Προς το περιεχόμενο

Το HONOR BAND 5 από σήμερα στην Ελλάδα!


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το νέο HONOR BAND 5, το πιο τεχνολογικά προηγμένο fitness και lifestyle gadget, θα είναι διαθέσιμο στις 24 Οκτωβρίου. Μετά την τελευταία ενημέρωση λογισμικού, είναι το μόνο στην αγορά που υποστηρίζει μια σειρά από μοναδικές καινοτομίες χρήσιμες όχι μόνο για εκείνους που ενδιαφέρονται για την φυσική κατάσταση τους, αλλά και όλους αυτούς που θέλουν εύκολα και γρήγορα να έχουν μια ακριβή ενημέρωση για την σωματική τους υγεία.  

Πιο συγκεκριμένα, το HONOR Band 5 ( είναι το μόνο που παρακολουθεί μέσω του SpO2 tracker τα επίπεδα κορεσμού του οξυγόνου στην κυκλοφορία του αίματος. Μέσω αυτής της πληροφορίας, μπορεί να γίνει αξιολόγηση του τρόπου με τον οποίο το σώμα προσαρμόζεται κατά τη διάρκεια προπονήσεων ή ακόμα και όταν ο χρήστης είναι σε μεγάλα υψόμετρα.  

Επιπρόσθετα, το HONOR Band 5 με την τεχνολογία TruSeen™ 3.0, παρακολουθεί σε 24ώρη βάση την καρδιακή συχνότητα, ώστε να παρέχει ακριβή δεδομένα για τους παλμούς της καρδιάς, μέρα ή νύχτα.

Ένα ακόμα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του HONOR Band 5, είναι ότι αξιοποιώντας την τεχνολογία της Huawei TruSleep, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου αφού αναγνωρίζει 6 κοινά προβλήματα και περιλαμβάνει πάνω από 200 εξατομικευμένες προτάσεις βελτίωσης του.

image.png.641cf6b322d81ccb76967ec2335bd50a.png

Ιδιαίτερη έμφαση, ωστόσο, έχει δοθεί και στα lifestyle και fitness χαρακτηριστικά του HONOR Band 5. Με τα 3 διαφορετικά νεανικά χρώματα του, γίνεται η πιο stylish επιλογή και τα 10 διαφορετικά αθλητικά προγράμματα στα οποία αυτόματα προσαρμόζεται το Band 5, αλλά και η αυτόματη αναγνώριση είδους κολύμβησης, το κάνει το ιδανικό βοήθημα για τη γυμναστική σου.

Κλείνοντας, ο χρήστης μπορεί να εκτελεί απομακρυσμένα, σημαντικές λειτουργίες του τηλεφώνου του όπως λήψη φωτογραφιών, αλλά και επιλογή μουσικής που θα τον συνοδεύει στην άσκηση ή σε όποια άλλη δραστηριότητα. Φυσικά όλα τα παραπάνω έρχονται να ολοκληρωθούν με την πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας η οποία με μόνο μια φόρτιση διαρκεί έως και 16 - 20 ημέρες.

To HONOR Band 5 υποστηρίζει Ελληνικά (χωρίς να υπάρξει ανάγκη αναβάθμισης) και η τιμή διάθεσης του στην Ελληνική Αγορά είναι 49,90 Ευρώ στα συνεργαζόμενα καταστήματα COSMOTE / ΓΕΡΜΑΝΟΣ , ΠΛΑΙΣΙΟ & ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Περισσότερες πληροφορίες για το HONOR Band 5 εδώ: www.hihonor.com/gr/products/accessories/honorband5/

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 το το έχω στα χέρια μου δύο μέρες τώρα κάνει ακριβώς ότι περιγράφεται στην ανάλυση του άρθρου. Εξαιρετική η λειτουργία  στον έλεγχο ποιοτητας ύπνου και καρδιακού ρυθμού.  Είναι διακριτικό για άνδρες και γυναίκες με προφίλ που μπορείς να κατεβάσεις για κάθε περίσταση. Εξαιρετική η λειτουργία που αντιλαμβάνεται πότε γυρίζεις το χέρι σου για να δεις την ώρα π.χ. ,και την αυτοματη ενεργοποίηση της οθόνης.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
2 ώρες πριν, Tzimmys είπε

Αυτό από έξω πόσο πάει? Έπαιξε ποτέ στα 25 ευρώ? 

Ναι, ανά περιόδους με κουπόνια το έχω δει γύρω εκεί στα γνωστά κινεζομάγαζα. Στο aliexpress κάπου εκεί παίζει η τιμή του.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.