listener Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, OutLawGr είπε Συγνώμη που εκμεταλλεύομαι το post, αλλά επειδή είμαι κι εγώ ανάμεσα σε Sony XF9005 και LG SM9010, πρακτικά εμένα σαν μέσο χρήστη, σε τι θα με επηρεάσει αν επιλέξω την πρώτη που δεν έχει hdmi 2.1 και eARC? Κατά πόσο θα υστερώ δηλαδή τεχνολογικά; Γιατί περισσότερο προς εκείνη κλίνω, επειδή είναι πολύ φωτεινό το σαλόνι και με την IPS δεν θα κάνω δουλειά λογικά. (ήδη έκαψα τα led μιας LG IPS που είχα, γιατί είχα τέρμα τη φωτεινότητα) Sony X900F vs LG SM9000 Side-by-Side Comparison 1
Payne83 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Εξαρτάται ποιο IPS πάνελ και ποιο VA. Στα συγκεκριμένα και SDR και HDR η Sony είναι πιο φωτεινή.
Payne83 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Εξαρτάται ποιο μοντέλο. IPS με IPS διαφέρουν. Εφόσον θέλεις φωτεινή τηλεόραση τότε κοιτάς (real scene) peak SDR brightness και εφόσον σε ενδιαφέρει και το HDR το ίδιο και εκεί.
Rizas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Βασικό ότι με την μια παίρνεις 55αρα στα 1300 και με την άλλη 65αρα από το πρώτο καλό μαγαζί στο ζκρουτζ πάντα όχι τα ότι ναι! Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2019 από Rizas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα