noFEARgr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, xorotaktis είπε Ερώτηση λέει να συνδεθούμε με το τάξις ΝΕΤ για να εκτυπώσουμε το σημείωμα κατάταξης . Εγώ δεν έχω λογριασμο τάξις ΝΕΤ τι γίνεται τώρα; Νομίζω πρέπει να κανείς . Αν είσαι προστατευόμενο μέλος που φαντάζομαι είσαι για να μην έχεις δες μήπως μπορεις να το βγάλεις μέσω του taxis net κάποιου γονέα . Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2020 από noFEARgr
Angel-Maimou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, noFEARgr είπε Όπως το φαντάστηκα απλα έχει πρόβλημα το site τους και δεν φταίει η κίνηση , 4 30 το πρωί και δεν μπαίνει και παλι. Τον σιχάθηκα τον στρατό πριν ακόμα τον ξεκινήσω . Δεν είσαι ο μόνος πίστεψέ με. Αλλά αφού πάμε ετοιμάσου ψυχολογικά να κάνεις 9 μήνες (ελπίζω 9) τον τρελό για να τελειώνει 1
iLLiCiT Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Οι καθαριότητες είναι fun αγκαρία. Τα ίδια σκ@τα θα φας και στην ζωή σου έξω. Ξεχορτάριασμα κλπ τουλάχιστον έχεις παρέα να μιλάς, να κάνεις και ένα τσιγάρο. Άσχετα αν το τρελό είναι ότι καλοκαιριάτικα έβρεχε και την επόμενη μέρα τα αγριόχορτα ήταν πάλι στους 10 πόντους... Αυτό που δεν μπορούσα με τπτ ήταν το θαλαμοφυλίκι (σε παίρνει ο ύπνος) και σκοπός πύλης (ούτε να ανάψεις ένα τσιγάρο δεν μπορούσες) Φροντίστε να κοιμάστε όποτε μπορείτε/όπου μπορείτε και θα περάσουν γρήγορα. 1
dimitrisf41 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Παιδια μια ερωτηση τι χαρτια χρειαζεται να μαζεψω για να απολυθω εχω μπει στον τελευταιο μηνα της θητειας μου???
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, dimitrisf41 είπε Παιδια μια ερωτηση τι χαρτια χρειαζεται να μαζεψω για να απολυθω εχω μπει στον τελευταιο μηνα της θητειας μου??? Δεν χρειάζεσαι χαρτιά, υπογραφές μαζεύεις.
tasos41997 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 https://parousiasi.army.gr/ Θελει Taxisnet; Ειμαι προστατευομενο μελος και δεν εχω διοτι δεν κανω δικη μου φορολογικη δηλωση.
Angel-Maimou Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Παιδιά μπήκε επιτέλους στο site. Οπότε προσπαθήστε και εσείς 2
noFEARgr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, tasos41997 είπε https://parousiasi.army.gr/ Θελει Taxisnet; Ειμαι προστατευομενο μελος και δεν εχω διοτι δεν κανω δικη μου φορολογικη δηλωση. Το συγκεκριμένο όχι τον στρατιωτικό σου αριθμό βάζεις και την ημερομηνία γέννησης . Μετά στο χαρτί κατάταξης ίσως χρειαστεί μέσω taxis net . Αυτό ρώτησε το καλύτερα στην στρατολογία .
tasos41997 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, noFEARgr είπε Το συγκεκριμένο όχι τον στρατιωτικό σου αριθμό βάζεις και την ημερομηνία γέννησης . Μετά στο χαρτί κατάταξης ίσως χρειαστεί μέσω taxis net . Αυτό ρώτησε το καλύτερα στην στρατολογία . Ναι το ειδα σε ευχαριστω, μπορεσα να μπω σημερα
selianx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Γνωρίζουμε πόσες, συνήθως, ημέρες πριν την κατάταξη αναρτώνται τα χαρτιά κατάταξης; Για ΣΤ' ΕΣΣΟ, να υπολογίζουμε 10-20 Οκτωβρίου ή νωρίτερα;
Angel-Maimou Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, selianx είπε Γνωρίζουμε πόσες, συνήθως, ημέρες πριν την κατάταξη αναρτώνται τα χαρτιά κατάταξης; Για ΣΤ' ΕΣΣΟ, να υπολογίζουμε 10-20 Οκτωβρίου ή νωρίτερα; Απ' ότι μου είχαν πει κάνα μήνα νωρίτερα είναι συνήθως. Άρα και εγώ κάπου εκεί σκόπευα να μπω να κοιτάξω
selianx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, Angel-Maimou είπε Απ' ότι μου είχαν πει κάνα μήνα νωρίτερα είναι συνήθως. Άρα και εγώ κάπου εκεί σκόπευα να μπω να κοιτάξω Ας ελπίσουμε ότι στην περίπτωση εισήγησης αλλαγών για τη θητεία, δεν θα προξενήσουν καθυστερήσεις.
xorotaktis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Λοιπόν παιδιά έχω ακόμη κάποιες ερώτησεις . Έχω κόψει αναβολή , μπαίνω με Α ΕΣΣΟ. Σήμερα βγήκε το τελευταίο μάθημα από την σχολή έχω περάσει όλα τα μαθήματα και θέλω μόνο να παραδώσω την διπλωματική για να πάρω πτυχίο. 1) Αν μπούμε πχ 15-20 Ιανουαρίου μπορώ να πάρω άδεια για τις 8 Φεβρουαρίου; ( Για να παρουσιάσω την διπλωματική εργασία) 2) τώρα που έχω τελειώσει όλα τα μαθήματα και μου μένει πρακτικά μόνο η διπλωματική θεωρητικά νοείται πως είναι σαν να έχω πτυχίο; Και αν ναι χρειάζεται κάποιο συγκεκριμένο χαρτί να καταθέσω; ( Όταν έκοψα αναβολή έδωσα μόνο βεβαίωση σπουδών για στρατιωτικούς λόγους) Ευχαριστώ
Xander_512 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά, είμαι μαθητής της τρίτης λυκείου και έχω ένα τεράστιο δίλημμα όσον αφορά τις σπουδές μου και τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις στην Ελλάδα. Σε μόλις λίγες εβδομάδες θα ξεκινήσω αιτήσεις σε ορισμένα Ολλανδικά και Σουηδικά πανεπιστήμια που με ενδιαφέρουν. Έχω έρθει σε επικοινωνία με τα πανεπιστήμια και υπερκαλυπτω τα κριτήρια σχεδόν όλων τους. Αυτό σημαίνει ότι έχω ουσιαστικά εγγυημένη εισαγωγή σε ένα από τα πανεπιστήμια που με ενδιαφέρουν στο εξωτερικό. Σκεφτόμουν πως αν κάτσω να κάνω το στρατιωτικό πριν τις σπουδές ίσως τα βρω σκούρα έξω διότι οι απαιτήσεις στα προγράμματα που κοιτάω έχω ακούσει πως είναι τεράστιες, και σε σχετικά θέματα με τον στρατό πολλοί λένε πως χάνεις εύκολα ενδιαφέρον για τις σπουδές σου εκεί μέσα. Ακόμα και αν δεν συμβεί αυτό έχω ακούσει επίσης ότι δυσκολεύουν απότομα οι επιστημονικές σπουδές διότι χάνεις επαφή με τα μαθήματα στον στρατό. Από την άλλη πλευρά, μετά το προπτυχιακό μου θέλω να συνεχίσω μεταπτυχιακες και διδακτορικές σπουδές στο εξωτερικό επίσης, μιας και θέλω να ειδικευτω στην έρευνα των βιομοριακων επιστημών και να διαμεινω μόνιμα στο εξωτερικό. Δεν ξέρω έχοντας ήδη αρχίσει σπουδές στο εξωτερικό πόσο εφικτό θα ήταν για κάποιον να γυρίσει στην Ελλάδα για το στρατιωτικό του. Πρέπει επίσης να αναφέρω ότι ορισμένα από τα πανεπιστήμια στα οποία κάνω αιτήσεις δεν δέχονται αναβολή σπουδών, οπότε ένα σενάριο είναι ότι αν πάω για τη θητεία μου ενδέχεται να χάσω τη θέση μου σε κάποια πολύ αξιόλογα πανεπιστήμια της Σουηδίας ή της Ολλανδίας. Τέλος, έχω ακούσει για το ενδεχόμενο των συνεχών αναβολών της θητείας μέχρι τη δυνατότητα εξαγοράς. Ποια η γνώμη σας πάνω σε αυτό; Θα άξιζε να το κοιτάξω για την περίπτωσή μου; Y.Γ. Ευχαριστώ πολύ @billdanos για την διόρθωση στο που έπρεπε να ανέβει το θέμα.
