Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, εχω μια ερωτηση-απορια

\Θα προχωρησω σε αγορα  Corsair Crystal 570X RGB το οποιο μεσα εχει Fan Controller. Ομως βλεπω πολλα βιντεο στο Youtube οτι σχεδον ολοι αγοραζουν και τον extra Fan controller της corsair . και πραγματικα εχω μπερδευτη. Θα ηθελα να με βοηθησετε να ξεκαθαρισω λιγο το τοπιο.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, giorgosilver είπε

Καλησπερα παιδια, εχω μια ερωτηση-απορια

\Θα προχωρησω σε αγορα  Corsair Crystal 570X RGB το οποιο μεσα εχει Fan Controller. Ομως βλεπω πολλα βιντεο στο Youtube οτι σχεδον ολοι αγοραζουν και τον extra Fan controller της corsair . και πραγματικα εχω μπερδευτη. Θα ηθελα να με βοηθησετε να ξεκαθαρισω λιγο το τοπιο.

Εννοείς το commander pro.Είμαι ένας από αυτούς που αναφέρεις.Ο controller που έχει το case είναι για το RGB,το commander pro ρυθμίζει το fan speed.

• Like 1
Δημοσ.

Πιστευεις ειναι απαραιτητο για ενα gaming build που θα κανω ? θελω να πω, πως χωρις αυτο τα fans θα δουλευουν σε καποια stock rpm και οταν θα ανεβαζει η cpu temp θα δινουν περισσοτερο..οπως γινεται κ τωρα στο συστημα που εχω.. Ρωταω διοτι ειναι ενα εξοδο που προσπαθω να το αποφυγω και θελω να δω εαν ειναι εφικτο να το αποφυγεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giorgosilver είπε

Πιστευεις ειναι απαραιτητο για ενα gaming build που θα κανω ? θελω να πω, πως χωρις αυτο τα fans θα δουλευουν σε καποια stock rpm και οταν θα ανεβαζει η cpu temp θα δινουν περισσοτερο..οπως γινεται κ τωρα στο συστημα που εχω.. Ρωταω διοτι ειναι ενα εξοδο που προσπαθω να το αποφυγω και θελω να δω εαν ειναι εφικτο να το αποφυγεις

To μόνο που αλλάζει είναι που θα τα συνδέσεις (μητρική ή στο commander pro),ο τρόπος ελέγχου (πρόγραμμα του κατασκευαστή της μητρικής ή icue)και το cable management αν αυτό είναι κάτι που σε ενδιαφέρει.Η λειτουργία θα είναι η ίδια ότι και να κάνεις.Μπορείς σίγουρα να μην το αγοράσεις.Εγώ το πήρα γιατί έχω 6 fans,aio και psu που ήθελαν να συνδεθούν κάπου στη μητρική οπότε θα γινόταν χαμός.Πόσα fans έχεις;

• Like 1
Δημοσ.

4fans και 2 της υδροψυξης συνολο 6. οσο για το cable managment το εχω , απλα θα τα συνδεσω ολα στο controller π εχει το κουτι επανω κ απο εκει με το καλωδιο του controller θα πεσουν στο motherboard ..

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, giorgosilver είπε

4fans και 2 της υδροψυξης συνολο 6. οσο για το cable managment το εχω , απλα θα τα συνδεσω ολα στο controller π εχει το κουτι επανω κ απο εκει με το καλωδιο του controller θα πεσουν στο motherboard ..

Αυτά είναι για το RGB.Υπάρχει και το fan speed.Μπορείς όμως να πάρεις splitters,μόνο ευκολία θα σου δώσει το commander pro.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...