Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από 3 χρόνια βρήκα ένα προσάναμμα με κερί και κλωστές, ήταν φανταστικό γιατί έκαιγε περίπου στα 5 λεπτά, δυστυχώς φέτος δεν μπόρεσα να τα ξαναβρώ μάλλον έκλεισε, βρήκα μία εταιρεία κηροπλαστική στην Κρήτη αλλά δυστυχώς δεν στέλνει η βόρεια Ελλάδα και ούτε έχει και εδώ πελάτες, γνωρίζετε Κάποιο προσάναμμα που να κρατάει ώρα γιατί αυτά με τα άσπρα κυβάκια είναι σκέτη ταλαιπωρία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο σκλαβενιτης φερνει κατι μακροστενα τουβλα, κανονικα πρεπει να το βαλεις μαζι με το χαρτι και να το καψεις, εγω το ανοιγα και το εκοβα κομματακια σαν φετες ψωμιου, καιει για παρα πολυ ωρα. 

κατι τετοιο https://www.psistis.gr/FIRELIGHTERS-McBrikett

Επεξ/σία από Predatorkill
Δημοσ.

Μπορεις να δοκιμασεις φυσικο προσαναμμα (αυτα τα κυβακια κι εμένα μ'εκνευριζουν). Το δαδι ειναι το καλυτερο μου. 3-4 ξυλακια και αμεσως φουντωνει η φωτια.

• Like 1
Δημοσ.

Το δαδί είναι όντως πολύ καλό. Αλλά πρώτα ένα κομμάτι από τα κλασσικά άσπρα κυβάκια που αρπάζουν αμέσως. Μετά δαδί, μετά μαλακό ξύλο και τέλος ελιά ή πουρνάρι που είναι κορυφή... και άντε γεια.

• Like 3
Δημοσ.

Δαδι και τα λευκα κυβακια του lidl.

Λιγο μπλε οινοπνευμα στα δαδια στην αρχη και εισαι κουκλος.

Εναλλακτικα,φτιαχνει ενα μικρο λοφακι απο σκονη και ριχνεις λιγο πετρελαιο πανω,η σταχτη δεν αφηνει το πετρελαιο να καει απευθειας και βοηθαει αρκετα στο αναμα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Έτσι που το πάει φέτος, του χρόνου θα το ανάψουμε γαμωτο 😥

Την επόμενη εβδομάδα θα σκάσουν μαζεμένες οι πρώτες παραγγελίες, αλλά ναι, ψόφια πράγματα. Μόνο το τζάκι του Thresh θα ανάψει φέτος. 😛

Δημοσ.
5 ώρες πριν, slk200gr είπε

Κανει δουλειά?

Αν εννοεις την ναφθαλινη ναι σιγουρα...σε υψηλη πυκνωση φαντασου ειναι το κυριως καυσιμο σε φλογοβολα και στις ναπαλμ μαζι με φωσφορο. 

Μην τη φοβασαι θα μεινεις μαλλον ευχαριστημενος, νομιζω.

Οι οικιακες συσκευαδιες ειναι ισα ισα ....δεν εκρηγνυνται αρκει μην το βαλεις ολοκληρο

Δημοσ.

Θα έλεγα "κουκουνάρες" που είναι τζάμπα αλλά είναι και επικίνδυνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...