Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε λίγες μέρες έχω κανονίσει ένα ταξίδι στο εξωτερικό με την Ryanair. Έχω κλείσει προτεραιότητα με 2η χειραποσκευη αλλά το θέμα είναι πως η Ryanair δίνει μεγιστες διαστάσεις για την 2η χειραποσκευη 55*40*20 αλλά έχω βαλίτσα 55*40*22. Το θέμα είναι θα έχω θέμα ή θα περάσει;  Είναι αυστηροί οι έλεγχοι;

Δημοσ.

Μια χαρά είναι, δεν θα την κοιτάξει κανείς, ταξιδεύω συνεχώς Λονδίνο με Ryan και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, πάντα αγοράζω προτεραιότητα με 2 χειραποσκευές και δεν είχα θέμα ποτέ ούτε εγώ ούτε η σύζυγος. Να τυπώσεις την κάρτα επιβίβασης στο σπίτι και να πας κατευθείαν στην πύλη, να μην πας καθόλου στο γκισέ.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, MadPax είπε

Μια χαρά είναι, δεν θα την κοιτάξει κανείς, ταξιδεύω συνεχώς Λονδίνο με Ryan και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, πάντα αγοράζω προτεραιότητα με 2 χειραποσκευές και δεν είχα θέμα ποτέ ούτε εγώ ούτε η σύζυγος. Να τυπώσεις την κάρτα επιβίβασης στο σπίτι και να πας κατευθείαν στην πύλη, να μην πας καθόλου στο γκισέ.

Ευχαριστωω πολύ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κ κάνε τσεκ ιν εκ των προτέρων γτ αν ξεχάστεις κ κάνεις στο αεροδρόμιο είναι 50 ευρώ έξτρα χρέωση.

Επεξ/σία από bill999r

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...