santac Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 έρχονται κάποια mails από ένα domain τα οποία άλλοτε πάνε στα spam και άλλοτε όχι. Εγώ δε θέλω να τα θεωρεί spam. Έχω hotmail. Τι μπορώ να κάνω;
kormos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, santac είπε έρχονται κάποια mails από ένα domain τα οποία άλλοτε πάνε στα spam και άλλοτε όχι. Εγώ δε θέλω να τα θεωρεί spam. Έχω hotmail. Τι μπορώ να κάνω; Για αρχή πρέπει να κάνει ρυθμίσεις ο διαχειριστής του domain. Λογικά είναι σε λίστα το όνομα "ανεπιθύμητων"...
santac Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 το domain αυτό όμως δεν είναι δικό μου. ΤΟ θέμα είναι ότι σε αυτό το domain υπάρχουν 2-3 διαφορετικά mails. Άλλες φορές πηγαίνουν στα spam, άλλες όχι. Γενικά μπέρδεμα. Δε μπορώ να κάνω κάποια ρύθμιση στο hotmail ώστε να μη τα θεωρεί spam;
kormos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, santac είπε το domain αυτό όμως δεν είναι δικό μου. ΤΟ θέμα είναι ότι σε αυτό το domain υπάρχουν 2-3 διαφορετικά mails. Άλλες φορές πηγαίνουν στα spam, άλλες όχι. Γενικά μπέρδεμα. Δε μπορώ να κάνω κάποια ρύθμιση στο hotmail ώστε να μη τα θεωρεί spam; Δεν είναι δικό σου το πρόβλημα αυτό... Ενημέρωσε τον αποστολέα να το κοιτάξει...
zafeirisnikos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Θα δημιουργήσεις ένα φίλτρο που θα λέει: Όπου στον αποστολέα διαβάζει @ (δηλαδή όλα τα email) να πηγαίνει αυτόματα στα εισερχόμενα. Με αυτόν τον τρόπο καταργείς τα spam εντελώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα