Xenia98 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 καλησπέρα μου πουλάνε ένα αμάξι σε πολύ καλή τιμή και θελω να το αγοράσω όμως τώρα γραφτηκα σε σχολή οδηγών.. μπορώ να το αγοράσω και να το έχω έξω από το σπίτι μου χωρίς να το οδηγαω? Υ.Σ μπορώ να το βάλω στο όνομα μου? είμαι 21
chsam Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Xenia98 είπε καλησπέρα μου πουλάνε ένα αμάξι σε πολύ καλή τιμή και θελω να το αγοράσω όμως τώρα γραφτηκα σε σχολή οδηγών.. μπορώ να το αγοράσω και να το έχω έξω από το σπίτι μου χωρίς να το οδηγαω? Υ.Σ μπορώ να το βάλω στο όνομα μου? είμαι 21 Φυσικά και μπορείς, δεν είναι απαραίτητο να έχει δίπλωμα αυτός στο όνομα του οποίου ειναι το αμάξι.
jimzak Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Νομίζω ναι αν μπορείς να καλύψεις το τεκμήριο και την αγορά, ασφάλεια δεν θα μπορείς να του κάνεις, θα χρειαστεί να βρεις κάποιον συγγενή/γνωστό με δίπλωμα. 1
Xenia98 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, chsam είπε Φυσικά και μπορείς, δεν είναι απαραίτητο να έχει δίπλωμα αυτός στο όνομα του οποίου ειναι το αμάξι. δηλαδή μπορώ να του βάλω κανονικά ασφάλεια και να κάνω κανονικά μεταβίβαση στο όνομα μου?
chsam Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Xenia98 είπε δηλαδή μπορώ να του βάλω κανονικά ασφάλεια και να κάνω κανονικά μεταβίβαση στο όνομα μου? Για ασφάλεια ζητανε ημερομηνια διπλωματος, αλλά μπορεις να βαλεις καποιον που εχει διπλωμα σαν οδηγο.Ισως γινεται και χωρις να δηλωσεις διπλωμα, αλλα αυτο μονο αν μιλησεις με ασφαλιστικη θα το σιγουρεψεις. 1
kalmik Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, chsam είπε Για ασφάλεια ζητανε ημερομηνια διπλωματος, αλλά μπορεις να βαλεις καποιον που εχει διπλωμα σαν οδηγο.Ισως γινεται και χωρις να δηλωσεις διπλωμα, αλλα αυτο μονο αν μιλησεις με ασφαλιστικη θα το σιγουρεψεις. Η Iντεραμέρικαν δεν ζητάει δίπλωμα οδηγού για τον ιδιοκτήτη (τσεκαρισμένο). Εξ άλλου είναι απολύτως νόμιμο να έχεις δικό σου ΙΧ χωρίς να το οδηγείς και να αναθέτεις τηνοδήγηση σε οποιοδηποτε άτομο έχει νόμιμη άδεια οδήγησης (δίπλωμα)
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Στις 17/10/2019 στις 12:52 ΠΜ, kalmik είπε Η Iντεραμέρικαν δεν ζητάει δίπλωμα οδηγού για τον ιδιοκτήτη (τσεκαρισμένο). Εξ άλλου είναι απολύτως νόμιμο να έχεις δικό σου ΙΧ χωρίς να το οδηγείς και να αναθέτεις τηνοδήγηση σε οποιοδηποτε άτομο έχει νόμιμη άδεια οδήγησης (δίπλωμα) Αν όμως συμβει κατι θα το ζητησει αν οδηγει ο ιδιος,
chsam Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Στις 17/10/2019 στις 12:52 ΠΜ, kalmik είπε Η Iντεραμέρικαν δεν ζητάει δίπλωμα οδηγού για τον ιδιοκτήτη (τσεκαρισμένο). Εξ άλλου είναι απολύτως νόμιμο να έχεις δικό σου ΙΧ χωρίς να το οδηγείς και να αναθέτεις τηνοδήγηση σε οποιοδηποτε άτομο έχει νόμιμη άδεια οδήγησης (δίπλωμα) Δεν διαβασες σωστα αυτα που εγραψα.Μιλουσα για δηλωμενο οδηγο και το αν ειναι απαραιτητο απο την ασφαλιστικη να υπαρχει δηλωμενος οδηγος, για ιδιοκτητη χωρις διπλωμα εχω ιδία εμπειρια πολλών ετων, σε διαφορες ασφαλιστικες, οτι δεν χρειαζεται να κατεχει διπλωμα ο ιδιοκτητης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα