Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από σερί φημών, η Apple ανακοίνωσε πριν λίγο επίσημα τα νέα AirPods Pro μέσω δελτίου τύπου.

Φέροντας πλέον και αυτά την ονομασία Pro στο τίτλο τους όπως και στα περισσότερα προιόντα της εταιρείας, τα νέα AirPods έρχονται να αποτελέσουν μια σημαντική αναβάθμιση στα υπερεπιτυχημένα ακουστικά της Apple. Πρώτη σημαντική αναβάθμιση είναι η τεχνολογία ακύρωσης θορύβου που ενσωματώνουν, η οποία μέσω των μικροφώνων στην επιφάνεια τους, εντοπίζουν τους εξωτερικούς ήχους και στη συνέχεια τους «εξαφανίζουν» με την κατάλληλη επεξεργασία. Σύμφωνα με την Apple, η όλη διαδικασία ρυθμίζεται έως και 200 φορές το δευτερόλεπτο προκειμένου να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Επιπλέον, όπως και σε ανταγωνιστικές προτάσεις, τα AirPods Pro παρέχουν λειτουργία που επιτρέπουν στον κάτοχό τους να ακούει και τους εξωτερικούς ήχους παράλληλα με την αγαπημένη του μουσική, προκειμένου να μη χάνει την επαφή του με το περιβάλλον. Η Apple υπόσχεται κορυφαία ποιότητα ήχου όπου με την τεχνολογία "Adaptive EQ", η οποία προσαρμόζει τον ήχο ανάλογα με το σχήμα του αυτιού σας. 

EH-sfc7WwAcswZd.jpg.499041ea42f9eacfa533653b62db49cf.jpg

Screen_Shot_2019_10_28_at_12_10.jpg.030809c2ba57d0077b242cf6e3ab8e0e.jpgEH-sfcxXYAA3OVA.jpg.432a0968fbd5c6274a508c4be44376a3.jpg

Σε άλλη σημαντική αλλαγή σε σχέση με τα «απλά» AirPods, η Pro έκδοση αντέχει στον ιδρώτα κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη γυμναστική σας χωρίς πρόβλημα. Σε αντίθεση με την τρέχουσα γενιά, διαθέτουν τρία ζευγάρια εναλλάξιμων άκρων/ καλυμμάτων προκειμένου να χρησιμοποιήσετε αυτό που σας βολεύει περισσότερο. Και τα τρία περιλαμβάνονται στη συσκευασία, με την Apple να αναφέρει ότι μια δοκιμή ήχου που μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατά τη ρύθμιση, σας επιτρέπει να βρείτε το κατάλληλο μέγεθος «μετρώντας το επίπεδο ήχου στο αυτί και συγκρίνοντάς το με τον ήχο που έρχεται από τον οδηγό του ηχείου». 

Φυσικά υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση και τις φωνητικές εντολές της Siri, ενώ η αυτονομία κυμαίνεται στις 4.5 ώρες, μικρότερη από τον προκάτοχό τους εξαιτίας της χρήσης της τεχνολογίας ακύρωσης θορύβου. Η θήκη τους πάντως, είναι η λύση στο πρόβλημα, με το να χαρίζει συνολικά 24 ώρες αυτονομία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Insomnia, τα AirPods Pro θα κυκλοφορήσουν και στην Ελλάδα την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, ενώ η τιμή τους στις ΗΠΑ έχει οριστεί στα $249.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με αυτή την τιμή τους βάζεις ένα κορδονάκι για να μην τα χάσεις και τελικά γίνονται κλασσικά ακουστικά σαν αυτά με καλώδιο. 😂🤣

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το κατάλαβε πλέων η apple και έβαλε τα μαξιλαράκια και μόνωση του ήχου και για να αποδίδουν καλύτερα. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα ακουστικά δεν χωράνε fanboyσμοι για τους γνωστές.... Θα κυκλοφορήσουν, θα γίνουν review και θα συγκριθούν στο noise cancelling με τον ανταγωνισμό απλά : Sony WH-1000XM3, Sony WF-1000XM3, Sennheiser momentum, Bose 700 κτλ.

Οκ τώρα αν αγοράσετε noise cancelling ακουστικά απλά γιατί ταιριάζουν με τα ρουχα σας ή το κινητό σας, πάμε πάσο 

Επεξ/σία από gthe
  • Like 7
Δημοσ.

Με το καλο να δουμε ενα ριβιου κ βλεπουμε...
Τωρα αν καποιοι φωναζετε για την τιμη να πω οτι αντιστοιχα αλλων εταιρειων παλι στο 200αρι παιζουν...αρα μην λεμε οτι ειναι παραλογη η apple...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ αλλα εδω δεν θα ελεγα οτι εχει ξεφυγει..
Δηλαδη και τα Sony WF-1000XM3 που δεν ειναι  αδιαβροχα και εχουν 250 εκει τι θα πουμε...;
Καθε εταιρεια κοστολογει καθε προιον της αναλογα...οποιος εχει τα δινει οποιος δεν εχει κρινει.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Δεν μπορω να καταλαβω σε αλλο πλανητη ζειτε μερικοι; Ποσο χρεωνει η Sony τα wf1000xm3 που τα εχω και παροτι ειναι πολυ καλα δεν με βολευουν καθολου με το μεγεθος τους και την τεραστια θηκη τους που πρεπει να κουβαλαω; Η ποσο χρεωνει η Sennheiser τα momentum true wireless για πραγματικα καλο ηχο (τουλαχιστον οσο καλος μπορει να ειναι ο ηχος σε wireless) ; 
Η Apple χρεωνε τα airpods κοντα στα 200 οταν πρωτοβγηκαν. 

Χωρις καν να εχουμε ακουσει αποδοση ηχου και με δεδομενο οτι στα αγαπημενα και ευχρηστα για πολλους απο εμας airpods προστεθηκε αδιαβροχοποιηση και noise cancellation (εστω και αν δεν θα φτασει τα επιπεδα του ηχου των sennheiser ή το noise cancelling των Sony) ποσο πιστευατε οτι θα στοιχιζαν; 

Δεν μπορείς να συγκρίνεις την ποιότητα των sennheiser momentum με αυτή των airpods

• Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε

Δεν μπορείς να συγκρίνεις την ποιότητα των sennheiser momentum με αυτή των airpods

Με αυτη των παροντων airpods οχι.. Βεβαια και η τιμη των παροντων  πλεον δεν εχει καμια σχεση με την τιμη των momentum.. 

K βεβαια δεν εχω επιλεξει airpods κυριως για τον ηχο τους αλλα για το συνολικο πακετο..

1. Οικοσυστημα

2. Ευκολια συνδεσης

3. Αρκετα αποδεκτος ηχος . Γιατι αν το ψαξω κανενα wireless σετακι δεν κανει την δουλεια που θελω σε επιπεδο ηχου..

4. Μπαταρια και θηκη μεταφορας βολικη και πολυ ελαφρια ευκολη στην μεταφορα μπαινει στην τσεπη ανετα

Ερχεται λοιπον η Apple και μου φερνει τωρα αδιαβροχοποιηση και κυριως nc που ηταν αυτο που μου ελειπε απο τα ακουστικα αυτα. Αρα η τιμη ειδικα για αυτα που προσφερει σε εμας που τα εχουμε και τα εκτιμουμε θεωρω οτι δεν ειναι καθολου παραλογη. 
Καποιος που δεν ειναι στο Apple οικοσυστημα μπορει να επιλεξει αλλες λυσεις που μπορει να τον βολευουν καλυτερα.. Προσωπικα αν ο ηχος φτασει στο 75-80% των momentum wireless (γιατι τα sony για τα λεφτα τους εχουν μετριο ηχο τα εχω και ξερω απλα εχουν benchmark nc για in ear οπως και τα over ear) με τα λοιπα features θα ειμαι σετ..

edit 

5. Να προσθεσω οτι σαν τα airpods δεν εχω βολευτει ΚΑΝΕΝΑ in ear ακουστικο για τα δικα μου αυτια.. Ακομη και ξαπλωμενος στο πλαι παλι δεν με ενοχλουν..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 11
  • Thanks 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, gagarin είπε

Με το καλο να δουμε ενα ριβιου κ βλεπουμε...
Τωρα αν καποιοι φωναζετε για την τιμη να πω οτι αντιστοιχα αλλων εταιρειων παλι στο 200αρι παιζουν...αρα μην λεμε οτι ειναι παραλογη η apple...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ αλλα εδω δεν θα ελεγα οτι εχει ξεφυγει..
Δηλαδη και τα Sony WF-1000XM3 που δεν ειναι  αδιαβροχα και εχουν 250 εκει τι θα πουμε...;
Καθε εταιρεια κοστολογει καθε προιον της αναλογα...οποιος εχει τα δινει οποιος δεν εχει κρινει.

Η αγοράζει τα Sennheiser momentum για την ποιότητα ήχου που προσφερουν. 

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε

Ή αλλιώς "δεν μπορείς να συγκρίνεις την ποιότητα ακουστικών που ήδη κυκλοφορούν με κάποια που ακόμη δεν κυκλοφόρησαν".

Ξέρουμε ότι εύχεσαι να μην είναι καλύτερα (και πιθανόν δεν θα είναι) αλλά είναι απόλαυση να διαβάζεις την υποβόσκουσα biased ροπή που σε διακρίνει σε ΚΑΘΕ post σου, ακόμα και αν μιλάμε για καραμπίνες ξέρω'γω. 

• Like 9
  • Thanks 3
Δημοσ.

"Apple also explains something called the Ear Tip Fit Test, which is designed to ensure users get the best audio experience possible:

The Ear Tip Fit Test helps ensure users get the best audio experience from AirPods Pro by testing the quality of the seal and identifying the best ear tip size for them. After placing AirPods Pro in each ear, advanced algorithms work together with the microphones in each AirPod to measure the sound level in the ear and compare it to what is coming from the speaker driver. In just seconds, the algorithm detects whether the ear tip is the right size and has a good fit, or should be adjusted to create a better seal.

As for sound quality, Apple says that the new AirPods Pro feature Adaptive EQ for automatic tuning:

AirPods Pro deliver superior sound quality with Adaptive EQ, which automatically tunes the low- and mid-frequencies of the music to the shape of an individual’s ear — resulting in a rich, immersive listening experience."

Συνεχίστε το κράξιμο.

• Like 6
  • Thanks 5
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Deadpool 1 είπε

Η αγοράζει τα Sennheiser momentum για την ποιότητα ήχου που προσφερουν. 

Δυστυχως τα γουστα δεν ειναι σε ολους ιδια.-
Ειναι σαν να λες σε καποιον γιατι πηρε bmw ενω το mercedes ειναι καλυτερο και καποιος απο διπλα να σου λεει εγω μονο lexus θελω κλπ κλπ...
Εσυ παντα στην ζωη σου επιλεγεις παντα το καλυτερο δεν εχεις καθολου αλλα κριτηρια επιλογης...; (και φυσικα να στο επιτρεπει κ η τσεπη)

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε

Με αυτη των παροντων airpods οχι.. Βεβαια και η τιμη των παροντων  πλεον δεν εχει καμια σχεση με την τιμη των momentum.. 

Βεβαια δεν εχω επιλεξει airpods κυριως για τον ηχο τους αλλα για το συνολικο πακετο..

1. Οικοσυστημα

2. Ευκολια συνδεσης

3. Αρκετα αποδεκτος ηχος . Γιατι αν το ψαξω κανενα wireless σετακι δεν κανει την δουλεια που θελω σε επιπεδο ηχου..

4. Μπαταρια και θηκη μεταφορας βολικη και πολυ ελαφρια ευκολη στην μεταφορα μπαινει στην τσεπη ανετα

Ερχεται λοιπον η Apple και μου φερνει τωρα αδιαβροχοποιηση και κυριως nc που ηταν αυτο που μου ελειπε απο τα ακουστικα αυτα. Αρα η τιμη ειδικα για αυτα που προσφερει σε εμας που τα εχουμε και τα εκτιμουμε θεωρω οτι δεν ειναι καθολου παραλογη. 
Καποιος που δεν ειναι στο Apple οικοσυστημα μπορει να επιλεξει αλλες λυσεις που μπορει να τον βολευουν καλυτερα.. Προσωπικα αν ο ηχος φτασει στο 75-80% των momentum wireless (γιατι τα sony για τα λεφτα τους εχουν μετριο ηχο τα εχω και ξερω απλα εχουν benchmark nc για in ear οπως και τα over ear) με τα λοιπα features θα ειμαι σετ..

Συμφωνώ στο γεγονός του οικοσύστημα τις και στην ευκολία σύνδεσης εάν έχεις iPhone.Εαν θέλεις να αγοράσεις airpods δίνεις κάτι παραπάνω και αγοράζεις αυτά που έχουν noise cancelation.

Τα Sony είναι αξιόλογα ακουστικά αλλά και αυτά δεν φτάνουν την ποιότητα ηχούν των sennheiser

4 λεπτά πριν, stafaf είπε

Ή αλλιώς "δεν μπορείς να συγκρίνεις την ποιότητα ακουστικών που ήδη κυκλοφορούν με κάποια που ακόμη δεν κυκλοφόρησαν".

Ξέρουμε ότι εύχεσαι να μην είναι καλύτερα (και πιθανόν δεν θα είναι) αλλά είναι απόλαυση να διαβάζεις την υποβόσκουσα biased ροπή που σε διακρίνει σε ΚΑΘΕ post σου, ακόμα και αν μιλάμε για καραμπίνες ξέρω'γω. 

Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι θα έχουν καλύτερη ποιότητα ήχου από τα sennheiser? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...