Psyber Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Είμαι κάτοχος ενός elite controller, το οποίο συνδέω στο pc με το usb adapter της microsoft (το ποιο πρόσφατο που είναι μικρότερο σε διαστάσεις). Γενικά δεν είμαι φίλος της δόνησης και δεν τη χρησιμοποιώ συστηματικά. Πήγα να το δω δοκιμαστικά ωστόσο, και παρά που έχω ενεργοποιημένο το vibration στην εφαρμογή xbox accessories, και μέσα από τις ρυθμίσεις των παιχνιδιών το χειριστήριο δεν δονείται. Υποθέτω πως δεν είναι θέμα hardware αλλά software, γιατί όποτε συνδέω με καλώδιο usb, το controller στο pc, κάνει κατά το άναμμα μία σύντομη δόνηση, αλλά και πάλι στα παιχνίδια δεν λειτουργεί. Καμια ιδέα κανείς;
Psyber Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Να επισημάνω το εξής: σήμερα δοκίμασα το controller στο λάπτοπ της αδερφής μου. Εκεί η δόνηση λειτουργεί κανονικά, τόσο όταν πατάω το buzz, όσο και όταν ρυθμίζω τα 4 επίπεδα της δόνησης. Τι θα μπορούσε να είναι αυτο;
Psyber Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Παιδιά επανέρχομαι γιατί αυτό που συμβαίνει δεν έχει καμία λογική. Δοκίμασα και άλλο controller , το elite series 2. Ενώ σε άλλο υπολογιστή έχει δόνηση κανονικά, στο δικό μου δεν έχει. Παίζει να υπάρχει κάποια ρύθμιση στη registry που μπορώ να κάνω;
batstroke Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Εχεις κανει ολα τα windows updates μηπως και απο εκει συμβαινει το προβλημα?Επισης δοκιμασε με ενα αλλο bluetooth adapter αν μπορεις, μηπως εχει θεμα αυτο και ακομη κανε update τους drivers απο το συγκεκριμενο adapter στο PC σου.Στης αδερφης σου που το συνδεσες ηταν με το ιδιο bluetooth adapter που το συνδεεις στο δικο σου το PC?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα