Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που πολλοί έχουν ως απορία.. Απ' ότι γνωρίζεται η paypal από τον Απρίλιο αυτού του έτος έχει εφαρμόσει μία πολιτική που δεν αφήνει σε λογαριασμούς που δεν έχουν συνδεδεμένη κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική) ή τραπεζικό λογαριασμό να διεξάγουν αγορές γιατί χαρακτηρίζονται ως "high risk customers", δηλαδή πελάτες υψηλού κινδύνου επειδή δεν έχουν αρκετές πληροφορίες για τον λογαριασμό.. Η ερώτησή μου είναι η εξής: γίνεται να προσθέσω τον λογαριασμό μου revolut (που έκανα στο κινητό μου με τα ίδια στοιχεία που έβαλα και στην paypal) στην paypal; Εάν γίνεται θα μετρήσει σαν κάρτα/τραπεζικό λογαριασμός και θα μπορέσω να κάνω κανονικά αγορές; Ευχαριστώ πολύ.

Επεξ/σία από Giwrg Mavridis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

έχω συνδέσει την monese ,οπότε γιατί όχι και η ρεβολουτ; 

Πάντως εγώ το ακούω πρώτη φορά αυτό που λες και δεν βγάζει και νόημα αυτό που γράφεις.

Ναι το διόρθωσα, αν ακόμα δεν καταλαβαίνεις κάτι, ρωτά με και θα στο εξηγήσω όσο καλύτερα μπορώ. Μπορεις σηλαση να κανεις αγορες χωρις να έχεις συνδεδεμένη κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Και λεφτά από πού θα τραβά; 

Θα έρχονται λεφτά στην paypal από αλλού.

Επεξ/σία από Giwrg Mavridis
Δημοσ.

Μπορεί να τραβήξει και κατ'ευθειαν απο τραπεζικό λογαριασμό, αλλα αυτα δεν ειναι για μας εδω, γιατί αν πάρεις refund, η τράπεζα θα σου κρατήσει προμήθεια 3-4 ευρω

Δημοσ.
11 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Μπορεί να τραβήξει και κατ'ευθειαν απο τραπεζικό λογαριασμό, αλλα αυτα δεν ειναι για μας εδω, γιατί αν πάρεις refund, η τράπεζα θα σου κρατήσει προμήθεια 3-4 ευρω

Ναι έτσι και αλλιώς εγώ αποκλείω το ενδεχόμενο κάρτα/λογαριασμού... Θέλω να ξέρω αν μπορώ να κάνω αγορές με paypal, εάν έχω συνδέσει λογαριασμό monese ή revolut ΜΟΝΟ!

Δημοσ.
Στις 15/10/2019 στις 12:05 ΜΜ, Giwrg Mavridis είπε

Ναι έτσι και αλλιώς εγώ αποκλείω το ενδεχόμενο κάρτα/λογαριασμού... Θέλω να ξέρω αν μπορώ να κάνω αγορές με paypal, εάν έχω συνδέσει λογαριασμό monese ή revolut ΜΟΝΟ!

γίνεται κανονικά να την συνδέσεις την ρεβο. 

Δημοσ.

έχω συνδέσει εδώ και πολύ .... καιρό τη revolut στο paypal. Πριν σχεδόν 20 μέρες έκανα και την τελευταία αγορά με paypal. Λειτούργησε μια χαρά τραβώντας από τη revolut

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bilya είπε

γίνεται κανονικά να την συνδέσεις την ρεβο. 

1 ώρα πριν, Γιαούρτι είπε

έχω συνδέσει εδώ και πολύ .... καιρό τη revolut στο paypal. Πριν σχεδόν 20 μέρες έκανα και την τελευταία αγορά με paypal. Λειτούργησε μια χαρά τραβώντας από τη revolut

Σας ευχαριστώ πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...