Panos_G2 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Γεια σας παιδια, εχω παραγγειλει εδω και αρκετο καιρο μπαταρια για το τηλεφωνο απο aliexpress. Το tracking number ειναι της μορφης LVSXXXXXXXXXXX. Εχει παραμεινει απο 27 σεπτ στην κατασταση μεταφορα απο Κινα προς Ελλαδα. Ελλαδα ομως δεν εχει γραψει ακομη. Εχει κανεις καμια παρομοια εμπειρια; Φοβαμαι μηπως δεν ερθει ποτε και την εχουν ξανα γυρισει παλι πισω Κινα.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δεν τις γυρνάνε, τις κρατάνε και τις καταστρέφουν (συνήθως) Πονεμένη ιστορία...
Panos_G2 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Το tracking δεν μου γραφει καν ομως για Ελλαδα. Σαν να μην το εχουν δει καν.
NikosKallithea Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Εμένα έρχονται ποτε δεν εχασα μπαταρίες 1
Panos_G2 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 31 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εμένα έρχονται ποτε δεν εχασα μπαταρίες Γνωριζεις την μεθοδο αποστολης; Εχει αργησει οσο εμενα; Η πρωτη αναφορα του tracking ειναι στις 13/9. Αυτη η LVSΧΧΧΧΧΧΧΧΧ τι ταχυδρομικη ειναι;
NikosKallithea Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Τις αγοράζω απο αλι, διάφοροι τρόποι αποστολής, μαλεσια, τουρκια κλπ, με το χρόνο παράδοσης εχω παψει πλέον να ασχολούμαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα