Προς το περιεχόμενο

Ολόκληρο το Fortnite πέφτει θύμα μιας «μαύρης τρύπας»


polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Epic Games, προχώρησε τις τελευταίες ώρες σε μια άκρως εντυπωσιακή κίνηση, δίνοντας «τέλος» στο Fortnite, το δημοφιλέστερο παιχνίδι τα τελευταία χρόνια, το οποίο σύμφωνα με αυτά που διαδραματίστηκαν, ολόκληρος ο κόσμος του έπεσε θύμα μιας μαύρης τρύπας.

Το τέλος της 10ης σεζόν ονομάζεται "The End" και κατά τη διάρκειά της ολόκληρο το Battle Royale Island έπεσε θύμα μια μαύρης τρύπας, μαζί του και τα 6 εκατομμύρια παιχτών που ήταν online εκείνη τη στιγμή. Το εντυπώσιακό τρικ της Epic Games περιλαμβάνει ακόμα και τους social media λογαριασμούς του παιχνιδιού, οι οποιοί δεν έχουν περιεχόμενο, λες και το Fortnite δεν υπήρξε ποτέ. Φυσικά ο συνδυασμός αυτών των γεγονότων, θέλει να δώσει την εντύπωση ότι το Fortnite ίσως να μην επιστρέψει ξανά, κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Μάλιστα ο χρήστης Lucas7yoshi, ανακάλυψε στον κώδικα της επίσημης ιστοσελίδας, αναφορές για την εκκίνηση της νέας σεζόν που όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσεις την Τρίτη στη 1 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος.

Φυσικά η ίδια η Epic Games για την ώρα δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει οποιαδήποτε πληροφορία γύρω από το Fortnite, απολαμβάνοντας την ίδια στιγμή την τεράστια δημοσιογραφική κάλυψη της κίνησής της αυτής, η οποία φέρνει το Fortnite μη διαθέσιμο σε οποιοδήποτε για 3 ολόκληρες ημέρες όταν η εναλλαγή κάθε σεζόν διαρκούσε συνήθως μερικές ώρες. Βέβαια μια τέτοια κίνηση πιθανόν σημαίνει και την παρουσίαση ενός νέου χάρτη κάτι πολύ σημαντικό αφού μέχρι σήμερα όλα τα γεγονότα στο παιχνίδι λάμβαναν χώρα στον ίδιο χάρτη, με την Epic να προχωρά σε αλλαγές στα σημεία ενδιαφέροντας και όχι μόνο. Από την άλλη, όσο περισσότερο κάποιος παίζει το παιχνίδι, τόσο μεγαλύτερο πλεονέκτημα έχει έναντι των νέων παιχτών που ξεκινάνε τώρα την ενασχόλησή τους με αυτό. 

Η Epic έχει προσπαθήσει να μικρύνει το χάσμα μεταξύ των δύο αυτών κατηγοριών παιχτών με διάφορους τρόπους, έχοντας προσθέσει μεταξύ άλλων τη λειτουργία Playground με την οποία οι αρχάριοι μπορούν να αναμετρηθούν σε ένα περιβάλλον όπου δεν έχουν να χάσουν πολλά. Ένας νέος χάρτης αναμένεται να δώσει περισσότερες ευκαιρίες σε νέους χρήστες να αναμετρηθούν με βετεράνους του παιχνιδιού αφού οι θέσεις των αντικειμένων δεν θα είναι γνωστές σε κανέναν ενώ και άλλα στοιχεία του παιχνιδιού που κάνουν τη διαφορά, θα είναι άγνωστα σε όλους. 

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση, το Fortnite έχει περισσότερους από 250 εκατομμύρια εγεγραμμένους λογαριασμούς, με τα έσοδα της Epic να υπολογίζεται ότι ξεπερνούν τα 300 εκατομμύρια το μήνα, μόνο από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Επιπλέον αποτελεί ένα από τα esports με το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο, με την ίδια την Epic να χρηματοδοτεί με 100 εκατομμύρια δολάρια διάφορες esports εκδηλώσεις.

Το Apex Legends της EA παραμένει μία από τις μεγαλύτερες απειλές για το Fortnite, με το ενδιαφέρον όμως να μειώνεται λίγο μετά το λανσάρισμα του παιχνιδιού αν και για τους πρώτους μήνες η δημοφιλία του είχε ξεπεράσει αυτή του Fortnite για το ίδιο χρονικό διάστημα κυκλοφορίας. Πριν δύο εβδομάδες το ενδιαφέρον του κόσμου αναζωογονήθηκε με την παρουσίαση ενός νέου χάρτη, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στο παιχνίδι. 

Techcrunch

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Δλδ αυτό έγινε ταυτόχρονα σε όλα τα χιλιάδες παιχνίδια που παιζονταν εκείνη τη στιγμή; 

ναι φιλος

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν παίζω fortnite αλλά είδα βίντεο με την στιγμή που ξεκινάει να πέφτει ο μετεωρίτης μέχρι και τη μαύρη τρύπα.Παίζει να είναι το πιο γαμάτο event σε online videogame που έχω δει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μακαρι να μην μπορεσουν να το επαναφερουν.Οι πιο καρκινικοι streamers που κυριολεκτικα ουρλιαζουν για να εχουν και να κρατησουν τις θεασεις τους.Εμετιλα

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάθομαι και βλέπω στην ουσία τα Custom Games του Halo 3 και Halo Reach, να γίνονται ανεξάρτητα προϊόντα με τεράστια επιτυχία. Και αναρωτιέμαι γιατί εν τέλει το Halo έχει φάει τόσο κράξιμο από την Ελληνική κοινότητα. Fat Kid, Lost, Warthog Run, Garbage Disposal, Wolf Hunt, Zombies, Jenga Towers, Moongose Madness, Sandbox Halo και άλλα ΕΚΑΤΟΝΤΆΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ game types .Το fortnite πχ είναι στην ουσία ένα Slayer στο Forge mode με kill count και μία ζωή.

Το κορυφαίο είναι να βλέπω άτομα που έκραζαν το Halo, να παίζουν το ίδιο mode (Fortnite) με διαφορετικά χρώματα!

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με μαύρο δάκρυ κλαίνε τα παιδιά του Δημοτικού παγκοσμίως που έκλεισε για 3 ημέρες η αγαπημένη τους ασχολία, τι θα κάνουν τώρα? Πως θα ζήσουν? Υπάρχει εκεί έξω ζωή χωρίς αυτό? Ω ιμε αλι αλι και τρις αλι, τι κακό μας βρήκε ξαφνικά?

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 4
  • Confused 1
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...