Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρετε,

εχθές άλλαξα τροφοδοτικό στο μικρό PC (Ε6750, S775, 4GB DDR2, GeForce 710, Intel SSD), το corsair 430 έκανε πια πολλή φασαρία και δεν διορθωνόταν με καθάρισμα.  Έβαλα ένα enermax 525  που είχα. To enermax είχε ένα μικρό τρίπινο,  δεν είμαι σίγουρος, αλλά υπέθεσα ότι λογικά θα είναι για fan control, οπότε το πρίζωσα αντίστοιχα.

Όταν λοιπόν κάνω shutdown, η διαδικασία ξεκινάει σωστά, η οθόνη μαυρίζει, αλλά ο ανεμιστήρας του PSU και της CPU συνεχίζουν να γυρίζουν και δεν σταματάνε. Για να σταματήσουν, πρέπει να πατήσω το κουμπί του PSU. Σημειωτέον ότι εχθές εντόπισα και ένα σπασμένο πυκνωτάκι στο mobo... Καμιά ιδέα; 

Επεξ/σία από Voodooman
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Voodooman είπε

Ναι

Μην το συνδέσεις πουθενά το τρίπινο.Είναι για να δώσει τροφοδοσία σε κάποιο fan (αν κάποιος έχει αυτή την ανάγκη τελοσπάντων).

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Voodooman είπε

Χαίρετε,

εχθές άλλαξα τροφοδοτικό στο μικρό PC (Ε6750, S775, 4GB DDR2, GeForce 710, Intel SSD), το corsair 430 έκανε πια πολλή φασαρία και δεν διορθωνόταν με καθάρισμα.  Έβαλα ένα enermax 525  που είχα. To enermax είχε ένα μικρό τρίπινο,  δεν είμαι σίγουρος, αλλά υπέθεσα ότι λογικά θα είναι για fan control, οπότε το πρίζωσα αντίστοιχα.

Όταν λοιπόν κάνω shutdown, η διαδικασία ξεκινάει σωστά, η οθόνη μαυρίζει, αλλά ο ανεμιστήρας του PSU και της CPU συνεχίζουν να γυρίζουν και δεν σταματάνε. Για να σταματήσουν, πρέπει να πατήσω το κουμπί του PSU. Σημειωτέον ότι εχθές εντόπισα και ένα σπασμένο πυκνωτάκι στο mobo... Καμιά ιδέα; 

Εχω το ιδιο θεμα, με διαφορά οτι απο τα log file λεει οτι κάποιο microsoft office software εμποδίζει τον σωστό τερματισμό. Εψαξες log ffile να δεις τι λεει? Επισεις αν δεν έφτιαξε με το 3πινο που λεει ο φίλος απο πάνω δοκίμασε CMD(με δικαιώματα διαχ)> fcs /scannow 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...