vargas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, leoy είπε Για να συμπληρωσω το θεμα, το A3 ναι μεν android stock αλλα σε επιδοσεις εχει αρκετη διαφορα απο το lite και για αυτο η διαφορα τιμης + η μικροτερη οθονη, που σιγουρα δεν θα εκτιμηθει απο την γυναικα. Σε καμερα ειδα εχει παρομοιο αισθητηρα οποτε λογικο οτι εχει καλες φωτο. Μαλλον θα πεσει παραγγελια για το lite. Υπαρχει και προσφορα 210 με κουπονι απο gearbest/bangood για οσους δεν εχουν προβλημα να περιμενουν/εγγυηση. Μην ξεχνάς ως ότι είναι stock android . όποτε ότι κ αν λένε τα νούμερα ίσως κ να είναι πιο γρήγορο το A3
leoy Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 9 λεπτά πριν, vargas είπε Μην ξεχνάς ως ότι είναι stock android . όποτε ότι κ αν λένε τα νούμερα ίσως κ να είναι πιο γρήγορο το A3 Ναι το τονισα, αλλα τα benchmarks εχουν μεγαλη διαφορα απο οσο ειδα + οτι εχει 720p display και μικροτερη + οτι ειναι 4gb ram. θεωρω οτι ειναι αλλο pricepoint. 1
vargas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, leoy είπε Ναι το τονισα, αλλα τα benchmarks εχουν μεγαλη διαφορα απο οσο ειδα + οτι εχει 720p display και μικροτερη + οτι ειναι 4gb ram. θεωρω οτι ειναι αλλο pricepoint. Το ίδιο τηλέφωνο με λίγο μεγαλύτερη οθόνη και λίγο πιο δυνατο cpu .Καμερες ακριβώς τις ίδιες και διαφορετικό λογισμικό
BEBELAC Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Είναι αρκετά πιο φτηνό το Α3 σε σχέση με το 9 lite. Η οθόνη δε συγκρίνεται όμως. Ο μέσος άνθρωπος δύσκολα θα δει τη σχετικά χαμηλή ανάλυση του Α3, εμένα με ενοχλεί όμως. To A3 το πήρα στη σύζυγο, πολύ τίμιο για 180 ευρώ στα 128gb. Για μένα όμως θα προτιμούσα το Lite στα 210 ευρώ. Για μένα η θύρα 3.5mm είναι βασικότατη όπως και οι υπέρυθρες. Επίσης το να έχει NFC καθώς και καλή μπαταρία ( το Α3 σκίζει στον τομέα αυτό αλλά δεν έχει nfc). Φαντάζομαι ότι οι φωτογραφίες θα είναι αντίστοιχες. Gcam παίρνουν και τα 2. Σε ένα γερμανικό review λέει εξαιρετικά σχόλια για το Lite. Έχει τα πάντα σαν κινητό και δεν είναι κουμούτσα σαν το note 8 pro. Το Redmi Note 8 pro έχει ίδια τιμή αλλά δεν έχει τοσο καλή οθόνη και οι κάμερες δε ξέρω αν είναι πραγματικά καλύτερες. Συν τοις άλλοις το redmi απότι διάβασα έχει πλαστικό πλαίσιο. Ίσως περιμένω το 11.11 για να πέσουν λίγο ή πολύ οι τιμές. 1
BEBELAC Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Το mi 9 lite 6/64gb έπεσε ήδη κάτω από τα 200 και το A3 4/64gb φαίνεται ότι θα πάει γύρω στα 140. Οπότε μάλλον πιο δόκιμη σύγκριση είναι το redmi Note 8 (150 ευρώ και πέφτει διαρκώς) vs A3.
saruman123 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Στις 25/10/2019 στις 1:53 ΠΜ, BEBELAC είπε Είναι αρκετά πιο φτηνό το Α3 σε σχέση με το 9 lite. Η οθόνη δε συγκρίνεται όμως. Ο μέσος άνθρωπος δύσκολα θα δει τη σχετικά χαμηλή ανάλυση του Α3, εμένα με ενοχλεί όμως. To A3 το πήρα στη σύζυγο, πολύ τίμιο για 180 ευρώ στα 128gb. Για μένα όμως θα προτιμούσα το Lite στα 210 ευρώ. Για μένα η θύρα 3.5mm είναι βασικότατη όπως και οι υπέρυθρες. Επίσης το να έχει NFC καθώς και καλή μπαταρία ( το Α3 σκίζει στον τομέα αυτό αλλά δεν έχει nfc). Φαντάζομαι ότι οι φωτογραφίες θα είναι αντίστοιχες. Gcam παίρνουν και τα 2. Σε ένα γερμανικό review λέει εξαιρετικά σχόλια για το Lite. Έχει τα πάντα σαν κινητό και δεν είναι κουμούτσα σαν το note 8 pro. Το Redmi Note 8 pro έχει ίδια τιμή αλλά δεν έχει τοσο καλή οθόνη και οι κάμερες δε ξέρω αν είναι πραγματικά καλύτερες. Συν τοις άλλοις το redmi απότι διάβασα έχει πλαστικό πλαίσιο. Ίσως περιμένω το 11.11 για να πέσουν λίγο ή πολύ οι τιμές. Το 9 lite παίρνει Gcam αλλά θέλει ξεκλείδωμα bootloader +root που οι περισσότεροι δεν ξέρουν ή δεν θέλουν να ασχοληθούν. Ενώ στο Mi A3 μπαίνει σαν απλή εφαρμογή και τέλος. Επίσης σε αυτή την τιμή με αυτά που προσφέρει το Mi A3 είναι το πιο τίμιο. Όσο για το Note 8 pro έχουμε ξαναπεί ότι ο mtk δεν είναι ότι καλύτερο. 1
JimasGR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Λιγο επειδη ψαχνομαι τελευταια και εγω σε αυτο το budget μαλλον θα παρω το Mi 9 Lite. Απο οσα εχω διαβασει δεν βρισκω λογο αγορας του Mi A3 εφοσον σηκωνει το budget για το Mi 9 Lite μιας και το δευτερο εχει Super amoled FHD+ εναντι του Super amoled HD+ του πρωτου και με σχεδον διπλασιο pixel density. Παρα το λειτουργικο ο snapdragon του Mi9 Lite ειναι ταχυτερος και η 6αρα ram εναντι της 4αρας του Mi A3 βοηθαει και στο multitasking αλλα ειναι και πιο futureproof. Adreno 610 το Mi A3, 616 το Mi9 Lite. Το Mi9 Lite επισης εχει φακο sony (δεν ξερω τι εχει ο Mi A3). Πραγματικα το μονο καλο που βρισκω στο Mi A3 απο οσο εχω ψαξει ειναι το stock android που και αυτο ειναι μεχρι ενος βαθμου υποκειμενικο, το ηχειο που ειναι ενα κλικ πιο δυνατο απο το Mi9 Lite αντε και το περασμα της Gcam (αν ισχυει γιατι τωρα το διαβαζω αυτο οτι θελει root στο mi9lite). ΥΓ : Απο redmi note 8 pro μακρια κυριως λογω mediatek και samsung φακου.
saruman123 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 48 λεπτά πριν, JimasGR είπε Λιγο επειδη ψαχνομαι τελευταια και εγω σε αυτο το budget μαλλον θα παρω το Mi 9 Lite. Απο οσα εχω διαβασει δεν βρισκω λογο αγορας του Mi A3 εφοσον σηκωνει το budget για το Mi 9 Lite μιας και το δευτερο εχει Super amoled FHD+ εναντι του Super amoled HD+ του πρωτου και με σχεδον διπλασιο pixel density. Παρα το λειτουργικο ο snapdragon του Mi9 Lite ειναι ταχυτερος και η 6αρα ram εναντι της 4αρας του Mi A3 βοηθαει και στο multitasking αλλα ειναι και πιο futureproof. Adreno 610 το Mi A3, 616 το Mi9 Lite. Το Mi9 Lite επισης εχει φακο sony (δεν ξερω τι εχει ο Mi A3). Πραγματικα το μονο καλο που βρισκω στο Mi A3 απο οσο εχω ψαξει ειναι το stock android που και αυτο ειναι μεχρι ενος βαθμου υποκειμενικο, το ηχειο που ειναι ενα κλικ πιο δυνατο απο το Mi9 Lite αντε και το περασμα της Gcam (αν ισχυει γιατι τωρα το διαβαζω αυτο οτι θελει root στο mi9lite). ΥΓ : Απο redmi note 8 pro μακρια κυριως λογω mediatek και samsung φακου. Sony έχει και το Mi A3 1
vargas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, JimasGR είπε Λιγο επειδη ψαχνομαι τελευταια και εγω σε αυτο το budget μαλλον θα παρω το Mi 9 Lite. Απο οσα εχω διαβασει δεν βρισκω λογο αγορας του Mi A3 εφοσον σηκωνει το budget για το Mi 9 Lite μιας και το δευτερο εχει Super amoled FHD+ εναντι του Super amoled HD+ του πρωτου και με σχεδον διπλασιο pixel density. Παρα το λειτουργικο ο snapdragon του Mi9 Lite ειναι ταχυτερος και η 6αρα ram εναντι της 4αρας του Mi A3 βοηθαει και στο multitasking αλλα ειναι και πιο futureproof. Adreno 610 το Mi A3, 616 το Mi9 Lite. Το Mi9 Lite επισης εχει φακο sony (δεν ξερω τι εχει ο Mi A3). Πραγματικα το μονο καλο που βρισκω στο Mi A3 απο οσο εχω ψαξει ειναι το stock android που και αυτο ειναι μεχρι ενος βαθμου υποκειμενικο, το ηχειο που ειναι ενα κλικ πιο δυνατο απο το Mi9 Lite αντε και το περασμα της Gcam (αν ισχυει γιατι τωρα το διαβαζω αυτο οτι θελει root στο mi9lite). ΥΓ : Απο redmi note 8 pro μακρια κυριως λογω mediatek και samsung φακου. Ίδια κάμερα έχουν ακριβώς . Όσο για το future proof έχω την εντύπωση πως θα σε καλυψει περισσότερα το Α3 . Δύο χρόνια αναβαθμίσεις και 3 security . Άλλωστε το ότι είναι γυμνό από bloatware σίγουρα το βοηθάει . Τώρα για την ανάλυση , είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα .Aπο mi 8 σε Α3 δεν είδα καμία τρομερή διαφορα. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί ότι μπορεί κάποιος άλλος να δει .Γι'αυτό προτείνω σε όσους ενδιαφέρονται να το δουν από κοντά 1
vargas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, saruman123 είπε Το 9 lite παίρνει Gcam αλλά θέλει ξεκλείδωμα bootloader +root που οι περισσότεροι δεν ξέρουν ή δεν θέλουν να ασχοληθούν. Ενώ στο Mi A3 μπαίνει σαν απλή εφαρμογή και τέλος. Επίσης σε αυτή την τιμή με αυτά που προσφέρει το Mi A3 είναι το πιο τίμιο. Όσο για το Note 8 pro έχουμε ξαναπεί ότι ο mtk δεν είναι ότι καλύτερο. Κάτσε γτ μπερδεύτηκα τώρα . Το 9 lite θέλει root ,; Μηιως μπερδεύτηκες με το mi 8 lite ;
chios Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Στο mi9 lite μπαίνει κατευθείαν, έχει ενεργό το camera 2api 1
saruman123 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 58 λεπτά πριν, vargas είπε Κάτσε γτ μπερδεύτηκα τώρα . Το 9 lite θέλει root ,; Μηιως μπερδεύτηκες με το mi 8 lite ; Τα κινητά που ξέρω ότι έχουν ενεργώ το Canera 2api είναι αυτά 1. Xiaomi Mi 9 2. Redmi K20 Pro 3. Xiaomi Mi 9T Pro 4. Poco F1 or Pocophone F1 and AR Stickers 5. Redmi K20 6. Xiaomi Mi 9T 7. Xiaomi Mi 9 SE 8. Xiaomi Mi Mix 3 9. Xiaomi Mi 8 Pro 10. Xiaomi Mi 8 11. Xiaomi Mi Mix 2S 12. Xiaomi Mi A3 13. Redmi Note 7 Pro 14. Redmi Note 7 15. Redmi S3/Y3 16. Redmi 7 1 1
chios Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Βάλε και το mi9lite στη λίστα γιατί το έχει ενεργό @saruman123 Φιλε έχεις ένα δίκιο για το mi9 lite μπαίνει gcam είναι ενεργό το camera 2api αλλά όχι full support όπως είναι στο mia3 ας πούμε. Γράψε λάθος. 1
saruman123 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, chios είπε Βάλε και το mi9lite στη λίστα γιατί το έχει ενεργό @saruman123 Φιλε έχεις ένα δίκιο για το mi9 lite μπαίνει gcam είναι ενεργό το camera 2api αλλά όχι full support όπως είναι στο mia3 ας πούμε. Γράψε λάθος. Ξεκλείδωμα bootloader θέλει σίγουρα. Το είδα στην κοινότητα.
ZauZ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Εγώ έχω το Note 8 Pro και πραγματικά, αν εξαιρέσουμε την gcam το κινητό αξίζει 101% τα χρήματα του. Πρώτη φορά νιώθω ότι τα χρήματα μου άξιζαν τόσο πολύ. Αυτονομία, κάμερες, συνδεσιμότητα, ποιότητα κατασκευής... πρακτικά έχει τα πάντα και τιμή χώμα εξαιτίας του mediatek επεξεργαστή (ο οποίος είναι πραγματικά καλός και καμία σχέση με το παρελθόν). Εδώ να, σπαμάρω το review που έκανα στο κανάλι μου : https://www.youtube.com/watch?v=el_nhPoKhHM
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα