Προς το περιεχόμενο

Alpha e-banking alerts.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου πει ποιες ακριβως χρεωσεις υπαρχουν για τα alerts. Πριν λιγες ημερες ενεργοποιησα τα alerts λογαριασμου, καθως απ'οτι κοιταξα απανεργοποιηθηκαν πριν 1 χρονο. Και εχω εδω και χρονια alerts καρτας, αλλα δεν εχω δει καμια επιπλεον χρεωση, αν και λεει οτι ειναι 1 ευρω η καρτα το μηνα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Μπορει καποιος να μου πει ποιες ακριβως χρεωσεις υπαρχουν για τα alerts. Πριν λιγες ημερες ενεργοποιησα τα alerts λογαριασμου, καθως απ'οτι κοιταξα απανεργοποιηθηκαν πριν 1 χρονο. Και εχω εδω και χρονια alerts καρτας, αλλα δεν εχω δει καμια επιπλεον χρεωση, αν και λεει οτι ειναι 1 ευρω η καρτα το μηνα.

https://www.alpha.gr/el/idiotes/myalpha/ergaleia/alpha-alerts

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 minutes ago, kormos said:

Ποιο είναι το κόστος της υπηρεσίας Alpha alerts;

Το κόστος της υπηρεσίας Alpha alerts είναι Ευρώ 1 κάθε μήνα, ανά κάρτα. 

Εγω χρεωση εδω και 3 χρονια, γιατι δε βλεπω; Αν μιλαμε για την ιδια υπηρεσια. Καθε φορα που κανω αγορα μεσω καρτας, μου ερχεται μηνυμα στο κινητο μου.

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, elpaso1 είπε

Εγω χρεωση εδω και 3 χρονια, γιατι δε βλεπω; Αν μιλαμε για την ιδια υπηρεσια. Καθε φορα που κανω αγορα μεσω καρτας, μου ερχεται μηνυμα στο κινητο μου.

Η απορία σου θα λυθεί εδώ ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγα μη τηλεφωνησω και αρχισουν οι χρεωσεις. Να'σαι καλα, δε θα παρω!

Το θεμα δεν ειναι να μου δινετε λινκς με τηλεφωνα, θελω να μαθω τι ακριβως κανουν αλλοι χρηστες που εχουν ενεργοποιημενα τα alerts. Τοσα χιλιαδες μελη στο insomnia, καποιοι θα υπαρχουν.

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.

Αμα εχεις την bonus ( πρωην AMEX) δεν χρεωνεσαι στα αλερτς. 

Αλλα αυτη η καρτα εχει συνδρομη 10 ευρω το χρονο. Η οποια φετος για την ωρα δεν χρεωθηκε στον λογαριασμο μου. Επρεπε να γινει καπου τον Ιουνιο. 

Δημοσ.

Και οι μπονους χρεωστικες ειναι( καποιες). 

βρες την στο σιτε της Alpha, και δωσε το λινκ να δουμε ποια ειναι. 

γενικα νομιζω στην Alpha κατι συμβαινει με τις χρεωσεις τις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...