Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, σκέφτομαι να ανεβάσω στο Airbnb το εξοχικό μου κ έχω κάποιες ερωτήσεις. 

Μπορούμε οπότε κ όσο καιρό θέλουμε να το δηλώσουμε δεσμευμένο σε περίπτωση που επιθυμούμε να το νοικιάσουμε εκτός Airbnb;
Επίσης, μπορώ με το ίδιο email να κάνω εγγραφή 2 λογαριασμών;

Καθώς εγώ έχω ήδη δικό μου λογαριασμό αλλά το σπίτι που θέλουμε να ανεβάσουμε ανήκει σε άλλον κ θα το χειρίζομαι εγώ. 

Δημοσ.

1.Σαφώς και μπορείς να δώσεις ημερομηνίες απο εως

2.Οχι ο λογαριασμός πρέπει να ανήκει σε αυτόν που ανήκει και το σπίτι

Εσένα απλα σου δίνει το κωδικό και το διαχειρίζεσαι

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν έχεις άγχος με το πότε θα το νοικιάσει κάποιος, απενεργοποιησε την άμεση κράτηση και δέξου ενοικιασεις μόνο με έγκριση 

Δημοσ.
Στις 19/10/2019 στις 11:22 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Εσένα απλα σου δίνει το κωδικό και το διαχειρίζεσαι

μπορεί να τον βάλει με το δικό του email ως co-host

Δημοσ.
Στις 19/10/2019 στις 10:37 ΜΜ, adamadini είπε

Καλησπέρα σας, σκέφτομαι να ανεβάσω στο Airbnb το εξοχικό μου κ έχω κάποιες ερωτήσεις. 

Μπορούμε οπότε κ όσο καιρό θέλουμε να το δηλώσουμε δεσμευμένο σε περίπτωση που επιθυμούμε να το νοικιάσουμε εκτός Airbnb;

Να ξερεις ομως οτι ετσι, θα φας ΜΕΓΑΛΗ σφαλιαρα στην καταταξη -αν τυχον σε ενδιαφερει βεβαιως..!
Δεν νομιζω να πουνε ποτε η να το παραδεχθουνε κατι τετοιο, αλλα θεωρησε το μετα απολυτως δεδομενο 👹

Για να καταλαβεις, φαντασου να πεφτεις χονδρικα απο 50-200 θεσεις στην περιοχη σου ως τιμωρια
-γιατι η λογικη τους υποθεση ειναι οτι, για να το αφαιρεις και μαλιστα αν το κανεις συνεχομενα εσυ
το δινεις αλλου- μπορει και να μην σε νοιαζει πως θα ριξουν, μπορει και να ειναι προβλημα κατοπιν!
Ειδικα αν αγωνιζεσαι να ανεβεις οσο πιο ψηλα: ωστε να σε βλεπουν αμεσα & να επιλεγεσαι αμεσα 🙈

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...