Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα και δε μπορώ να βγάλω άκρη με τη Google μιας και δεν έχουν και κάπου ένα τηλέφωνο επικοινωνίας η έστω ένα μέιλ. 

Έχω φτιάξει ένα σάιτ σχετικά με τα Video Games, το justgamer.gr και έκανα ένα λογαριασμό στο Adsense για να βάλω δοκιμαστικά κάποια διαφήμιση. Ποτέ δε με δέχτηκαν και δε ξέρω τον λόγο. Ενώ έβρισκαν τον κώδικα στο σάιτ.βσρη συνέχεια ξεκινήσαμε να δουλεύουμε και ένα Καναλάκι στο YouTube (JustGamerGR). Εκεί είχα δηλώσει άλλο μέιλ, gmail για την ακρίβεια. Ενώ στο Adsense είχα το επίσημο της σελίδας δηλαδή @justgamer.gr και πηγαίνοντας να κάμω στο YouTube τις ρυθμίσεις για δημιουργία εσόδων, μου είπαν ότι έχω ήδη ένα λογαριασμό. Φαντάζομαι εννοούν το justgamer που για την ακρίβεια βέβαια δε το δούλεψα ποτέ. Έτσι τώρα στο YouTube μου έχει κλειδώσει η δημιουργία εσόδων. Και δε ξέρω πως να τη ξεκλειδώσω. Το ψάχνω γιατί αν δε γίνεται έχω απογοητευτεί και θα τα παρατήσω. Έχω ρίξει πολύ δουλειά πίσω από το σάιτ και κατ' επέκταση στο Καναλάκι τον τελευταίο χρόνο. Αν δεν γίνει κάτι, δεν υπάρχει και λόγος να προσπαθήσω να μεγαλώσω το κανάλι.

Ευχαριστώ παιδιά για την οποία συμβουλή, βοήθεια!

Δημοσ.

Αδερφέ και εγώ έχω ότι ίδιο πρόβλημα με τη σελίδα 

Εχω δοκιμάσει τα πάντα αλλα τζιφος 

Αυτο π δεν έχω δοκιμάσει ακόμα είναι να βάλω λίγο τραφικ ατη σελίδα και να προσπαθήσω ξανά , επειδή λογικά η google κοιτάει γενικά να υπάρχει ένα τραφικ (πχ 1500-2000 ) χρήστες την εβδομάδα / μήνα 

Αυτο το διάβασα σε ένα άλλο φόρουμ αλλα δεν είναι δοκιμασμένο για να σου πω κατά πόσο ισχύει 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Toxic Bros είπε

Αδερφέ και εγώ έχω ότι ίδιο πρόβλημα με τη σελίδα 

Εχω δοκιμάσει τα πάντα αλλα τζιφος 

Αυτο π δεν έχω δοκιμάσει ακόμα είναι να βάλω λίγο τραφικ ατη σελίδα και να προσπαθήσω ξανά , επειδή λογικά η google κοιτάει γενικά να υπάρχει ένα τραφικ (πχ 1500-2000 ) χρήστες την εβδομάδα / μήνα 

Αυτο το διάβασα σε ένα άλλο φόρουμ αλλα δεν είναι δοκιμασμένο για να σου πω κατά πόσο ισχύει 

Φίλε μου σίγουρα δεν είναι αυτό το πρόβλημα γιατί αυτό το traffic το περνάω κατά πολύ. Και φαίνεται και στους ίδιους μέσα από το  Google analytics που έχει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...