dimosss Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Σε λίγες μέρες έχω κανονίσει ένα ταξίδι στο εξωτερικό με την Ryanair. Έχω κλείσει προτεραιότητα με 2η χειραποσκευη αλλά το θέμα είναι πως η Ryanair δίνει μεγιστες διαστάσεις για την 2η χειραποσκευη 55*40*20 αλλά έχω βαλίτσα 55*40*22. Το θέμα είναι θα έχω θέμα ή θα περάσει; Είναι αυστηροί οι έλεγχοι;
MadPax Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μια χαρά είναι, δεν θα την κοιτάξει κανείς, ταξιδεύω συνεχώς Λονδίνο με Ryan και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, πάντα αγοράζω προτεραιότητα με 2 χειραποσκευές και δεν είχα θέμα ποτέ ούτε εγώ ούτε η σύζυγος. Να τυπώσεις την κάρτα επιβίβασης στο σπίτι και να πας κατευθείαν στην πύλη, να μην πας καθόλου στο γκισέ.
dimosss Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, MadPax είπε Μια χαρά είναι, δεν θα την κοιτάξει κανείς, ταξιδεύω συνεχώς Λονδίνο με Ryan και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, πάντα αγοράζω προτεραιότητα με 2 χειραποσκευές και δεν είχα θέμα ποτέ ούτε εγώ ούτε η σύζυγος. Να τυπώσεις την κάρτα επιβίβασης στο σπίτι και να πας κατευθείαν στην πύλη, να μην πας καθόλου στο γκισέ. Ευχαριστωω πολύ
bill999r Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κ κάνε τσεκ ιν εκ των προτέρων γτ αν ξεχάστεις κ κάνεις στο αεροδρόμιο είναι 50 ευρώ έξτρα χρέωση. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από bill999r
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα