giannisag17 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Καταρχήν το σύστημα αποτελείται από έναν ryzen 2200g η μητρική είναι η x370 gaming carbon, κάρτα γραφικών η evga gtx 980, ram Corsair vengeance 3000mhz και psu ενα corsair cx 750..Να πω πως στην πλοήγηση δεν υπάρχει κανένα θέμα παρά μόνο στα παιχνίδια..Και όχι πάντα..Τα έχω δοκιμάσει όλα.Εχω κάνει memtest για τυχόν error αλλά όλα είναι εντάξει.Στο επεξεργαστή δεν έχω κάνει o.c Να φταίει το τροφοδοτικό..?Αυτό που συμβαίνει είναι να παγώνει η εικόνα και απλά να με πετάει στην επιφάνεια χωρίς κανένα error. Μπορει να παίξω για τέσσερις ώρες χωρίς να συμβεί κάτι..Αλλά μπορεί να συμβεί και στο πεντάλεπτο.
zx1234r Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δοκίμασες clear uninstall τους drivers και να τους ξαναπεράσεις?
giannisag17 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι έκανα uninstall με ddu γιατι είχα κάνει format το pc και μου πέρασε αυτόματα παλιούς drivers και μετά πέρασα τους τελευταίους.. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από giannisag17
donblunts Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Απο θερμοκρασίες που βρίσκεσαι? Σε load και idle.
giannisag17 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Σε idie μητρική επεξεργαστής και κάρτα γραφικών κυμαίνονται στους 35-37 βαθμούς..Στα game η μητρική πάει μέχρι τους 50 επεξεργαστής 57-58 βαθμούς και η κάρτα στους 60-65
donblunts Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν ανοίξεις το event viewer, κ μετά Windows Logs > Application/Setup/System Δες αν κάποιο error σχετίζεται με το παιχνίδι που τρέχεις. Βασικά googlαρε τα Errors που θα δεις. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από donblunts
giannisag17 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, donblunts είπε Αν ανοίξεις το event viewer, κ μετά Windows Logs > Application/Setup/System Δες αν κάποιο error σχετίζεται με το παιχνίδι που τρέχεις. Βασικά googlαρε τα Errors που θα δεις.
donblunts Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, giannisag17 είπε ERRORS σου είπα! Αυτά με το κόκκινο στρογγυλό θαυμαστικό.
giannisag17 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, donblunts είπε ERRORS σου είπα! Αυτά με το κόκκινο στρογγυλό θαυμαστικό.
donblunts Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, giannisag17 είπε Δεν θα σου googlάρω και τα errors. Ψάξε τα με βάση την ώρα που σου κρασάρει το παιχνίδι. Αν δεν θυμάσαι η δεν μπορείς να τα βρείς, ασε το viewer ανοιχτό, και μπες στο παιχνίδι για να σου αναπαράγει το σφάλμα. Δεν σου εγγυώμαι οτι θα βρείς τι φταίει απ'αυτό, απλά είναι μια αρχή.
giannisag17 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, donblunts είπε Δεν θα σου googlάρω και τα errors. Ψάξε τα με βάση την ώρα που σου κρασάρει το παιχνίδι. Αν δεν θυμάσαι η δεν μπορείς να τα βρείς, ασε το viewer ανοιχτό, και μπες στο παιχνίδι για να σου αναπαράγει το σφάλμα. Δεν σου εγγυώμαι οτι θα βρείς τι φταίει απ'αυτό, απλά είναι μια αρχή. Οχι σιγουρα δεν θελω να μου googlαρεις κατι...Απλα στο πρωτο screenshot που σου εστειλα εκει ηταν που εφαγε crashing το παιχνιδι.
donblunts Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, giannisag17 είπε Οχι σιγουρα δεν θελω να μου googlαρεις κατι...Απλα στο πρωτο screenshot που σου εστειλα εκει ηταν που εφαγε crashing το παιχνιδι. Δεν νομίζω να είναι τα DCOM. Αναπαρήγαγε το σφάλμα και τσέκαρε τη λίστα ξανά.
Sange Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Σε όλα τα παιχνίδια σε κάνει το crashing...............? Τα παιχνίδια είναι από το θείο.............? Τα windows είναι γνήσια........? Πρόβλημα είναι software η hardware?
giannisag17 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Οχι ολα ειναι αγορασμενα...Τωρα μου συνεβη ξανα στο forza 4...Τα windows ειναι κατεβασμενα απο το site της microsoft και κλειδι απο το cdkeys. 47 λεπτά πριν, Sange είπε Σε όλα τα παιχνίδια σε κάνει το crashing...............? Τα παιχνίδια είναι από το θείο.............? Τα windows είναι γνήσια........? Πρόβλημα είναι software η hardware? μολις κρασαρε ξανα..Αυτο παιρνω απο το event viewer..Δεν βλεπω κατι το σημαντικο.
Sange Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Έκανες κάτι ποιο πριν αφού σε κάνει τα crashing..........? πχ να εγκατάστησες κάποιο πρόγραμμα η κάτι άλλο άλλαξες κάποιας ρύθμιση για το τα παιχνίδια............? Ενας άλλος λόγος η ανάλυση οθόνης. Λέω πάντα ΑΝ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα