αφρόγαλα (παγωμένο), θες δυνατή φραπεδιέρα (100W+), ημίπαχο γάλα και μεταλλικό δοχείο. Αν το βάλεις με το γάλα 10λεπτά κατάψυξη πριν το χτυπήσεις, πήζει πάρα πολύ εύκολα μετά (του ρίχνεις μέσα και ένα παγάκι). Για ζεστό καπουτσίνο, θες πλήρες γάλα, μηχανή με ακροφύσιο ατμού και τέχνη (και θερμόμετρο) για να φέρεις το αφρόγαλα στην σωστή θερμοκρασία χωρίς να το κάψεις (πιο δύσκολο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tipota and Tipota Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Ναι το ξέρω ότι δεν είναι κάτι δύσκολο αλλά για μένα μου φαίνεται βουνό μιας και δεν ξέρω τόσο καλά να φτιάχνω καφέδες.Ευχαριστω και για την συμβουλή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα