Προς το περιεχόμενο

Mi 9 Lite vs Note 8 Pro ή και αλλο!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσο καλός και να είναι ο ΜΤΚ πάνω από 150€ δε θα έδινα, χίλιες φορές προτιμώ το mia3.

Άσε που έχει ένα θέμα με το touch https://forum.xda-developers.com/redmi-note-8-pro/help/touchscreen-problem-t3980669

δεν ξέρω και αν είναι hardware ή software

Επεξ/σία από chios
  • Thanks 1
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπαίνει κανονικά gcam χωρίς root, και μάλιστα το hardware support level είναι full. Απλά δεν είναι level 3. Δηλαδή απουσιάζουν κάποιες extra λειτουργίες.

mi9 lite_cam.jpg

Επεξ/σία από mobo
  • Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, mobo είπε

Μπαίνει κανονικά gcam χωρίς root, και μάλιστα το hardware support level είναι full. Απλά δεν είναι level 3. Δηλαδή απουσιάζουν κάποιες extra λειτουργίες.

mi9 lite_cam.jpg

Στο Mi9 Lite απευθυνεται η φωτο ή στο note 8 pro?

Δημοσ.

M9 lite. Το screenshot είναι από άλλο forum αλλά το κατέβασα κι εγώ και βλέπω ακριβώς το ίδιο. Έχω εγκατεστημένο gcam κανονικά. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mobo είπε

M9 lite. Το screenshot είναι από άλλο forum αλλά το κατέβασα κι εγώ και βλέπω ακριβώς το ίδιο. Έχω εγκατεστημένο gcam κανονικά. 

Θέλει ξεκλείδωμα του bootloader για level 3 από τι λένε 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mobo είπε

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/39863-Gcam/

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tetes3e είπε

SAR 0.38 vs 1.42. Note 8 pro vs Mi 9 lite. Για μερικούς είναι υπολογίσιμο. Κοροϊδεύαμε την Apple και τώρα τα λουζόμαστε.

Κοντα στην μοναδα παιζουν τα iphone οποτε ειναι αρκετα το 1.42 οντως. Ειναι αποτρεπτικος παραγοντας αγορας ομως; 2 ειναι το Ευρωπαικο οριο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 minutes ago, saruman123 said:

Από πού το είχες πάρει?

Globalw Λέγεται το μαγαζί, και η έκδοση της συσκευής είναι EU. (Edit: Global έκδοση είναι)

Επεξ/σία από mobo
Updated info
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, mobo είπε

Globalw Λέγεται το μαγαζί, και η έκδοση της συσκευής είναι EU. (Edit: Global έκδοση είναι)

Όταν το πήρες έλεγξες αν ο bootloader ήταν ξεκλειδώματος ή όχι?

Γιατί το Mi9 lite για να μπει η Gcam πρέπει τουλάχιστον να έχει ξεκλείδωτο τον bootloader.

Δημοσ.
7 hours ago, saruman123 said:

Όταν το πήρες έλεγξες αν ο bootloader ήταν ξεκλειδώματος ή όχι?

Γιατί το Mi9 lite για να μπει η Gcam πρέπει τουλάχιστον να έχει ξεκλείδωτο τον bootloader.

Έλεγξα τον bootloater και είναι κλειδωμένος. Πάντως γενικά και αλλού που διαβάζω, λένε οτι παίρνουν κανονικά gcam. Δοκίμασε να βάλει κάποιο μέλος και δεν του δούλεψε?  Εκτός απο αυτή που έχω εγώ ξέρω τουλάχιστον ακόμα μία που δουλεύει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...