marioslefk Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα σε ολους,η ιστορια εχει ως εξης,Πήγα με την σύζυγό μου σε γνωστο παιδοτοπο στην περιοχη Ελληνικου την κόρη μας χτες 5.30 ώρα Κυριακή,μας έβαλε η κοπελα να κάτσουμε σε έναν καναπέ και μας είπε ότι μπορούμε να κάτσουμε εκει μέχρι τις 8 γιατί μετά Τις 8 είχαν πάρτυ,φυσικά δεν είχαμε πρόβλημα. 6 ώρα δλδ μισή ώρα μετά που είχαμε παει πετάχτηκα εγώ σε μια δουλειά για λίγο και βγήκε μαζί μου και η σύζυγός ώστε να ερθει στο αμάξι να πάρει το κινητό της, Ενημερωσε κιολας την κοπέλα ότι σε 2 λεπτά επιστρέφει και αφήσαμε τα πράγματά μας ζακέτες μπουφάν τσαντάκια στο τραπεζι Στο διάστημα των 2-5 λεπτών που έκανε η σύζυγός να επιστρέψει από το αμαξι μπήκε μια παρεα καινουρια με 4 παιδάκια στον παιδότοπο και επειδή το μαγαζί ήταν γεμάτο και προκειμενου να μην χάσουν 4 πελάτες θεώρησαν σωστό χωρίς να ρωτήσουν κανέναν να πάρουν τα πράγματα μας και να τα πετάξουν σε μια μόνη καρέκλα που έβαλαν δίπλα στην εξώπορτα ώστε να εξυπηρετηθεί η παρέα που ήταν μεγαλύτερη και θα τους άφηνε πιο πολλά χρηματα! Δεν έχω συναντήσει πιο αισχρή συμπεριφορά ποτέ μου.. με ενημέρωσε η σύζυγος και γύρισα έξαλλος επιτοπου.... εντωμεταξυ αυτοι για να δικαιολογηθουν ελεγαν κατι αστειες δικαιολογιες που και οι ιδιοι καταλαβαιναν οτι δεν στεκουν αλλα δεν τους ενδιεφερε κιολας ,πληρωσα πηρα την οικογενεια και φύγαμε. Πως θα αντιδρουσατε σε αναλογο περιστατικο και τι τροπους εχει ο καθενας να αμυνθει σε κατι τετοιο? θα μπορουσα καλιστα να μην πληρωσω τιποτα καθως ημασταν και μονο μιση ωρα στο μαγαζι αλλα το θεμα μου δεν ηταν καθολου αυτο οσο το οτι στεναχωρησα το παιδι μου και γενικα χαλασαμε την κυριακη μας. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από marioslefk
tz_aristotelis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Άλλη φορά να πηγαίνετε στην εξοχή. Οι παιδότοποι είναι καρκινος αλλά βολικοι για τους γονείς. 3 1
mic2mic Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, marioslefk είπε Πως θα αντιδρουσατε σε αναλογο περιστατικο και τι τροπους εχει ο καθενας να αμυνθει σε κατι τετοιο? Πώς να αντιδράσουμε δηλαδή; Παιδότοπος είναι, δεν είναι ότι σας έδιωξαν και από νοσοκομείο. Δεν ξαναπάς ποτέ εκεί και κάνεις και ένα αρνητικό Google review αν είσαι πολύ τσαντισμένος. Παρεμπιμπτόντως, γιατί να πάει κάποιος σε παιδότοπο όταν δεν είναι καλεσμένος σε κάποιο πάρτυ, έξω έχει θαυμάσιο καιρό και οι παιδικές χαρές είναι γεμάτες και τζάμπα; Αν έχεις όρεξη να ξοδέψεις χρήματα για το μικρό, υπάρχουν ένα σωρό πιο ωραία μέρη να πας. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από mic2mic 2 1
nick_gr2 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, slk200gr είπε εχει να ασχοληθει με πιο σοβαρα πραγματα η αστυνομια,απλα δεν ξαναπας και τελος,απο ποτε η αστυνομια ρυθμιζει την σωστη λειτουργια μιας επιχειρησης? ειρωνικά το λέει ρε τσάκαλε 1
slk200gr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Σωστά, τόσα σινεμά υπάρχουν μιλας για θεματα ανηλικων τωρα ,δεν θα ξεχασω οταν ηθελε να παω να δω τσοντα και θα εκλεινα τα 18 μου σε 4 μερες παλι δεν με βαλανε 1
v-tidus Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κακά τα ψέματα αν δεν έχετε παιδιά, δεν μπορείτε να το καταλάβετε. Ο άνθρωπος πήγε 2 ώρες με την οικογένεια και το παιδί του για να χαλαρώσουν και να παίξει το παιδάκι που ίσως ζήτησε συγκεκριμένα τον παιδότοπο. Προφανώς και δεν είναι ανθρώπινη συμπεριφορά αυτή που είχαν απέναντί του. Πολύ καλά θα κάνετε να μην ξαναπάτε εκεί. Προσωπικά, ίσως και να μην πλήρωνα και τίποτα αν μέσα σε μισή ώρα μου είχαν πάρει τη θέση και μου έδειχναν πως δεν με υπολογίζουν. Υ.Σ. Δεν μπορείς κάπως να προφυλαχθείς από τέτοιες καταστάσεις καθώς εξαρτάσαι από το βλαμμένο μυαλό του κάθε υπαλλήλου/μαγαζάτορα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μην ξαναπάς εκεί. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από v-tidus 5
AristidisZ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, mic2mic είπε Πώς να αντιδράσουμε δηλαδή; Παιδότοπος είναι, δεν είναι ότι σας έδιωξαν και από νοσοκομείο. Δεν ξαναπάς ποτέ εκεί και κάνεις και ένα αρνητικό Google review αν είσαι πολύ τσαντισμένος. Aυτό Στη τελική δε πληρώνεις κιόλας, το λες και σε όλους τους γνωστούς σου και τελειώνει το θέμα... 4
marioslefk Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, v-tidus είπε Κακά τα ψέματα αν δεν έχετε παιδιά, δεν μπορείτε να το καταλάβετε. Ο άνθρωπος πήγε 2 ώρες με την οικογένεια και το παιδί του για να χαλαρώσουν και να παίξει το παιδάκι που ίσως ζήτησε συγκεκριμένα τον παιδότοπο. Προφανώς και δεν είναι ανθρώπινη συμπεριφορά αυτή που είχαν απέναντί του. Πολύ καλά θα κάνετε να μην ξαναπάτε εκεί. Προσωπικά, ίσως και να μην πλήρωνα και τίποτα αν μέσα σε μισή ώρα μου είχαν πάρει τη θέση και μου έδειχναν πως δεν με υπολογίζουν. Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου και για το οτι καταλαβες το πως νοιωσαμε και εμεις και το παιδι, πηγαμε σε παιδοτοπο και οχι σε παιδικη χαρα γιατι η μικρη προτιμαει παιδοτοπο και της το ειχα υποσχεθει απο μερες,το σκεφτηκα και εγω να μην πληρωσω απο την στιγμη που ουτε τους καφεδες μας ειχαμε πιει ουτε το παιδι ειχε προλαβει να ευχαριστηθει αλλα δεν ηθελα να εχουν να χρησιμοποιησουν το οτιδηποτε εναντιον μας και γι αυτο πληρωσα κανονικα αλλωστε το θεμα μου δεν ηταν αυτο . 1 1
emperor4her Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 εγω προσωπικα δεν θα πληρωνα και θα εφευγα.. επισης, με ποιο δικαιωμα μετακινησαν αυθερετα τα πραγματα σας? θα μπορουσες καλυστα να τους πεις οτι κατι σου λειπει 2
slk200gr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, emperor4her είπε εγω προσωπικα δεν θα πληρωνα και θα εφευγα.. επισης, με ποιο δικαιωμα μετακινησαν αυθερετα τα πραγματα σας? θα μπορουσες καλυστα να τους πεις οτι κατι σου λειπει και θα σου πουν οτι υπευθυνος εισαι εσυ για τα πραγματα σου 4 λεπτά πριν, marioslefk είπε Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου και για το οτι καταλαβες το πως νοιωσαμε και εμεις και το παιδι, πηγαμε σε παιδοτοπο και οχι σε παιδικη χαρα γιατι η μικρη προτιμαει παιδοτοπο και της το ειχα υποσχεθει απο μερες,το σκεφτηκα και εγω να μην πληρωσω απο την στιγμη που ουτε τους καφεδες μας ειχαμε πιει ουτε το παιδι ειχε προλαβει να ευχαριστηθει αλλα δεν ηθελα να εχουν να χρησιμοποιησουν το οτιδηποτε εναντιον μας και γι αυτο πληρωσα κανονικα αλλωστε το θεμα μου δεν ηταν αυτο . αν θελεις ανεφερε ποιος παιδοτοπος ειναι
marioslefk Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, emperor4her είπε εγω προσωπικα δεν θα πληρωνα και θα εφευγα.. επισης, με ποιο δικαιωμα μετακινησαν αυθερετα τα πραγματα σας? θα μπορουσες καλυστα να τους πεις οτι κατι σου λειπει τους εκανα θεμα για το οτι μετακινησαν τα πραγματα και ειπαν οτι σε αυτο εχω δικιο φταιει η κοπελα δηθεν (ενω η κοπελα ελεγε οτι της το ειπε ο ιδιοκτητης) αλλα για το οτι μας εβγαλαν απο το τραπεζι που εκεινοι οι ιδιοι μας ειχαν βαλει δεν μπορουσαν λεει να κανουν αλλιως γιατι οι αλλοι ηταν 4 ατομα και δεν μπορουσαν λεει να τους χασουν!
emperor4her Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, slk200gr είπε και θα σου πουν οτι υπευθυνος εισαι εσυ για τα πραγματα σου τι λες? Ηρθε ο υπευθυνος/σερβιτορος και πηρε τα πραγματα σου απο το τραπεζι και τα μετακινησε.. πως εισαι εσυ υπευθυνος??? ηρθε και εβαλε χερι, στην τσαντα, στα μπουφαν ή δεν ξερω σε τι αλλο ειχες εκει πανω 1
marioslefk Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, slk200gr είπε και θα σου πουν οτι υπευθυνος εισαι εσυ για τα πραγματα σου αν θελεις ανεφερε ποιος παιδοτοπος ειναι πλανητης ο μικρος πριγκιπας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις