Προς το περιεχόμενο

YouTube live

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο φόρουμ.Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να γράψω από τον υπολογιστή από το YouTube live από πχ σκαι την ώρα που προβάλει ένα προγράμμα να το γράψω και να το δω μετά.Δεν έχω κάποια κάρτα κεραίας απλά μπαίνω στο σάιτ  σκαιTV και το βλέπω από YouTube και δεν ξέρω κάποιο τρόπο να το γράψω.Σας ευχαριστώ.

Επεξ/σία από KOSTASD.
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Donacgreece είπε

Κατέβασε το OBS περνά το source μέσα και την ώρα του λάιβ κάνε εγγραφή.

Ευχαριστω.Το εχω κατεβασει αλλα δεν εχω ακομα βρει τον τροπο να το κανω.Δεν μπορω να περασω το source και να το παιξει να κανω εγγραφη και δεν εχει μπορω να βρω και καποιο βιντεο στο youtube να δω πως γινεται.

5 ώρες πριν, Donacgreece είπε

Κατέβασε το OBS περνά το source μέσα και την ώρα του λάιβ κάνε εγγραφή.

3 ώρες πριν, Nikosmile είπε

VLC & Potplayer

Ευχαριστω τα κατεβασα αλλα λιγο δυσκολο να το κανεις.Δεν τα εχω καταφερει ακομα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο VLC,

1.] Πηγαίνεις Προβολή και επιλέγεις "Προηγμένα στοιχεία ελέγχου".

2.] Ctrl + N βάζεις το URL και όταν τρέξει το βίντεο πατάς εγγραφή (το κόκκινο κουμπάκι κάτω αριστερά)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 28/10/2019 στις 5:34 ΜΜ, Nikosmile είπε

Στο VLC,

1.] Πηγαίνεις Προβολή και επιλέγεις "Προηγμένα στοιχεία ελέγχου".

2.] Ctrl + N βάζεις το URL και όταν τρέξει το βίντεο πατάς εγγραφή (το κόκκινο κουμπάκι κάτω αριστερά)

Τελικα δουλεψε και σε ευχαριστω.Αν εχεις και καποιο προγραμμα για κατεβασμα απο  web tv θα με υποχρεωνες..

Δημοσ.
18 ώρες πριν, KOSTASD. είπε

Τελικα δουλεψε και σε ευχαριστω.Αν εχεις και καποιο προγραμμα για κατεβασμα απο  web tv θα με υποχρεωνες..

Εδώ τα πράγματα γίνονται πιο πολύπλοκα. Για ευκολία ξεκινάς με κάποιο screen recorder

Δημοσ.
Στις 30/10/2019 στις 6:42 ΜΜ, Nikosmile είπε

Εδώ τα πράγματα γίνονται πιο πολύπλοκα. Για ευκολία ξεκινάς με κάποιο screen recorder

Το τσεκαρα λιγο και σιγουρα δεν ειναι ευκολο.Με προγραμμα λες να το προσπαθησω?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KOSTASD. είπε

Το τσεκαρα λιγο και σιγουρα δεν ειναι ευκολο.Με προγραμμα λες να το προσπαθησω?

Δοκίμασε το Bandicam

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/10/2019 στις 12:02 ΠΜ, KOSTASD. είπε

Από προσωπική εμπειρία σου λέω το εξής:

Μη συμβιβάζεσαι με το capture.

Κατέβασε το ίδιο το βίντεο.

Γρηγορότερα και με καλύτερη ποιότητα.

https://chrome.google.com/webstore/detail/stream-video-downloader/imkngaibigegepnlckfcbecjoilcjbhf

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/video-downloadhelper/

Βαλε αυτά τα addons στους browsers σου και σωθηκες.

Επεξ/σία από Ηλεκτροσόκ
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KOSTASD. είπε

Το κατεβασα αλλα μπορεις να μου πεις πως λειτουργει? 

Εδώ τα λέει αναλυτικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Ηλεκτροσόκ είπε

Από προσωπική εμπειρία σου λέω το εξής:

Μη συμβιβάζεσαι με το capture.

Κατέβασε το ίδιο το βίντεο.

Γρηγορότερα και με καλύτερη ποιότητα.

https://chrome.google.com/webstore/detail/stream-video-downloader/imkngaibigegepnlckfcbecjoilcjbhf

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/video-downloadhelper/

Βαλε αυτά τα addons στους browsers σου και σωθηκες.

Το κατεβασα στο chrome  στο πρωτο λινγκ σου αλλα δεν λειτουργησε.Μου το βγαζει σαν εικονιδιο στην μπαρα επανω αλλα δεν μπορω να κατεβασω. 

7 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

Εδώ τα λέει αναλυτικά.

Απο οτι καταλαβα απο το προγραμμα δεν κατεβαζει αλλα και εγγραφη την εικονα ετσι δεν ειναι?

Επεξ/σία από KOSTASD.
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, KOSTASD. είπε

Το κατεβασα στο chrome  στο πρωτο λινγκ σου αλλα δεν λειτουργησε.Μου το βγαζει σαν εικονιδιο στην μπαρα επανω αλλα δεν μπορω να κατεβασω. 

Απο οτι καταλαβα απο το προγραμμα δεν κατεβαζει αλλα και εγγραφη την εικονα ετσι δεν ειναι?

Ναι... για να κατεβάσεις το "original video" δοκίμασε τα addons που σου έδωσαν παραπάνω, αλλά δεν δουλέυουν πάντα και παντού ούτε σε live streaming...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KOSTASD. είπε

Περίεργο... εγώ το χρησιμοποιώ κανονικά...

Μια συμβουλή είναι η εξής:

Για να αναγνωρίσει το video και να μπορέσεις να το κατεβάσεις πάτα play ώστε να αρχίσει να παίζει και δες μετά αν το εντόπισε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...