Προς το περιεχόμενο

Cubot x19 vs oukitel c17 pro


vaggos_24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στο φόρουμ. Ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά ποιο προτείνετε για αγορά? Μέγεθος οθόνης κτλ αδιάφορα σε αυτό το Price range δεν υπάρχουν απαιτήσεις ούτε φυσικά σε κάμερες η σε άλλα. Επίσης ποια από τις 2 έχει καλύτερο software support?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και οι 2 νομιζω το ιδιο software support εχουν ,θα παρεις 2-3 update τον πρωτο καιρο και μετα τερμα(εκτος και αν παρεις κανενα νεοτερο security patch αργοτερα) αν και θυμαμαι πως στο oukitel K6000 pro η ουκιτελ το πωλουσε με android 6 και μετα απο καποιο διαστημα εβγαλε και android 7.Γενικα ποτε δεν ξερεις τι θα κανει μια μεσαια Κινεζικη οσον αφορα το software...Διαλεξε αυτο που σου αρεσει περισσοτερο,σχεδον ιδιες ειναι οι εταιριες (σε μεγεθος)

7 ώρες πριν, chios είπε

Κανένα πεταμένα λεφτά.

Καλα,ενταξει αν δεν ειναι xiaomi με sd cpu ειναι πεταμενα λεφτα(αν και εχω xiaomi το 6α και κλαιω τα 90€ που εδωσα να το παρω)....Εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα? (90€ τοσο εχουν σε gearbest και banggood).Mην κανεις το λαθος και επιλεξεις σε αυτο το price range 90-100€ καποιο επωνυμο με 2/16 η 2/32 λογω software υποστηριξης,θα κλαις τα λεφτα σου...Τι να το κανεις αν το το xiaomi 6A παρει αντροιντ 9 η 10 η 30 και παει σαν χελωνα,το θεμα ειναι να κανεις την δουλεια σου και οχι τοσο η υποστηριξη software με τα χιλιαδες bugs που εμφανιζονται μετα απο καθε update.

Επεξ/σία από bill27
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...