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, Xander_512 είπε Καλησπέρα παιδιά, είμαι μαθητής της τρίτης λυκείου και έχω ένα τεράστιο δίλημμα όσον αφορά τις σπουδές μου και τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις στην Ελλάδα. Σε μόλις λίγες εβδομάδες θα ξεκινήσω αιτήσεις σε ορισμένα Ολλανδικά και Σουηδικά πανεπιστήμια που με ενδιαφέρουν. Έχω έρθει σε επικοινωνία με τα πανεπιστήμια και υπερκαλυπτω τα κριτήρια σχεδόν όλων τους. Αυτό σημαίνει ότι έχω ουσιαστικά εγγυημένη εισαγωγή σε ένα από τα πανεπιστήμια που με ενδιαφέρουν στο εξωτερικό. Σκεφτόμουν πως αν κάτσω να κάνω το στρατιωτικό πριν τις σπουδές ίσως τα βρω σκούρα έξω διότι οι απαιτήσεις στα προγράμματα που κοιτάω έχω ακούσει πως είναι τεράστιες, και σε σχετικά θέματα με τον στρατό πολλοί λένε πως χάνεις εύκολα ενδιαφέρον για τις σπουδές σου εκεί μέσα. Ακόμα και αν δεν συμβεί αυτό έχω ακούσει επίσης ότι δυσκολεύουν απότομα οι επιστημονικές σπουδές διότι χάνεις επαφή με τα μαθήματα στον στρατό. Από την άλλη πλευρά, μετά το προπτυχιακό μου θέλω να συνεχίσω μεταπτυχιακες και διδακτορικές σπουδές στο εξωτερικό επίσης, μιας και θέλω να ειδικευτω στην έρευνα των βιομοριακων επιστημών και να διαμεινω μόνιμα στο εξωτερικό. Δεν ξέρω έχοντας ήδη αρχίσει σπουδές στο εξωτερικό πόσο εφικτό θα ήταν για κάποιον να γυρίσει στην Ελλάδα για το στρατιωτικό του. Πρέπει επίσης να αναφέρω ότι ορισμένα από τα πανεπιστήμια στα οποία κάνω αιτήσεις δεν δέχονται αναβολή σπουδών, οπότε ένα σενάριο είναι ότι αν πάω για τη θητεία μου ενδέχεται να χάσω τη θέση μου σε κάποια πολύ αξιόλογα πανεπιστήμια της Σουηδίας ή της Ολλανδίας. Τέλος, έχω ακούσει για το ενδεχόμενο των συνεχών αναβολών της θητείας μέχρι τη δυνατότητα εξαγοράς. Ποια η γνώμη σας πάνω σε αυτό; Θα άξιζε να το κοιτάξω για την περίπτωσή μου; Y.Γ. Ευχαριστώ πολύ @billdanos για την διόρθωση στο που έπρεπε να ανέβει το θέμα. Πάρε τα πράγματα με την σειρά ,πήγαινε σε όποιο σε δεχτεί,τελειωσε τις σπουδες σου και αν υπάρχει ακόμα υποχρέωση θητείας την κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις