Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα μου πουλάνε ένα αμάξι σε πολύ καλή τιμή και θελω να το αγοράσω όμως τώρα γραφτηκα σε σχολή οδηγών.. μπορώ να το αγοράσω και να το έχω έξω από το σπίτι μου χωρίς να το οδηγαω? 

Υ.Σ μπορώ να το βάλω στο όνομα μου? είμαι 21 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Xenia98 είπε

καλησπέρα μου πουλάνε ένα αμάξι σε πολύ καλή τιμή και θελω να το αγοράσω όμως τώρα γραφτηκα σε σχολή οδηγών.. μπορώ να το αγοράσω και να το έχω έξω από το σπίτι μου χωρίς να το οδηγαω? 

Υ.Σ μπορώ να το βάλω στο όνομα μου? είμαι 21 

Φυσικά και μπορείς, δεν είναι απαραίτητο να έχει δίπλωμα αυτός στο όνομα του οποίου ειναι το αμάξι.

Δημοσ.

Νομίζω ναι αν μπορείς να καλύψεις το τεκμήριο και την αγορά, ασφάλεια δεν θα μπορείς να του κάνεις, θα χρειαστεί να βρεις κάποιον συγγενή/γνωστό με δίπλωμα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chsam είπε

Φυσικά και μπορείς, δεν είναι απαραίτητο να έχει δίπλωμα αυτός στο όνομα του οποίου ειναι το αμάξι.

δηλαδή μπορώ να του βάλω κανονικά ασφάλεια και να κάνω κανονικά μεταβίβαση στο όνομα μου? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Xenia98 είπε

δηλαδή μπορώ να του βάλω κανονικά ασφάλεια και να κάνω κανονικά μεταβίβαση στο όνομα μου? 

Για ασφάλεια ζητανε ημερομηνια διπλωματος, αλλά μπορεις να βαλεις καποιον που εχει διπλωμα σαν οδηγο.Ισως γινεται και χωρις να δηλωσεις διπλωμα, αλλα αυτο μονο αν μιλησεις με ασφαλιστικη θα το σιγουρεψεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, chsam είπε

Για ασφάλεια ζητανε ημερομηνια διπλωματος, αλλά μπορεις να βαλεις καποιον που εχει διπλωμα σαν οδηγο.Ισως γινεται και χωρις να δηλωσεις διπλωμα, αλλα αυτο μονο αν μιλησεις με ασφαλιστικη θα το σιγουρεψεις.

Η Iντεραμέρικαν δεν ζητάει δίπλωμα οδηγού για τον ιδιοκτήτη (τσεκαρισμένο). Εξ άλλου είναι απολύτως νόμιμο να έχεις δικό σου ΙΧ χωρίς να το οδηγείς και να αναθέτεις τηνοδήγηση σε  οποιοδηποτε άτομο έχει νόμιμη άδεια οδήγησης (δίπλωμα)

Δημοσ.
Στις ‎17‎/‎10‎/‎2019 στις 12:52 ΠΜ, kalmik είπε

Η Iντεραμέρικαν δεν ζητάει δίπλωμα οδηγού για τον ιδιοκτήτη (τσεκαρισμένο). Εξ άλλου είναι απολύτως νόμιμο να έχεις δικό σου ΙΧ χωρίς να το οδηγείς και να αναθέτεις τηνοδήγηση σε  οποιοδηποτε άτομο έχει νόμιμη άδεια οδήγησης (δίπλωμα)

Αν όμως συμβει κατι θα το ζητησει αν οδηγει ο ιδιος,

Δημοσ.
Στις 17/10/2019 στις 12:52 ΠΜ, kalmik είπε

Δεν διαβασες σωστα αυτα που εγραψα.Μιλουσα για δηλωμενο οδηγο και το αν ειναι απαραιτητο απο την ασφαλιστικη να υπαρχει δηλωμενος οδηγος, για ιδιοκτητη χωρις διπλωμα εχω ιδία εμπειρια πολλών ετων, σε διαφορες ασφαλιστικες, οτι δεν χρειαζεται να κατεχει διπλωμα ο ιδιοκτητης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...