Προς το περιεχόμενο

Πως να εγκαταστήσω τα Windows στο νεο μου pc


Jimgkanaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις έφτιαξα το νεο μου pc (low budget τροφοδοτικό 450w corsair CX 450series, amd athlon 200ge, gigabyte b450m ds3h ram 2 modules 4gb 3000mhz) και θέλω να εγκαταστήσω τα Windows 10 μπορεί να μου πει κανείς αναλυτικά τι θα κάνω.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Κατεβάζεις το εργαλείο της microsoft -> https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10

2. Το τρέχεις, επιλέγεις τι θέλεις και να στο κατεβάσει σαν iso ή αν θέλεις να στο περάσει έτοιμο σε usb. Αν το ζητήσεις σε iso μετά μπορείς να το κάψεις σε dvd ή να το μεταφέρεις σε usb με το rufus - https://rufus.ie/.

3. Μπουτάρεις με επιλογή από το usb και ακολουθείς τις βασικές οδηγίες. Όταν σου ζητήσει κλειδί ή θα πατήσεις παράλειψη προς το παρών ή αγοράζεις ένα κλειδί από ebay -> https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=Windows+10+Pro&_sacat=0 και τέλος. Αν δεν πάρεις κλειδί θα ψαχτείς πως να τα ενεργοποιήσεις ή θα το αφήσεις έτσι και θα ανέχεσαι το μήνυμα κάτω δεξιά για ενεργοποίηση των windows. Θα δουλεύουν κανονικά γι πάντα, μόνο που  δε θα μπορείς να αλλάξεις το φόντο στο desktop και δε θα μπορείς να εμφανίσεις τα εικονίδια Υπολογιστής και Έγγραφα στην επιφάνεια εργασίας (μπορείς βέβαια να κάνεις συντομεύσεις).

Επεξ/σία από micos000
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...