leoy Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν καποιος εχει γνωμη και για τα δυο, ενδιαφερομαι για την γυναικα μου. Το price point ειναι μαχ 230 ευρω αλλιως μετα παω σε mi 9t. Δεν παιζει παιχνιδια, την νοιαζει η καμερα φυσικα αλλα και το design. Κλεινω προς το lite, γιατι εχει snapdragon, και θελω να το παιξω safe. Το 64mp camera του 8 pro θεωρω οτι ειναι gimmick εως ενα βαθμο, και για καθημερινα δεν θα γυρνας να τραβας τοσο μεγαλη φωτο. Απο την αλλη εχει μεγαλητερη μπαταρια / οθονη, αλλα lcd ενω το lite εχει amoled. To lite επισης φενεται να εχει καλυτερη selfie, παντα + για γυναικες! Οτιδηποτε σχολιο ευπροσδεκτο. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2019 από leoy
shooterg Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Παίρνεις το mi 9 lite περνάς και μια gcam και έχεις καλύτερο τηλέφωνο από το note 8 pro
saruman123 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 40 λεπτά πριν, leoy είπε Αν καποιος εχει γνωμη και για τα δυο, ενδιαφερομαι για την γυναικα μου. Το price point ειναι μαχ 230 ευρω αλλιως μετα παω σε mi 9t. Δεν παιζει παιχνιδια, την νοιαζει η καμερα φυσικα αλλα και το design. Κλεινω προς το lite, γιατι εχει snapdragon, και θελω να το παιξω safe. Το 64mp camera του 8 pro θεωρω οτι ειναι gimmick εως ενα βαθμο, και για καθημερινα δεν θα γυρνας να τραβας τοσο μεγαλη φωτο. Απο την αλλη εχει μεγαλητερη μπαταρια / οθονη, αλλα lcd ενω το lite εχει amoled. To lite επισης φενεται να εχει καλυτερη selfie, παντα + για γυναικες! Οτιδηποτε σχολιο ευπροσδεκτο. Το Mi A3 έχει την καλύτερη κάμερα με stock android,Amoled οθόνη, μεγάλη μπαταρία. 1
dj_takis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Είμαι ακριβώς στην ίδια θέση με τον TS. Αν δεν άνοιγε αυτός το θέμα θα το άνοιγα εγώ. Μεταξύ Mi 9 lite και Redmi Note 8 ( όχι το pro), γίνεται σύγκριση; Αυτό που την ενδιαφέρει τη σύζυγο είναι η κάμερα αποκλειστικά. Άρα μιλάμε για αισθητήρα Sony vs Samsung. Γνώμες; Gcam λογικά παίρνουν και τα δύο.
chios Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-mi-9-lite,xiaomi-redmi-note-8 το mi9 lite είναι καλύτερο 1
TasosPk Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Εγω απο σκρουτζ καταλήγω σε ΜΙ 8 σε αυτο το budget
chios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Καλο το mi8 αν αντέχεις να είσαι με έναν φορτιστή δύο χέρι, δεν έχει sd, θύρα ακουστικών, ράδιο. 1 1
TasosPk Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 53 λεπτά πριν, chios είπε Καλο το mi8 αν αντέχεις να είσαι με έναν φορτιστή δύο χέρι, δεν έχει sd, θύρα ακουστικών, ράδιο. ενω θεωρητικά θα επρεπε να ισχύει αυτο με την μπαταρία γιατι στο ιντερνετ βλέπω παντου ιδιο SoT με διαφορά παράπονα για το mi 9 lite και mi 9 se? Αυτο με την SD ισχυει, εγώ προσώπικα εμαθα με το s6 και πλεον για μένα δεν ειναι deal breaker. Το Ράδιο δεν τους ενδιαφέρει όλους αλλα όντως για καποιους ειναι deal breaker. Τέλος ουτε το mi 9 lite εχει 3.5mm jack
chios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 42 λεπτά πριν, TasosPk είπε Τέλος ουτε το mi 9 lite εχει 3.5mm jack Που το είδες γραμμένο; Δες καλύτερα. 1
AntiCambeR Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, TasosPk είπε ενω θεωρητικά θα επρεπε να ισχύει αυτο με την μπαταρία γιατι στο ιντερνετ βλέπω παντου ιδιο SoT με διαφορά παράπονα για το mi 9 lite και mi 9 se? Αυτο με την SD ισχυει, εγώ προσώπικα εμαθα με το s6 και πλεον για μένα δεν ειναι deal breaker. Το Ράδιο δεν τους ενδιαφέρει όλους αλλα όντως για καποιους ειναι deal breaker. Τέλος ουτε το mi 9 lite εχει 3.5mm jack https://m.gsmarena.com/xiaomi_mi_9_lite-9862.php
leoy Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 18 ώρες πριν, chios είπε https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-mi-9-lite,xiaomi-redmi-note-8 το mi9 lite είναι καλύτερο Αυτο ειναι το απλο οχι το PRO, το pro το δινουν 10.0 σκορ, απιστευτο.
chios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 52 λεπτά πριν, leoy είπε Αυτο ειναι το απλο οχι το PRO, το pro το δινουν 10.0 σκορ, απιστευτο. Το ξέρω για το απλό ρώτησε ο φίλος όχι για το pro.
TasosPk Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δίκιο έχετε για το 3.5mm jack, δεν το ειχα παρατηρήσει καθόλου!
leoy Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Για να συμπληρωσω το θεμα, το A3 ναι μεν android stock αλλα σε επιδοσεις εχει αρκετη διαφορα απο το lite και για αυτο η διαφορα τιμης + η μικροτερη οθονη, που σιγουρα δεν θα εκτιμηθει απο την γυναικα. Σε καμερα ειδα εχει παρομοιο αισθητηρα οποτε λογικο οτι εχει καλες φωτο. Μαλλον θα πεσει παραγγελια για το lite. Υπαρχει και προσφορα 210 με κουπονι απο gearbest/bangood για οσους δεν εχουν προβλημα να περιμενουν/εγγυηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα